homeIcon
  1. separatorMeubelen
  2. separatorDE PRIJZENKLOPPER
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van DE PRIJZENKLOPPER

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van DE PRIJZENKLOPPER

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in DE PRIJZENKLOPPER

De Prijzenklopper is een Belgische meubelzaak met hoofdkantoor in Hechtel. Het bedrijf heeft een fysieke winkel en een website waar je zitmeubelen en meubels voor de slaapkamer en eetkamer kunt vinden.

Wat voor producten kan ik vinden bij DE PRIJZENKLOPPER?

Je vindt bij De Prijzenklopper een uitgebreide selectie meubels. Ze verkopen hoekbanken, relaxzetels, sofa's, matrassen, boxsprings, kasten, eettafels, salontafels, stoelen, dressoirs, bibliotheken, kasten en vele andere producten.

Zal DE PRIJZENKLOPPER aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over DE PRIJZENKLOPPER

De geschiedenis van DE PRIJZENKLOPPER: Wat is?
Open

De Prijzenklopper is een filiaal van de Heylen Meubelen Groep, een bedrijf dat 50 jaar geleden werd opgericht door Denis Heylen. In de loop der jaren is de groep uitgegroeid tot één van de leiders in de meubelindustrie. Het bedrijf wordt momenteel geleid door Koen Heylen, de zoon van Denis.

In België kunt u de catalogi van De Prijzenklopper online vinden en hun winkel in Hechtel bezoeken.

Welke merken kan ik vinden bij DE PRIJZENKLOPPER?
Open

De Prijzenklopper verkoopt producten onder eigen merk. Zij bieden hoogwaardige producten tegen de laagste prijzen en zorgen voor duurzaamheid en comfort. Om uw meubels nog langer mee te laten gaan, kunt u de vlekbescherming van De Prijzenklopper aanschaffen.

Hoe kan ik geld besparen op DE PRIJZENKLOPPER?
Open

De Prijzenklopper heeft een laagste prijsgarantie, dus je bespaart altijd geld als je bij hen winkelt. Bovendien hebben ze maandelijkse verkoop op geselecteerde producten genaamd "beater van de maand" en bieden ze geweldige promoties aan degenen die zich abonneren op hun nieuwsbrief.

Ontmoet de concurrenten van DE PRIJZENKLOPPER
Open

De Prijzenklopper concurreert met andere meubelzaken in België, zoals De Matrassen Gigant, De Matrassenkoning, IKEA en Jysk.

Is DE PRIJZENKLOPPER momenteel open?
Open

De Prijzenklopper is elke dag geopend, behalve op dinsdag. Op werkdagen en zaterdag is hij geopend van 09:30 tot 18:00 uur. Op zondag zijn de openingstijden van 11:00 tot 18:00 uur. De dagen en uren kunnen veranderen op feestdagen en tijdens de uitverkoop.

Hoeveel DE PRIJZENKLOPPER winkels zijn er in het hele land?
Open

Met een ruime oppervlakte van 10.000 vierkante meter is de enige winkel van De Prijzenklopper gevestigd in Hechtel, België. Meer informatie vindt u op https://deprijzenklopper.be/399nl/onze-winkels.

Hoe DE PRIJZENKLOPPER producten online te kopen
Open

De Prijzenklopper heeft geen online winkel. U kunt hun website bezoeken om al hun collecties, prijzen en aanbiedingen te bekijken. Om hun producten te kopen, bezoek je hun vestiging in Hechtel. Ze bieden leveringsdiensten aan, maar je kan je meubels ook zelf afhalen.

Exclusieve voordelen van DE PRIJZENKLOPPER
Open

De Prijzenklopper biedt zijn klanten vele exclusieve voordelen, waaronder een laagste prijsgarantie, gratis parkeren en koffie voor elke bezoeker. Klanten kunnen ook profiteren van maandelijkse betalingsopties en fantastische aanbiedingen door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief van De Prijzenklopper op hun website.

Kortingen aangeboden door DE PRIJZENKLOPPER
Open

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE