logo
homeIcon
  1. separatorEldi
  2. separatorAanbiedingen
  3. separatorGeldig tot 31 okt

Speciale aanbieding van Eldi

Geldig van 1 okt tot 31 okt

ADVERTENTIE
12...45
Eldi Folder
next
12...45
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

De laatste Eldi folder is hier!

De nieuwe Eldi folder is geldig van 1 okt tot 31 okt.

Met meer dan 4 pagina’s met aanbiedingen, promoties en kortingen, vindt u verbazingwekkende manieren om geld te besparen op Elektronik producten.

Eldi heeft een breed scala aan producten. U vindt er waterkokers, broodroosters, wasmachines, sapcentrifuges, yoghurt makers, snijmachines, woks, pannen, potten, deegmachines, pizza makers, drogers, koelkasten, inbouw koelkasten, ovens, dash cams, camcorders, camera statieven, haardrogers, krultangen, batterijen, geheugenkaarten, waxers, stoomreinigers, ventilatoren, kachels, luchtzuiveraars, Blu-ray spelers en vele andere artikelen.


Vindt een Eldi bij u in de buurt en profiteer van elk extraatje om de beste waarde voor uw geld te krijgen. Vergeet stijgende prijzen en hoge inflatie. Kortings 365 brengt u goedkope prijzen en unieke kortingen bij Eldi en vele andere Elektronik winkels in het hele land.

Wij hebben elke dag nieuwe brochures, dus kom snel terug voor nog meer Eldi aanbiedingen!
Bezoek Kortings 365 om vandaag nog te beginnen met besparen.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.