homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorFIETS
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van FIETS

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van FIETS

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in FIETS

Fiets is een Belgische webwinkel gericht op de verkoop van fietsen en fiets accessoires. Met een lange geschiedenis in de markt is het hoofdkantoor gevestigd in Deerlijk, België. In België verkoopt Fiets haar producten uitsluitend via haar webwinkel.

Wat voor producten kan ik vinden bij FIETS?

Fiets verkoopt een grote verscheidenheid aan producten zoals aanhangfiets, cross hybride, elektrische fiets, elektrische vouwfiets, kinderfiets, driewielers, loopfietsen, steppen, stuntsteppen, kinderracefiets, kinderfiets 12 inch, fietsaccessoires, kleding, brillen, collants, broeken, winterhandschoenen, helmen, kousen, mutsen, ondergoed, overschoenen, regenkleding, schoenen, trui korte mouwen, verwarmde kleding, wintervesten, kinderkleding, dameskleding, helmen, en nog veel meer.

Zal FIETS aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over FIETS

De geschiedenis van FIETS: Wat is?
Open

Fiets is opgericht in 2000 in België. Vanaf het begin heeft Fiets zich ten doel gesteld haar klanten te voorzien van een breed scala aan hoogwaardige Fietsen en accessoires. In de afgelopen jaren heeft Fiets haar activiteiten sterk uitgebreid met een groot aantal producten. Vandaag de dag is Fiets een van de meest populaire online winkels gespecialiseerd in de verkoop van fietsen op de Belgische markt. Tegenwoordig verkoopt Fiets haar producten in België via haar exclusieve online winkel.

Welke merken kan ik vinden bij FIETS?
Open

Fiets verkoopt een grote verscheidenheid aan producten zoals Abrar, Airman, 30 Seven, Alpina, AXA, Easton, Dandell, Dahon, Diamond, Elite, Edge, Expert, FSA, Fest, Jumper Full, Jools, Kerri, Knog, Lombardo, Sweeti, Lazer, Led Lenser, Move, Oxford, en vele andere.

Hoe kan ik geld besparen op FIETS?
Open

Geld besparen bij Fiets is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings 365 vind je ook alle aanbiedingen en acties bij Fiets. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Fiets te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Ontmoet de concurrenten van FIETS
Open

Fiets concurreert in België met andere winkels zoals Bike Republic, Gazelle, Bikester, Internet Bikes en vele andere.

Is FIETS momenteel open?
Open

Fiets heeft geen fysieke winkels in België.

Hoeveel FIETS winkels zijn er in het hele land?
Open

Fiets heeft geen fysieke winkels in België. Klanten kunnen alle Fiets-producten vinden in de online winkel.

Hoe FIETS producten online te kopen
Open

Fiets heeft een exclusieve online winkel. In de Fiets online winkel kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen gereduceerde prijzen.

Exclusieve voordelen van FIETS
Open

Klanten kunnen bij Fiets genieten van grote voordelen door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van haar producten, staat Fiets retourneren en ruilen toe. Alle producten die Fiets verkoopt hebben een fabrieksgarantie. Fiets biedt ook gespecialiseerde technische service.

Kortingen aangeboden door FIETS
Open

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE