homeIcon
  1. separatorAndere
  2. separatorFLEUROP
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van FLEUROP

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van FLEUROP

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in FLEUROP

Fleurop is een Nederlandse winkel gericht op de verkoop van bloemen en planten. Fleurop behoort tot de Interflora groep. Met een lange geschiedenis in de markt is het hoofdkantoor van Fleurop gevestigd in Veenendaal, Nederland. Fleurop is sterk vertegenwoordigd in België. In België verkoopt Fleurop haar producten online en via een breed netwerk van onafhankelijke wederverkopers.

Wat voor producten kan ik vinden bij FLEUROP?

Fleurop verkoopt een grote verscheidenheid aan producten, zoals boeketten, plukboeketten, bloemstukken, grafmonumenten, rozen, planten, bloemen met wijn, en nog veel meer. Fleurop biedt ook abonnementsdiensten aan, waardoor klanten elke maand bloemen kunnen krijgen.

Zal FLEUROP aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over FLEUROP

De geschiedenis van FLEUROP: Wat is?
Open

Fleurop is opgericht in 1921 in Nederland. Vanaf het begin heeft Fleurop zich ten doel gesteld haar klanten te voorzien van een grote verscheidenheid aan bloemen en planten en bloemversieringen.

In de daaropvolgende jaren onderging Fleurop een sterke uitbreiding van haar activiteiten met de toevoeging van een groot aantal producten en diensten, terwijl tegelijkertijd nieuwe markten zoals België werden betreden. Vandaag behoort Fleurop tot de Interflora groep. In België landde Fleurop in 1989 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de populairste bloemenverkopers van het land.

Welke merken kan ik vinden bij FLEUROP?
Open

Fleurop is een bekende verkoper van bloemen en planten en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op FLEUROP?
Open

Geld besparen bij Fleurop is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en acties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings 365 vind je ook alle aanbiedingen en promoties bij Fleurop.

Door zich in te schrijven stelt Fleurop haar klanten in staat om gratis bloemen en toegang tot exclusieve kortingen te krijgen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Fleurop te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van FLEUROP
Open

Fleurop concurreert in België met andere winkels zoals Eurotuin, Floralux, Star & Van Der Gugten.

Is FLEUROP momenteel open?
Open

Fleurop heeft geen eigen fysieke winkels in België.

Hoeveel FLEUROP winkels zijn er in het hele land?
Open

Fleurop heeft geen eigen fysieke winkels in België. Klanten kunnen haar producten echter vinden in het brede netwerk van onafhankelijke winkels in het hele land. Fleurop verkoopt haar producten ook via haar online winkel.

Hoe FLEUROP producten online te kopen
Open

Fleurop heeft een exclusieve online winkel. Op de online winkel van Fleurop kunnen klanten een grote selectie van producten vinden met korting.

Exclusieve voordelen van FLEUROP
Open

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Fleurop door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van haar producten, staat Fleurop retourneren en ruilen toe. Fleurop biedt haar klanten geschenken en cadeaubonnen voor speciale gelegenheden.

Kortingen aangeboden door FLEUROP
Open

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE