homeIcon
  1. separatorHandyHome
  2. separatorAanbiedingen
  3. separatorGeldig tot 14 mei

Speciale aanbieding van HandyHome

Geldig van 28 apr tot 14 mei

ADVERTENTIE
HandyHome folder
next
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

De laatste HandyHome folder is hier!

De nieuwe HandyHome folder is geldig van 28 apr tot 14 mei.

Met meer dan 16 pagina’s met aanbiedingen, promoties en kortingen, vindt u verbazingwekkende manieren om geld te besparen op Ijzerwinkel producten.

HandyHome heeft een breed assortiment aan producten. U vindt er boormachines, spuitpistolen, slijpers, verfstrippers, zagen, schuurmachines, schaafmachines, molens, spijkerpistolen, breekmachines, stofbeheersingsmachines, beitels, schroevendraaiers, hamers, opladers, batterijen, voedingen, messen, nietmachines, scharen, gereedschap opbergdozen, en vele andere artikelen.

Vindt een HandyHome bij u in de buurt en profiteer van elk extraatje om de beste waarde voor uw geld te krijgen. Vergeet stijgende prijzen en hoge inflatie. Kortings 365 brengt u goedkope prijzen en unieke kortingen bij HandyHome en vele andere Ijzerwinkel winkels in het hele land.

Wij hebben elke dag nieuwe brochures, dus kom snel terug voor nog meer HandyHome aanbiedingen!
Bezoek Kortings 365 om vandaag nog te beginnen met besparen.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.