homeIcon
  1. separatorIkea
  2. separatorAanbiedingen
  3. separatorCatalogus van Ikea - 2022

Catalogus van Ikea - 2022

ADVERTENTIE
IKEA - Keukens 2022
previousnext
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

De laatste Ikea folder is hier!

De nieuwe Ikea folder is geldig van 1 jan tot 31 dec.

Met meer dan 148 pagina’s met aanbiedingen, promoties en kortingen, vindt u verbazingwekkende manieren om geld te besparen op Meubilair producten.

IKEA biedt een breed assortiment producten aan. U vindt er bedden, matrassen, opbergers en opbergvakken, keukenapparatuur, woningtextiel, seizoensgebonden en alledaagse decoratie, verlichting, kookgerief en zilverwerk, tapijten, badkamermeubels en accessoires, gereedschap, huiselektronica, accessoires voor huisdieren, buitenmeubilair, en nog veel meer.

Vindt een Ikea bij u in de buurt en profiteer van elk extraatje om de beste waarde voor uw geld te krijgen. Vergeet stijgende prijzen en hoge inflatie. Kortings 365 brengt u goedkope prijzen en unieke kortingen bij Ikea en vele andere Meubilair winkels in het hele land.

Wij hebben elke dag nieuwe brochures, dus kom snel terug voor nog meer Ikea aanbiedingen!
Bezoek Kortings 365 om vandaag nog te beginnen met besparen.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.