ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van ISPC

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van ISPC

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in ISPC

Sligro-ISPC is een Belgische levensmiddelenleverancier met hoofdkantoor in Rotselaar. Het bedrijf levert via zijn drie vestigingen en online winkel in België producten voor professionals in de voedingssector.

Elke Sligro-ISPC winkel heeft 13 afdelingen, elk met een specifiek assortiment. Ze verkopen alles van verse voeding tot diepvriesproducten, gebak, dranken en keukenapparatuur.

Zal ISPC aanbiedingen hebben op Black Friday?

Veelgestelde vragen over ISPC

De geschiedenis van ISPC: Wat is?
Open

Sligro-ISPC is een fusiemerk dat de expertise die elk bedrijf in de loop der jaren afzonderlijk heeft opgedaan, bundelt. In 2018 opende de eerste Sligro-ISPC vestiging haar deuren in Antwerpen. Later, in het voorjaar van 2020, volgden nog twee vestigingen in Gent en Luik.

Welke merken kan ik vinden bij ISPC?
Open

Sligro-ISPC biedt een scala aan exclusieve kwaliteitsmerken, waaronder Alex Meijer, Grand Gerard, Core, O'life, Olitalia, Sanissimo en Sligro Spice Market. Daarnaast wordt gewerkt met verspartners als SmitVis, Smeding, Kaldenberg en Hunt.

Hoe kan ik geld besparen op ISPC?
Open

Sligro-ISPC biedt de beste prijzen voor uw bedrijf, vooral voor verse producten. U kunt al hun promoties bekijken op hun website en u aanmelden voor hun nieuwsbrief om als eerste het laatste nieuws en aanbiedingen te ontvangen.

Ontmoet de concurrenten van ISPC
Open

Sligro-ISPC concurreert met levensmiddelengroothandels als Top Food Group en Continental Foods.

Is ISPC momenteel open?
Open

De vestigingen van Sligro-ISPC zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. De vestiging in Antwerpen is geopend van 07.00 tot 17.00 uur, terwijl de andere vestigingen op maandag om 8.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur opengaan. Op zaterdag zijn alle winkels open van 7.00 tot 17.00 uur.

Hoeveel ISPC winkels zijn er in het hele land?
Open

Er zijn drie Sligro-ISPC-vestigingen in België. Ze zijn strategisch gelegen in Antwerpen, Gent en Luik, zodat u er altijd een in de buurt hebt. Bezoek https://www.sligro-ISPC.be/nl/contact voor meer informatie.

Hoe ISPC producten online te kopen
Open

Online klant worden bij Sligro-ISPC is heel eenvoudig. U hoeft alleen maar een formulier in te vullen op hun website om te beginnen met winkelen.

Exclusieve voordelen van ISPC
Open

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Sligro-ISPC is om een account aan te maken op hun website en een klantenkaart te krijgen. Als lid krijgt u gratis levering op geselecteerde aankopen, 200 tot 300 aangepaste Producten tegen gereduceerde prijzen, en een extra 3% korting op al uw aankopen.

Kortingen aangeboden door ISPC
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.