ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van LYFRA

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van LYFRA

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in LYFRA

Lyfra is een Belgische groothandel die zich richt op de verkoop van massaconsumptieproducten. Lyfra heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Antwerpen, België.

Wat voor producten kan ik vinden bij LYFRA?

Lyfra verkoopt een grote verscheidenheid aan producten, zoals frisdranken, bieren, koekjes en snoepjes, gebakken goederen, chocolade, mueslirepen, snoepgoed, kleine elektronica, ingeblikt voedsel, producten voor persoonlijke verzorging en hygiëne, sappen en vele andere producten.

Zal LYFRA aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over LYFRA

De geschiedenis van LYFRA: Wat is?
Open

Lyfra werd in 1969 opgericht in Antwerpen, België. Vanaf het begin heeft Lyfra ernaar gestreefd haar klanten een breed assortiment massaconsumptieproducten aan te bieden. In de daaropvolgende jaren onderging Lyfra een sterk uitbreidingsproces met de toevoeging van een groot aantal producten.

In 1988 begon het zijn expansieproces in heel België met de opening van winkels op verschillende locaties. Onlangs nam Lyfra de Lekkerland-keten over.

Welke merken kan ik vinden bij LYFRA?
Open

Lyfra verkoopt producten van bekende merken zoals Napoleon, Vicks, Evian, Auto Pack, Mars, Leffe, Lotus, Milka, Cote D'Or, BiFi, KitKat, SamPellegrini, Lay's, Freedent, Neos, Royco, DE, Croky, Lipton, Star Sweets, Knoppers, Haribo, Sensy, Neos, SPA, Merei, Stimorol, en andere.

Hoe kan ik geld besparen op LYFRA?
Open

Geld besparen bij Lyfra is heel eenvoudig door gebruik te maken van de Aanbiedingen en promoties die op hun officiële website staan. Als groothandelaar kunnen klanten bij Lyfra altijd de beste prijs vinden. Geregistreerde klanten van Lyfra hebben toegang tot exclusieve kortingen en voordelen.

Bovendien lanceert Lyfra vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen. Door u te abonneren op de nieuwsbrief of Lyfra te volgen op sociale netwerken, kunt u op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van LYFRA
Open

Lyfra concurreert in België met andere winkelketens zoals Horeca Totaal, Sligro, Metro en vele andere.

Is LYFRA momenteel open?
Open

Lyfra-winkels zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 17 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingsuren wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel LYFRA winkels zijn er in het hele land?
Open

Lyfra is in België actief via winkels in onder meer Brussel, Beersel, Oudsbergen, Genk, Wijnegem en Wommelgem.

Hoe LYFRA producten online te kopen
Open

Lyfra heeft geen online winkel in België. Klanten kunnen echter wel de fysieke winkels bezoeken en hun aankoop doen. In de Lyfra-winkel kunnen klanten promoties vinden en ook advies krijgen van een deskundig verkoopteam.

Exclusieve voordelen van LYFRA
Open

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Lyfra door te winkelen in haar winkels. Lyfra biedt haar klanten de mogelijkheid om hun producten via haar officiële website te bestellen en de verzending te plannen. Lyfra heeft ook een helpdesk met deskundige medewerkers die klaar staan om klanten te helpen. Lyfra heeft een exclusieve klantenservice per telefoon en e-mail.

Kortingen aangeboden door LYFRA
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE