ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van MAKRO

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MAKRO

Makro is een Nederlandse cash & carry-keten van warenhuizen met hoofdkantoor in Düsseldorf. Zij bezitten en besturen honderden winkels over de hele wereld en een groot netwerk van franchiseondernemingen, alsook een eigen online marktplaats waar klanten vanuit het comfort van hun thuis kunnen rondkijken en winkelen.

Wat voor producten kan ik vinden bij MAKRO?

Makro biedt allerlei kwaliteitsproducten aan. U vindt er bier, wijn, alcoholvrije dranken, melk, yoghurt, ijs, bloemstukken, vers fruit en verse groenten, zeevruchten, vlees en gevogelte, brood, snacks, dierenvoeding, luiers, schoenen, BBQ grills, meubels, kleding, opbergmiddelen, en vele andere artikelen.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over MAKRO

De geschiedenis van MAKRO: Wat is?
Open

Makro werd opgericht in 1968. Hun eerste winkel was een bescheiden locatie in Amsterdam waar een klein maar goed geselecteerd assortiment producten aan de lokale bevolking werd verkocht. In de loop der jaren groeide het bedrijf en uiteindelijk werd het een warenhuismodel.

Het idee was een succes en al snel opende Makro franchises in Nederland, België, Griekenland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Winkels zijn verspreid tot in Zuid-Afrika, Thailand, Cambodja, Colombia, Peru, Argentinië en Venezuela.

In België heeft Makro een uitgebreid netwerk van winkels, maar ook een online marktplaats waar klanten thuis kunnen rondkijken en winkelen. Zij hebben een catalogus van meer dan 60.000 producten.

Welke merken kan ik vinden bij MAKRO?
Open

Makro biedt een breed assortiment aan merken. Daaronder vindt u Martini, Smeets, Granini, Lavazza, Dilea, Metro Chef, Knorr, Barilla, Lutti, Dash, Edet, Ernesto, Mélange, Renzini, Herta, Noyen, St. Paulin, Jules Destrooper, La Piuma, Gancia, Toblerone, Kinder Bueno, en vele andere merken.

Hoe kan ik geld besparen op MAKRO?
Open

De Makro is een winkel met lage prijzen. U kan nog meer geld besparen door de wekelijkse advertentie op hun website te bekijken of kortingsbonnen te downloaden die u zowel in de winkel als online kan gebruiken.

Ontmoet de concurrenten van MAKRO
Open

Makro concurreert met lokale en internationale merken. Hun belangrijkste concurrenten in België zijn Lidl, Jumbo, Intermarché, Colruyt, Delhaize, Albert Heijn, Action en Bio-Planet.

Exclusieve voordelen van MAKRO
Open

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Makro is via hun wekelijkse advertentiecatalogus. U kan zich ook abonneren op hun nieuwsbrief om de laatste aanbiedingen en promoties te ontvangen. Schrijf u in bij Makro en word lid van hun loyaliteitsclub om elke keer dat u winkelt de beste prijzen te krijgen!

Zal MAKRO aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Makro biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen **de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Kortingen aangeboden door MAKRO
Open

Kortings 365 brengt u de beste Makro kortingen en boekjes. Ontdek de actuele aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Makro winkel in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar kwaliteitsproducten en lage prijzen, dan bent u bij Makro aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.makro.be/

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE