logo
homeIcon
  1. separatorProximus
  2. separatorAanbiedingen
  3. separatorGeldig tot 30 sep

Speciale aanbieding van Proximus

Geldig van 1 sep tot 30 sep

ADVERTENTIE
Proximus Folder
next
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

De laatste Proximus folder is hier!

De nieuwe Proximus folder is geldig van 1 sep tot 30 sep.

Met meer dan 3 pagina’s met aanbiedingen, promoties en kortingen, vindt u verbazingwekkende manieren om geld te besparen op Elektronik producten.

Proximus heeft een ruim aanbod van producten waaruit u kunt kiezen. U vindt er smartphones, gsm-abonnementen, buitenlandse gsm-abonnementen, voorafbetaalde kaarten, Smart TV's, verschillende soorten internetpakketten voor op kantoor of thuis, tv-toestellen, tv-plannen, tv-platformen, en nog veel meer producten en diensten.


Vindt een Proximus bij u in de buurt en profiteer van elk extraatje om de beste waarde voor uw geld te krijgen. Vergeet stijgende prijzen en hoge inflatie. Kortings 365 brengt u goedkope prijzen en unieke kortingen bij Proximus en vele andere Elektronik winkels in het hele land.

Wij hebben elke dag nieuwe brochures, dus kom snel terug voor nog meer Proximus aanbiedingen!
Bezoek Kortings 365 om vandaag nog te beginnen met besparen.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.