homeIcon
  1. separatorSligro
  2. separatorAanbiedingen
  3. separatorGeldig tot 1 mei

Speciale aanbieding van Sligro

Geldig van 21 apr tot 1 mei

ADVERTENTIE
Sligro folder tot 01.05.2023
next
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

De laatste Sligro folder is hier!

De nieuwe Sligro folder is geldig van 21 apr tot 1 mei.

Met meer dan 16 pagina’s met aanbiedingen, promoties en kortingen, vindt u verbazingwekkende manieren om geld te besparen op Supermarkten producten.

Sligro verkoopt een breed assortiment food en non-food producten zoals vlees, vis, aardappelen, groente en fruit, kaas, zuivel- en vleesproducten, brood en banket, maaltijden, snacks, kruidenierswaren, dranken, brood en banket, stokbrood, gebak, rijst en pasta, rookwaren, light producten, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, persoonlijke verzorgingsproducten en nog veel meer.

Vindt een Sligro bij u in de buurt en profiteer van elk extraatje om de beste waarde voor uw geld te krijgen. Vergeet stijgende prijzen en hoge inflatie. Kortings 365 brengt u goedkope prijzen en unieke kortingen bij Sligro en vele andere Supermarkten winkels in het hele land.

Wij hebben elke dag nieuwe brochures, dus kom snel terug voor nog meer Sligro aanbiedingen!
Bezoek Kortings 365 om vandaag nog te beginnen met besparen.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.