homeIcon
  1. separatorKinderen
  2. separatorSTOKKE
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van STOKKE

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van STOKKE

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in STOKKE

Stokke is een Noorse winkelketen die zich richt op de verkoop van babyproducten en accessoires. Stokke heeft een lange geschiedenis op de markt en het hoofdkantoor is gevestigd in Alesund, Noorwegen. Stokke is sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere landen over de hele wereld. In België verkoopt Stokke haar producten via haar brede netwerk van zelfstandige winkeliers en via haar online winkel.

Wat voor producten kan ik vinden bij STOKKE?

Stokke verkoopt een wiede variëteit aan producten zoals kinderstoelen, wandelwagens, reisaccessoires, draagzakken, kinderstoelaccessoires, kinderwagenaccessoires, babykameraccessoires, autoaccessoires en nog veel meer.

Zal STOKKE aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over STOKKE

De geschiedenis van STOKKE: Wat is?
Open

Stokke werd in 1932 opgericht in Noorwegen. Vanaf het begin heeft Stokke als doel gehad de nummer één Scandinavische verkoper van babyaccessoires en babyproducten te worden. Stokke begon als een klein familiebedrijf en verwierf in korte tijd een goede reputatie op de Noorse markt, wat leidde tot een sterke uitbreiding van de activiteiten met een groot aantal producten. Vervolgens begon Stokke haar producten in vele andere Europese landen te distribueren. In België landde Stokke een paar jaar geleden en is sindsdien uitgegroeid tot een merk met een grote reputatie op de Belgische markt. Tegenwoordig verkoopt Stokke haar producten in België via een breed netwerk van onafhankelijke wederverkopers. Stokke heeft ook een exclusieve online winkel.

Welke merken kan ik vinden bij STOKKE?
Open

Stokke is een bekende fabrikant van babyproducten en verkoopt daarom producten onder haar eigen merknaam.

Hoe kan ik geld besparen op STOKKE?
Open

Geld besparen bij Stokke is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op Kortings 365 vindt u ook alle aanbiedingen en acties bij Stokke. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief of Stokke te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van STOKKE
Open

Stokke concurreert in België met andere winkels zoals onder andere Joolz, BabyPark, Noopies en Quinny.

Is STOKKE momenteel open?
Open

Stokke heeft geen fysieke winkels in België.

Hoeveel STOKKE winkels zijn er in het hele land?
Open

Stokke heeft geen fysieke winkels in België. Klanten kunnen echter de officiële online winkel van Stokke bezoeken en alle producten ontdekken.

Hoe STOKKE producten online te kopen
Open

Stokke heeft een exclusieve online winkel. In de online winkel van Stokke kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen gereduceerde prijzen.

Exclusieve voordelen van STOKKE
Open

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Stokke door online te winkelen en hun producten thuis te ontvangen. In geval van ongemak met een van haar producten staat Stokke retourneren en ruilen toe. Alle door Stokke verkochte producten hebben een fabrieksgarantie. Stokke heeft een exclusieve klantenservice per telefoon en e-mail.

Kortingen aangeboden door STOKKE
Open

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE