homeIcon
  1. separatorTom Tailor
  2. separatorAanbiedingen
  3. separatorGeldig tot 19 jun

Speciale aanbieding van Tom Tailor

Geldig van 23 mei tot 19 jun

ADVERTENTIE
Zelfbouwmarkt folder
next
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

De laatste Tom Tailor folder is hier!

De nieuwe Tom Tailor folder is geldig van 23 mei tot 19 jun.

Met meer dan 86 pagina’s met aanbiedingen, promoties en kortingen, vindt u verbazingwekkende manieren om geld te besparen op Mode producten.

Tom Tailor heeft een breed assortiment kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Onder hen kunnen klanten producten vinden als jassen, vesten, jumpsuits, truien, sweatshirts, jurken, tops, rokken, geuren, schoeisel, parka's, t-shirts, horloges, en nog veel meer.

Vindt een Tom Tailor bij u in de buurt en profiteer van elk extraatje om de beste waarde voor uw geld te krijgen. Vergeet stijgende prijzen en hoge inflatie. Kortings 365 brengt u goedkope prijzen en unieke kortingen bij Tom Tailor en vele andere Mode winkels in het hele land.

Wij hebben elke dag nieuwe brochures, dus kom snel terug voor nog meer Tom Tailor aanbiedingen!
Bezoek Kortings 365 om vandaag nog te beginnen met besparen.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.