logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDe beste aanbiedingen van Delhaize: verse producten en basisproducten voor de voorraadkast
ADVERTENTIE

De beste aanbiedingen van Delhaize: verse producten en basisproducten voor de voorraadkast

De beste aanbiedingen van Delhaize: verse producten en basisproducten voor de voorraadkast

Delhaize is een typisch Belgische supermarkt. Hier vind je alles van vlees, vis en groenten tot huishoudartikelen, internationale voeding en een eigen bakkerij. Daarnaast heeft deze keten een ruim aanbod aan verse, vegetarische en veganistische producten. Haar grote kracht is dat ze geweldige aanbiedingen en kortingen heeft op basisproducten. Deze supermarkt heeft alles in één en je hoeft je geen zorgen te maken over je budget. Koopjes zullen je grote bondgenoot zijn bij je wekelijkse of maandelijkse boodschappen. Natuurlijk hebben sommige Belgen Spar of Aldi als hun belangrijkste supermarkt. De keuze hangt af van de koper. Wat zijn de beste Delhaize-aanbiedingen? Een verscheidenheid aan producten tegen spectaculaire prijzen:

Pakjes hummus

2.jpg

Draagbare hummuspakketjes zijn geweldig voor schoollunches of gewoon een dagje naar het strand. Combineer met volkorenbrood voor een lekker en voedzaam tussendoortje/dessert. Koop je pakje voor €2,99.

Wijnen in tubes

3.jpg

Voor Delhaize werden wijndozen ontworpen om perfect bij je merk te passen. Ze verkopen degustatiekits met 4 tubes, chocolade- en wijndozen met 2 tubes, een Wine & Food pairing box met 12 tubes en zelfs een Belgische wijnkit met 2 Belgische wijnen uit hun assortiment. Elke kit bevat een voucher om de flessen met korting te kopen. Hoewel wijn en chocolade geen hoofdbestanddelen zijn, is de presentatie nieuw en verleidelijk met smaken. Je kunt deze promotie krijgen voor 23,99 euro.

Olijfolie

4.jpg

Extra vierge olijfolie van goede kwaliteit vinden kan duur zijn. Maar bij Delhaize vind je merken die speciaal geselecteerd zijn voor hun gedurfde smaak, superieure kwaliteit en betaalbare prijs. Het is waarschijnlijk de helft goedkoper dan andere biologische olijfoliën. Prijs: 7,99 euro.

Vis

5.jpg

Vis kan duur zijn. Diepvriesvis kopen is een geweldige manier om de aanbevolen 2-3 keer per dag vis te eten zonder failliet te gaan. De producten die Delhaize verkoopt hebben het MSC label, dat gecertificeerd is om te voldoen aan de beste praktijken van duurzaamheidsstandaarden, en je kunt het zelfs traceren naar een gecertificeerde duurzame visboer. Prijs: $9,99.

Biologische aardbeien

6.jpg

Bij Delhaize is het makkelijk om biologische producten te herkennen omdat ze duidelijk gemarkeerd zijn. Soms, en afhankelijk van het fruit of de groente, is het leuk om biologisch te kopen, vooral als de prijs betaalbaar is. Andere favorieten om aan de lijst toe te voegen zijn biologische spruitjes en portobello paddenstoelen. Hoeveel kosten biologische aardbeien? Voor 3,49 euro per bakje.

Omelet van aardappel en ui

7.jpg

Een verpakte aardappelomelet vinden en geen vreselijke ervaring hebben is een lastige taak. De omelet met ui van Delhaize heeft veel punten in zijn voordeel omdat hij sappig is vanbinnen en verpakte omeletten meestal behoorlijk gestremd zijn. De ingrediënten zijn aardappelen, kippeneieren, zonnebloem- en olijfolie. Voor 600 gram betaal je 1,75 euro.

Kortings 365 brengt je alle kortingscatalogi van de belangrijkste supermarkten in België. Als je niet weet welke je moet kiezen, doe dan mee met de Delhaize-ervaring. Je vindt er verse producten en basisproducten tegen geweldige prijzen. Profiteer nu!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.