logo
ADVERTENTIE

Hubo: het verhaal van de grootste ijzerwarenketen van België

Hubo is zonder twijfel de grootste ijzerwarenketen in heel België. Haar geschiedenis is niet zo oud, maar ze is al 30 jaar op de markt en heeft een groot aantal klanten aan zich weten te binden. De Hubo die we vandaag kennen ontstond in 1992, toen Hubo Nederland het bedrijf verkocht aan Belgische investeerders. De oorspronkelijke eigenaren, een managementteam van drie personen, zagen een groot potentieel in het merk en besloten fors te investeren om een ijzerwarenwinkel te creëren die kon voldoen aan de behoeften van doe-het-zelvers en moderne professionele aannemers. Het idee was een succes en al snel werd het kleine merk alom bekend in het hele land, wat de weg vrijmaakte voor een groot uitbreidingsplan. Vandaag de dag hebben ze meer dan 150 winkels in het hele land, een online marktplaats om hun bereik te vergroten, kantoren en distributiecentra. Bij Hubo kun je honderden verschillende merken vinden: Bosch, Black and Decker, Knauf, Creator, Hikoki, Mack, Powerplus, Metabo, AVR, Biohort, Gardena, Landxcape, Polet, Gereedschapsland, Profile, Wolf Garten, Aquaplan, Levis, Amsterdam, Dulux, V33, Sikkens, en vele anderen.

Een overzicht van de Belgische ijzerwarenmarkt

De Belgische ijzerwarenmarkt ziet er als volgt uit: 58% van het marktaandeel is in handen van zelfstandigen en 42% is verdeeld tussen de grote ketens en hypermarkten. De laatstgenoemden vergroten jaar na jaar hun marktaandeel ten opzichte van de eerstgenoemden (met een groeipercentage van ongeveer 5% per jaar). Aangezien de Belgische doe-het-zelf- en tuinmarkten van jaar tot jaar groeien, terwijl onafhankelijke winkeliers de neiging hebben om hun omzet te zien dalen ten gunste van de grote winkels en doe-het-zelfketens, vindt er een hergroepering van onafhankelijke winkeliers plaats. In België zijn er meer dan 1.070 doe-het-zelfzaken van meer dan 750 m2. De prijs wordt een doorslaggevende factor, waarbij producten tegen zeer concurrerende prijzen worden aangeboden. De distributiereuzen in deze sector zijn Brico, Wickes, Gamma, Hubo en Leroy-Merlin.

Strategische allianties

Het Spaanse bedrijf Bricoking, een keten gespecialiseerd in doe-het-zelf in Spanje, ging in 2009 een alliantie aan met Hubo als onderdeel van het plan van de groep om uit te breiden in heel Spanje. Dit plan omvatte in principe de opening van drie nieuwe centra, met een gemiddelde van 6 centra per jaar en een verwachte omzet voor 2015 van ongeveer 300 miljoen euro. Dit werd uitgelegd door Juan José Jaén, voorzitter van Bricoking, tijdens zijn toespraak op de eerste editie van Eurobrico Meeting Point, gehouden op Feria de Valencia. België is een land dat zich onderscheidt door zijn sterke ontwikkeling van de hardwaresector en de uniekheid van zijn voorstellen. Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk zijn ook paradigma markten in de sector. Een van de eerste veranderingen die in Spanje zou moeten plaatsvinden met betrekking tot de hardware sector, en in het bijzonder met betrekking tot doe-het-zelf, is in de persoonlijke sfeer. Dat wil zeggen, in die cultuur die de Midden-Europese landen zeer hebben geïnternaliseerd.

Kortings 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete winkels in België. Blader door Hubo en je zult verrast zijn. Veel plezier!

 

- 3 min

Share
Hubo: het verhaal van de grootste ijzerwarenketen van België

De leukste paasknutsels voor kinderen: leuke en eenvoudige projecten

Pasen komt eraan en een van de leukste bezigheden is het beschilderen en versieren van paaseieren. Wat zijn de leukste paasknutsels voor kinderen? Hier laten we je een aantal eenvoudige en leuke projecten zien. Je kunt werken met verschillende doe-het-zelf technieken die veel voordelen bieden voor zowel volwassenen als kinderen. Al deze technieken helpen om de creativiteit en verbeelding te stimuleren, het concentratieniveau te verbeteren, psychomotorische vaardigheden te verbeteren en teamwork aan te moedigen. De eerste stap bij het versieren van paaseieren is de keuze van de drager. Het is gebruikelijk om kippeneieren te gebruiken, maar je kunt ook kiezen voor polystyreen eieren. Om ze te versieren kunnen de kinderen alle materialen gebruiken die hun verbeelding en creativiteit toelaten. Vergeet niet dat er in België genoeg winkels zijn waar je kinderen alle benodigdheden kunnen vinden.

Leuke en gemakkelijke projecten

Er zijn evenveel technieken om paaseieren te versieren als er creativiteit van mensen en natuurlijk kinderen is. Er is geen vaste regel. Het leuke is dat iedereen zijn fantasie de vrije loop kan laten en alle materialen kan gebruiken die hij maar wil. Je hebt penselen nodig om het ei te kunnen bewerken. Voor kinderen is het aan te raden om materialen te gebruiken zoals acrylverf, washi tape, glitters, gekleurd garen, eva-rubber of stickers. Paaseieren kunnen op verschillende manieren versierd en beschilderd worden. Je kunt de vorm van het ei gebruiken om er een figuur mee te maken of ze gewoon vullen met tekeningen van je favoriete personages. Gebruik permanente markers om te tekenen. Daarnaast kun je met andere materialen zoals draden of een stukje karton accessoires maken zoals haar, oren of wat je maar kunt bedenken. Het paasei ondersteunt elk ander materiaal en techniek waarmee je het wilt versieren. De mogelijkheden om paaseieren te versieren zijn eindeloos. Hier zijn wat ideeën om de kleintjes te inspireren:

  • Gestempelde eieren: deze techniek is perfect om patronen en texturen te ontdekken. Gebruik kant-en-klare stempels of maak je eigen stempels met sponzen die je in verschillende vormen snijdt.
  • Melkweg-eieren: leg de schoonheid van de kosmos vast in paaseieren met een verftechniek die het melkwegeffect nabootst. Begin met een donkere basis met blauwe, zwarte of paarse verf en spetter dan kleine druppels witte, lichtblauwe en paarse verf om sterren en nevels na te bootsen.
  • Diereneieren: verander eieren in allerlei schattige wezens met verf en bouwpapier. Begin met het ei te beschilderen met kleuren die bij het door jou gekozen dier passen, zoals bruin voor een beer of wit voor een konijn. Voeg dan details toe zoals oren, poten of staarten door vormen uit bouwpapier te knippen en op het ei te plakken.
  • Sprookjesachtige eieren: gebruik lichte kleuren, glitters en stickers met magische motieven zoals sterren, manen en feeën. Overweeg om glow-in-the-dark verf te gebruiken voor een betoverend tintje waar kinderen dol op zullen zijn.

Kortings 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete winkels in België. Geniet van Pasen en maak van de gelegenheid gebruik om de mooiste paaseieren te maken!

 

- 3 min

Share
De leukste paasknutsels voor kinderen: leuke en eenvoudige projecten

Duurzame steden in België

Brussel, België, is een van de meest duurzame steden ter wereld. Er zijn een aantal factoren die hieraan bijdragen en het is een weg die veel andere locaties volgen om hun levenskwaliteit te verbeteren. Er mogen dan straten zijn met talloze winkels, must-see promenades voor toeristen en kraampjes om onderweg te eten, maar het uitgangspunt van duurzaamheid wordt gehandhaafd. Wat zijn de pijlers die deze stad uniek maken? Wij vertellen het je. Ze doen de dingen goed en zijn een voorbeeld voor veel andere landen die papierloos worden en de CO2-uitstoot onder controle proberen te houden. Het Groene Pact belooft de Europese Unie (EU) tegen 2050 klimaatneutraal te maken door te investeren in groene technologieën en bedrijven en de uitstoot van transport met 90% te verminderen.

Voetgangersvrije laan

Een van de belangrijkste lanen in het centrum van Brussel (de Anspachlaan) is voor de helft autovrij. Alleen bewoners en voertuigen voor het laden en lossen van goederen mogen er met de auto in. Je kunt zonder problemen met mensen op de fiets door de straat lopen. Het andere deel van de laan heeft iets meer verkeer, maar alleen tijdens weekdagen. De gewestelijke overheid "Mobiliteit Brussel" heeft in overleg met het stadsbestuur en de burgers een tienjarenplan ontwikkeld, het zogenaamde "Good Move". Dit plan voorziet in een vermindering van 25% van het autogebruik. Daartoe zullen nieuwe tram- en metrolijnen worden aangelegd en zullen wandelen en fietsen worden vergemakkelijkt.

Biologisch afbreekbare boodschappentassen

Conventionele plastic tassen stonden lange tijd symbool voor het probleem van plasticvervuiling wereldwijd. Om dit aan te pakken zijn veel Brsuelas-winkels jaren geleden begonnen met het aanbieden van biologisch afbreekbare plastic zakken als milieuvriendelijker alternatief.

Fruitplanten

Appel-, peren- en kersenbomen zijn enkele van de fruitbomen die in Brusselse kwekerijen worden gekweekt en vervolgens in de straten en openbare ruimtes worden geplant. Het idee is om van de stad een groene en "eetbare" stad te maken. Zodra de bomen in de straten zijn geplant, kunnen omwonenden de vruchten gebruiken. Dit is een bijdrage aan een gezond dieet, waarmee wordt benadrukt dat bomen en struiken, evenals hun vruchten, moeten worden beschouwd als een gemeenschappelijk goed van de buurt. Het werk aan de kwekerijen begon in 2019, in Wolvendael Park, ten zuiden van Brussel, in een grote groene ruimte die door de gemeente ter beschikking is gesteld. Het heeft een kleine kas en watertanks die worden gevuld met regen om water te leveren voor het bewateren van de planten.

Zero waste cafetaria's

Weet je waar dit soort cafetaria's uit bestaan? Een aantal van de maatregelen die ze nemen om hun doel te bereiken hebben te maken met: ten minste 98% van de producten in bulk kopen, niets in plastic verpakt consumeren, de containers zijn herbruikbaar en ze bieden een agenda vol met allerlei evenementen, van boekenclubs tot gratis concerten.

Kortings 365 brengt je alle aanbiedingencatalogi van je favoriete winkels in België. Als je naar Brussel komt, kun je duurzaamheid aan den lijve ondervinden. Het is een goed voorbeeld om met je land te delen.

 

- 3 min

Share
Duurzame steden in België

Culinaire hoogstandjes: belgische gastronomie en haar wereldwijde invloed

België is een land om op te eten! De culinaire hoogstandjes zijn de landsgrenzen overgestoken en hebben een sterke indruk gemaakt in andere werelddelen. Als dit land in je reisgids staat, mag je deze traditionele gerechten niet missen. Er zijn stoepwinkels en restaurants waar je graag even stopt om hun lekkernijen te proeven. Geniet van deze aanbevolen combinaties met Belgische bieren. De onbetwiste koningin is het ambachtelijke bier. Er zijn in het hele land meer dan 300 soorten geregistreerd die nog steeds niet in de klauwen van de globalisering vallen.

Belgische friet

Het nummer één gerecht in restaurants, brasseries, fritkotten of straatfrituriën is zonder twijfel: Belgische friet. Het zijn niets meer en niets minder dan eenvoudige frieten, maar ze zijn niet zo eenvoudig: het traditionele frituurrecept (ze worden gebakken in rundvet) wordt zelfs bestudeerd in horecascholen. Ze zijn meer dan een typisch gerecht, ze zijn een waar symbool van het Belgische nationale erfgoed. Alleen al daarom hebben ze zelfs hun eigen museum, het Frietmuseum in Brugge. Ze worden meestal op straat gegeten, met de vingers en vergezeld van een saus op basis van mayonaise.

Vlaamse koolade

Voor degenen die een gerecht uit de Belgische keuken willen proberen, is de Vlaamse carbonade een geweldige optie. Het wordt bereid met vlees, uien en Belgisch bier, waardoor het vlees nog sappiger wordt. Het type bier is belangrijk bij de bereiding van het gerecht en traditioneel wordt Oud bruin (Oud Bruin bier), Brune Abdij of Flanders Red Ale gebruikt.

Chocolade

Er zijn meer dan 100 soorten Belgische chocolade en de specialiteit is pralines: chocolaatjes gevuld met amandelen of hazelnoten gekonfijt in karamel. De samenstelling van chocolade is sinds 1884 streng gereglementeerd om de kwaliteit van het product te garanderen, dat minimaal 35% pure cacao moet bevatten. Belgische chocolade is lekker, romig en smelt in de mond. Veel fabrieken houden nog steeds vast aan de ambachtelijke productiewijze. Er is een ongelooflijke variëteit aan smaken, vullingen en formaten.

Wafel

Dit is een heerlijk gebakje op basis van bloem en ei dat op veel verschillende manieren geserveerd kan worden, met een grote verscheidenheid aan beleg en zelfs met zoete en hartige vullingen. Naar schatting is de wafel ontstaan in de Middeleeuwen, tussen de 9e en 10e eeuw. Er bestaan verschillende soorten wafeldeeg (onder andere Luikse wafel, Brusselse wafel, Vlaamse wafel, Bergische wafel, Stroopwafels). De populairste is de Brusselse wafel, knapperig van buiten en mals van binnen. Ze zijn overal te vinden en worden vaak gegeten tijdens de lunch, als tussendoortje of gewoon als snel en warm tussendoortje. Ze worden meestal geserveerd met gesmolten chocolade, room of suiker.

Cuberdons of neuzekes

De vertaling is zoiets als "neus". Ze staan bekend om hun kegelvorm. Het zijn typische snoepjes gemaakt met siroop met frambozen- of zwarte dropsmaak, en ze komen vaak voor in straatstalletjes waar alleen "neuzekes" worden verkocht. En ze hebben al de bijnaam Belgische bonbons verdiend.

Met Kortings 365 ontdek je het beste van de Belgische keuken. Probeer alles!

 

- 3 min

Share
Culinaire hoogstandjes: belgische gastronomie en haar wereldwijde invloed

Home sweet home: een oase creëren met de benodigdheden van Pets Place

Het hebben van huisdieren betekent dat je veel tijd aan ze besteedt. Ze hebben aandacht en zorg nodig. Het is een grote verantwoordelijkheid en we moeten ons huis zo aanpassen dat ze zich zo geliefd voelen dat ze voor altijd bij ons willen blijven. Hoe creëer je een thuis voor je huisdier? Pet Place heeft alles wat je nodig hebt en nog veel meer. Het belangrijkste is de voeding en natuurlijk het creëren van een speelse omgeving voor je huisdier. Met speelgoed ontladen ze hun spanningen en aan het einde van de dag zullen ze uitgeput zijn en rustig slapen. In België nemen huisdieren een heel belangrijke plaats in. Koop ze het beste speelgoed en ze zullen je er dankbaar voor zijn!

Rubberen bal

Een van de favoriete speeltjes van katten en honden zijn ballen. Ons advies is om een rubberen bal te kopen om te voorkomen dat hij breekt als je huisdier erop kauwt. Het is een bron van stress voor het dier. Ze zijn stevig en duurzaam en je kunt ze in verschillende kleuren en maten krijgen. Ideaal is een rubberen bal met een diameter van 55 centimeter om te voorkomen dat je meerdere ballen moet kopen tijdens het leven van je huisdier. Voor 6 euro heb je een mooie rubberen bal voor je puppy. De ballen worden ook gebruikt om een puppy te trainen zodat hij, nadat hij de bal naar een bepaalde plek heeft gegooid, de bal apporteert en weer terugbrengt.

Lederen botten

Leren botten zijn nog zo'n klassieker. Ze vermaken onze hond niet alleen, maar helpen ook om hun tanden en tandvlees gezond te houden. Naast het verbeteren van de tandhygiëne, verzadigen deze botten het aangeboren instinct van honden om te bijten en te kauwen, waardoor ze een uitstekend hulpmiddel worden om stress te verlichten. Artsen raden aan om dit soort traktaties te kopen, omdat ze honden helpen hun angst te verlichten en zo voorkomen dat ze dit ten koste van je meubels of schoenen doen. Het enige probleem? Het bot kan vast komen te zitten in de keel of het spijsverteringskanaal. Als deze verstopping niet meteen wordt opgelost, is een operatie nodig. Voor 7,70 euro kun je een pakje met drie leren botten krijgen voor het geval de eerste breekt.

Kong

Als je erover denkt om een Kong te kopen, maar je weet niet hoe het werkt, dan ben je hier aan het juiste adres. Het is een voedseldispenser, maar het werkt ook als een intelligentiespeeltje. In principe moet je het gat vullen met het gekozen voer en het ter beschikking stellen. De hond zal moeite moeten doen om het voer uit de binnenkant te halen vanwege de stijve structuur, ofwel door het te manipuleren met zijn poten om het eruit te krijgen, ofwel door het stevig vast te houden zodat hij de binnenkant kan aflikken. Dit hele proces stimuleert zijn geest en lichaam.

Kortings 365 brengt je de beste kortingscatalogi van dierenwinkels. Je vindt er alle promoties en kortingen op dierenvoeding, kleding en speelgoed voor je huisdieren.

 

- 3 min

Share
Home sweet home: een oase creëren met de benodigdheden van Pets Place

Klaar voor avontuur: Plutosports outdoorbenodigdheden

België is een country gemaakt voor avontuur. Er zijn tal van plaatsen om naartoe te gaan en het is speciaal om te kamperen of om eender welke buitenactiviteit te doen. Als je van kamperen houdt of gewoon graag veel beweegt, moet je een aantal essentiële elementen meenemen voor je veiligheid en gezondheid. Er gaat niets boven de natuur om los te komen van de werkstress en om nieuwe energie op te doen. Er zijn veel winkels zoals Plutosport die innovatieve kleding verkopen tegen zeer goede prijzen. Je kunt deze keten bezoeken of gewoon op hun website rondkijken als je niet veel tijd hebt. Dit is het moment om je eigen avontuur te beleven en alles te kopen wat je nodig hebt. Hier is een lijst van Plutosport's outdoorbenodigdheden:

Flessen of thermosflessen

Je hebt oneindig veel modellen, afhankelijk van het soort activiteit waaraan je je wilt wijden. Er is zelfs een "Groene" versie met biologisch plastic gemaakt van suikerriet. Deze bidon op biologische basis is slechts een van de vele projecten die de topmerken zijn gestart om de productiecycli van hun assortiment fietsproducten duurzamer te maken. Bovendien zijn alle andere modellen van het merk biologisch afbreekbare bidons. Verkrijgbaar in vier maten, dus geschikt voor al je hydratatiebehoeften op de fiets.

Zaklamp of lantaarn

Licht is onmisbaar tijdens de nacht en nog meer in bossen zo dik als die in België. Maar ze zijn ook goed als je gaat fietsen of als je wandelt. Zo kun je alles in de gaten houden. Er zijn een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden: een helder licht, bestand tegen stoten en vallen en batterijen die lang meegaan. De zaklamp is zelfs veilig als je 's nachts gaat fietsen. Er zijn exclusieve modellen verkrijgbaar die passen bij jouw fiets.

Reisrugzak

Als je gaat wandelen heb je veel bagage bij je en een koffer is nutteloos. We moeten een wandelrugzak kopen die bij onze activiteit past en waarmee we alles in dezelfde tas kunnen meenemen. In winkels zoals Plutosport vind je rugzakken van hoge kwaliteit en met een goede weerstand. Deze rugzakken hebben een totale inhoud van 18 liter en veel ritsvakken om alles wat je nodig hebt mee te nemen. Ze zijn ideaal voor een driedaagse trektocht.

GPS Horloge

De dagen van kaart en kompas zijn voorbij en veel wandelaars dragen liever een GPS sporthorloge. Het is een heel belangrijk apparaat om te weten waar we zijn en geen last te hebben als we op de terugweg zijn. Er zijn verschillende GPS-horloges te koop bij Plutosport. De variatie in prijs is afhankelijk van de functies die in elk apparaat zijn verwerkt. Het is een essentieel item voor deze tijd en een van de modernste.

Kortings 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete sportwinkels in België om op avontuur te gaan. Blijf niet in het comfort van je huis en begin met het verkennen van de natuur. Geniet van de natuurlijke geneugten van het leven!

 

- 3 min

Share
Klaar voor avontuur: Plutosports outdoorbenodigdheden

Haardis: De haarproducten die u moet kennen

Heb je genoeg van pluizig, futloos of weerbarstig haar? Word je overweldigd door de eindeloze zee van haarproducten in je plaatselijke winkel? Zoek dan niet verder! Hairdis is er om uw lokken te redden en u te helpen het prachtige, handelbare haar te krijgen waar u altijd al van gedroomd hebt. In dit artikel bespreken we enkele onmisbare Hairdis producten die een revolutie teweeg kunnen brengen in jouw haarverzorgingsroutine.

Elements Kalmerende Shampoo 1000ml

Gezond haar begint met de juiste reinigingsroutine. De Elements Calming Shampoo is een game-changer. Deze zachte shampoo bevat natuurlijke oppervlakteactieve stoffen zoals plantaardige glycerine die je haar en hoofdhuid op milde wijze reinigen, waardoor hij perfect is voor alle haartypes.

92% van de ingrediënten zijn natuurlijk en bij het maken van deze geweldige shampoo zijn geen dieren gedood, want hij is 100% veganistisch.

Zeg maar dag tegen droog, breekbaar haar en hallo tegen zijdezachte, gehydrateerde lokken.

Krul Expressie Hydraterend Masker 250 ml

We hebben allemaal wel eens wat extra liefde nodig, en je haar is geen uitzondering. Het Curl Expression Moisturizing Mask is een uitkomst voor beschadigd, pluizig of overmatig bewerkt haar.

Dit hydraterende masker voor krullend tot pluizig haar is verrijkt met Glycerine van plantaardige oorsprong, Urea H en Hibiscuszaadextract. Glycerine is een bevochtigingsmiddel dat water aantrekt en vasthoudt voor langdurige hydratatie, zelfs op het droogste haar. Urea H werkt zowel op hydratatie als op het versterken van de hydrolipide barrière en het hibiscuszaad, geëxtraheerd uit het hart van de bloem, is een krachtig natuurlijk actief ingrediënt dat bekend staat als rijk aan hoogwaardige aminozuren en vitaminen.

Deze diepe conditioning doet wonderen in slechts een paar minuten, waardoor je haar zachter, gladder en handelbaarder aanvoelt. Het is als een dagje spa voor je haar!

GHD Thermoprotective Spray - 50 ml

Stylingapparaten zoals stijltangen, krultangen en haardrogers kunnen hard zijn voor je haar. Dat is waar de GHD Thermoprotective Spray te hulp schiet.

De GHD Thermoprotective Spray is ontworpen door GHD kappers en wetenschappers die gespecialiseerd zijn in hittemanagement en heeft een uniek "Heat Protection System" dat een licht en onzichtbaar schild creëert tussen het haar en de hitte om te voorkomen dat de haarschubben omhoog gaan voor extra zachtheid van het haar. Dit product is een must-have als je je haar regelmatig in model brengt.

Luxe Krulcrème-Gel 148 ml

Voor iedereen met natuurlijke krullen of golven is de Luxury Curl Cream-Gel je nieuwe beste vriend. Zeg maar dag tegen kroes en hallo tegen prachtig gedefinieerde krullen. Dit product is lichtgewicht, plakt niet en versterkt de natuurlijke textuur van je haar, waardoor het perfect is voor een moeiteloze look zonder poespas. De voedende zwarte zaadolie versterkt, herstelt en geeft extra glans voor de ultieme finish.

Hairdis biedt een assortiment uitzonderlijke haarverzorgingsproducten die inspelen op verschillende behoeften en haartypes. Van shampoos en conditioners tot stylingproducten en behandelingen, hun producten zijn ontworpen om van jouw haarreis een makkie te maken. Zeg vaarwel tegen bad hair days en hallo tegen het mooie, gezonde haar dat je verdient. Vergeet niet alle kortingen en sales te checken op Kortings365.

 

- 3 min

Share
Haardis: De haarproducten die u moet kennen

Hoe versier je je huis voor kerst met een budget?

Je huis versieren voor Kerstmis met een budget is mogelijk. Je hoeft alleen maar je ideeën in dienst te stellen van het feest. Je hoeft niet veel geld uit te geven om van je huis de jaloezie van de buurt te maken. Hoewel er in België honderden winkels zijn die kerstversiering verkopen, kun jij je onderscheiden met je doe-het-zelf-vaardigheden.

Natuurlijke kransen

Profiteer van een wandeling op het platteland om wat groene struiken te plukken en je eigen kerstkrans te maken. Je zult genieten van de wandeling, het knutselen en je hebt een unieke en persoonlijke krans. Als je hem af en toe besproeit met water, kan hij wel een maand mooi blijven.

Ornamenten voor de boom

Ornamenten voor in de boom zijn een must-have, maar er is een versie waarvoor je niets hoeft uit te geven: maak je eigen ornamenten voor in de boom met elementen uit de natuur. Denk voordat je ornamenten koopt aan de wonderen der natuur en het plezier dat je beleeft aan het knutselen. De kleintjes in het gezin zullen erg trots zijn op hun creaties. Nog een tip: gebakken schijfjes sinaasappel of andere gedroogde citrusvruchten zoals citroen. Snijd ze in dunne plakjes en bak ze drie of vier uur op laag vuur tot ze droog zijn. Laat ze vervolgens een paar dagen drogen.

Centerpieces

Kaarsen zijn altijd een hit. Een klassieker die nooit sterft en die we bovendien zelf kunnen maken. Door bijvoorbeeld een paar takjes kaneel te gebruiken en er een witte kaars omheen te wikkelen, krijg je een veel decoratiever geheel. Voor grotere tafels kunnen we een houten kist gebruiken met een natuurlijk bed van groene takken en wat kaarsen erop. De elementen die je kunt gebruiken om dit soort decoraties te maken zijn: kopjes, grote borden en wat kaarsen. Je kunt elementen toevoegen zoals kerstbloemen, lichtjes, glitter, kaneelstokjes of elk ander element dat je mooi vindt en waarvan je denkt dat het je decoratie kan verfraaien.

Popcornslingers

Een popcornslinger kan sneeuwvlokken simuleren. Stel je eens voor hoe mooi die boom er thuis uit zou zien. Bovendien is het een eenvoudig knutselwerkje dat je met de kinderen kunt doen. Daarbij kun je ook nog eten: ze zijn heerlijk! Als je geïnspireerd bent en van kleuren houdt, kun je de slinger in groen en rood verven, de typische kerstkleuren.

Cadeauverpakking

Net zoals het recyclen van materiaal een goede optie is voor het maken van kerstversiering, is het inpakken van cadeaus dat ook. Het is zo simpel als gerecycled karton pakken om ze in te pakken. Elke winkel of kantoorboekhandel bij jou in de buurt kan je voorzien van karton om cadeaus in te pakken. Maak elk pakje dat je inpakt af met een rood lint of een dik rood katoenen koord en maak er een strik omheen. Ze zullen er prachtig en zeer duurzaam uitzien.

Kortings 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete winkels in België. Als je niet te veel wilt uitgeven, kun je je eigen kerstversiering maken. Aan de slag!

 

- 3 min

Share
Hoe versier je je huis voor kerst met een budget?

Geldbesparende trucs voor Black Friday: Handige tips om meer te besparen!

Black Friday is het ultieme winkelfeest waarmee de feestdagen beginnen. Het is die speciale dag van het jaar waarop je ongelooflijke aanbiedingen en kortingen kunt krijgen op van alles en nog wat, van gadgets tot kleding. Maar om het meeste uit deze winkeldag te halen, heb je een paar slimme geldbesparende trucs nodig. Laten we eens duiken in een paar praktische tips om meer te besparen en slim te winkelen op Black Friday!

Plan je aanval en doe vroeg onderzoek

Stel voordat de grote dag aanbreekt je plan op. Maak een lijst van de artikelen die je wilt kopen en stel een budget vast. Zo laat je je niet meeslepen door de allure van afgeprijsde producten en geef je niet te veel uit. Onthoud dat het doel is om geld te besparen, niet om je spaargeld te verkwisten. Herhaal voor jezelf: Dat heb ik niet nodig. Blijf bij je plan. Wees ook voorzichtig en begin ruim van tevoren met je huiswerk. Veel winkeliers geven voorproefjes van hun Black Friday advertenties. Struin het internet af naar deze voorproefjes en vergelijk de prijzen. Dit zal je helpen om de beste deals te vinden en te beslissen waar je je op moet richten.

Meld je aan voor nieuwsbrieven en vergeet niet sociale media en flitsverkopen te volgen

Winkeliers sturen vaak exclusieve kortingen naar hun e-mailabonnees. Om er zeker van te zijn dat je geen enkele speciale aanbieding mist, kun je je aanmelden voor nieuwsbrieven van je favoriete winkels. Zo krijg je misschien al vroeg toegang tot Black Friday aanbiedingen en promotiecodes. Vergeet niet om je favoriete winkeliers te volgen op sociale media, waar ze vaak exclusieve aanbiedingen en promoties posten.

Online vs. in de winkel

Beslis of je de chaos in de winkel wilt trotseren of lekker thuis online wilt winkelen. Online shoppen is de laatste jaren steeds populairder geworden en het gaat vaak gepaard met exclusieve aanbiedingen. Bovendien is het een geweldige manier om de drukte te vermijden. Wees er wel snel bij, want populaire artikelen kunnen snel uitverkocht zijn.

Stel prijswaarschuwingen in

Voor die must-have artikelen die nog niet in de uitverkoop zijn, stel je prijswaarschuwingen in op shopping apps of websites. Je ontvangt dan meldingen wanneer de prijs daalt, zodat je de deal kunt grijpen wanneer het precies goed is.

Shop slim, niet impulsief

Tijdens de hectiek van Black Friday is het makkelijk om toe te geven aan impulsaankopen. Houd je lijst en budget in de gaten. Vraag jezelf af of je dat artikel echt nodig hebt of dat je meegesleept wordt door de opwinding van de uitverkoop.

Begrijp het retourbeleid

Zorg ervoor dat je het retourbeleid van de winkel begrijpt voordat je een aankoop doet. Bij sommige Black Friday aanbiedingen gelden strenge retourvoorwaarden. Het is belangrijk om te weten wat je opties zijn voor het geval je van gedachten verandert of problemen hebt met je aankoop. Black Friday is absoluut een fantastische kans om geld te besparen en fantastische aanbiedingen te scoren. Met strategische planning, vroegtijdig onderzoek en het gebruik van de geldbesparende tools die we met je hebben gedeeld, kun je verstandig winkelen en het meeste halen uit dit winkelfestijn.

Als u erover denkt om tijdens Black Friday een beetje te gaan winkelen, vergeet dan niet om alle uitverkopen en kortingen in Kortings 365 te bekijken.

 

- 3 min

Share
Geldbesparende trucs voor Black Friday: Handige tips om meer te besparen!

Dreamland: de beste plek om het perfecte cadeau voor je kind te vinden

Als de verjaardag van onze kinderen nadert, beginnen we ons af te vragen wat we voor hen moeten kopen. We willen dat het een origineel cadeau is waar ze alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes van kunnen genieten. We denken dag en nacht na. We lopen langs speelgoedwinkels en zien duizend verschillende soorten speelgoed. Daar worden we uiteindelijk moe van. Soms gaat het er niet om het speelgoed te kopen dat in de mode is, maar om uit te zoeken wat je kind echt leuk vindt. In België zijn er enorme speelgoedwinkels, maar er is er één die het verschil maakt: Dreamland, waar je kunt verdwalen tussen de vele gondels met knuffels, poppen, auto's, robots en educatieve spelletjes. Eigenlijk de beste plek om het perfecte cadeau voor je kind te vinden. Hier vind je bijvoorbeeld deze vijf prachtige speelgoedartikelen:

Bouwpakketten

Bouwspellen zijn het meest succesvol bij jonge kinderen en begeleiden de speelactiviteit voor langere tijd. Het is een set van stukjes, van gelijke of verschillende vormen, waarmee meerdere combinaties kunnen worden gemaakt, waardoor verschillende structuren ontstaan. De meest klassieke is Lego, maar tegenwoordig is er veel speelgoed met deze eigenschappen dat grote voordelen heeft voor de ontwikkeling van kinderen.

Kindercamera's

De meeste camera's voor kinderen zijn uitgerust met autofocus, 12 megapixels en 1080P HD-scherm. Ze zijn ook ideaal voor video-opnames. Kinderen kunnen kiezen uit verschillende filters, hun fantasie stimuleren en plezier beleven. De apparaten zijn twee tot drie uur oplaadbaar en schakelen automatisch uit als ze niet worden gebruikt, zodat de camera lang meegaat. Ze zijn gemaakt van ABS-kunststof van hoge kwaliteit, niet-giftig en recyclebaar, licht van gewicht en schokbestendig.

Walkie Talkie

De Walkie Talkie heeft een ergonomisch ontwerp. De eenvoudige bediening, je hoeft maar op één knop te drukken om te praten, maakt dit speelgoed makkelijk te gebruiken voor kinderen van 3 tot 8 jaar. De meeste zijn uitgerust met toetsvergrendelingsfuncties. Wie heeft er nog nooit een Walkie Talkie gehad? Het is een apparaat dat verschillende generaties heeft overleefd en nog steeds sterk is. Het is waar dat het in de loop der jaren veranderingen heeft ondergaan, maar het was een product van technologische vooruitgang.

Sets sieraden maken

Sets om sieraden te maken bevatten minstens vier koorden (roze, blauw, paars, geel), verzilverde kettingen, ongeveer twintig metalen hangers, regenboogkralen, diamantvormige kralen en kleurrijke glaskralen. Hiermee kan je kind verschillende stijlen armbanden en kettingen maken. Het is ook een goede optie om de creativiteit van je kinderen te stimuleren. Sommige kleintjes hebben meer lef en durven hun creaties zelfs te verkopen aan familie, vrienden of buren.

Fiets zonder pedalen

De fiets zonder pedalen helpt het kind om gemakkelijk het evenwicht te verwerven dat nodig is om op twee wielen te rijden, wat de latere overgang naar een traditionele fiets vergemakkelijkt. Deze kinderfiets stimuleert het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid van kinderen. Het zadel is antislip en het stuur is van rubber.

Kortings 365 brengt je de catalogi van de beste speelgoedwinkels in België.

 

- 3 min

Share
Dreamland: de beste plek om het perfecte cadeau voor je kind te vinden

Hoe vind je de perfecte bank voor thuis?

De sofa en de tv vormen een onverslaanbaar duo. We ploffen op de bank om een wedstrijd te kijken, een film te kijken of een dutje te doen. Daarom moeten we ons niet vergissen bij het kopen en zijn er een paar dingen die we moeten weten zodat we er later geen spijt van krijgen. In Belgische winkels zoals Leen Bakker, Meubelen Jonckheere of Belga Meubelen vind je een ruime keuze aan zitbanken en kun je de bank kiezen die het beste bij je behoeften en budget past. Hoe vind je de perfecte bank voor thuis? Hij moet aan de volgende voorwaarden voldoen.

Goede structuur

De sofa heeft een ingewikkelde missie: zich aanpassen aan het hele gezin en aan alle gebruiksdoeleinden die u eraan geeft. En dit zijn de drie vereisten waaraan moet worden voldaan: een stevige houten of metalen structuur, een systeem van riemen die de kussens vasthouden en de poten maken deel uit van de structuur van de bank.

Goede vulling

Een sofa is pas comfortabel als hij niet zacht of hard is: de vulling moet van goede kwaliteit zijn. Tegenwoordig worden er bijvoorbeeld schuimen met een hoge sterkte gebruikt die zeer weinig vervormen. Als algemene regel geldt echter dat de rugleuning zachter moet zijn dan de zitting. Visco-elastisch schuim, veren of HR-polyurethaanschuim, dat zeer sterk en duurzaam is en weinig vervormt, zijn de gebruikelijke keuzes. Rugleuningen moeten worden gemaakt van veren, gesiliconiseerde holle vezels met hoge opbrengst of HR-schuim. Het is raadzaam om de schuimvulling elke vijf of zes jaar te vervangen om de dichtheid te herstellen en het comfort niet te verliezen. Een andere factor die de weerstand van de sofa bepaalt, is dat hij ademend moet zijn. En hiervoor is de bekleding essentieel. Hoe beter ze ademt, hoe comfortabeler ze zal zijn. De vulling is ook belangrijk voor het ademend vermogen. Wat is het beste? Voor de zittingen ganzen- of eendenveren vanwege het comfort.

Sobere kleuren

Een witte sofa, bijvoorbeeld, neemt visueel minder ruimte in en combineert ook met elke kleur of chromatische reeks. Wit is lichtgevend en als het zonlicht ontvangt, reflecteert het dit nog meer. Tegelijkertijd is het een tint die het visuele gewicht van de bank vermindert, en zelfs als het een groot model is, zal het kleiner lijken. Een andere verdienste is dat je de bank voor heel weinig kunt herinrichten, omdat het een neutrale basis is die zich alleen met de details kan aanpassen aan elke stijl of elk seizoen. Verander de kleuren en stoffen van de kussens en zowel de bank als de woonkamer zullen er anders uitzien. Wit is ontspannend voor het oog en creëert rustige ruimtes. Tot slot is een witte bank schoner dan hij eruitziet. Je kunt het beste kiezen voor een bank met afneembare hoezen en zeer stevige bekleding, zoals katoen of chenille.

Kortings 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete winkels in België zodat het kopen van een bank gemakkelijker wordt en je niet te veel geld uitgeeft. Neem deze tips en grijp je kans om de jouwe te kiezen.

 

- 3 min

Share
Hoe vind je de perfecte bank voor thuis?

Oktoberfest in België: een paradijs voor bierliefhebbers

België en bier zijn onafscheidelijk. Er zijn bijna 200 brouwerijen in het land die ongeveer 1.500 soorten bier produceren: zoet en bitter, sterk en met weinig alcohol, fruitig en zuur. Lokale brouwerijen weten hoe ze elke bierliefhebber tevreden moeten stellen. Trappistenbieren gebrouwen in abdijen, amber, kriek (fruitbieren), bruine en rode ales, saison, sterke lagers en tarwebieren behoren tot de bekendste soorten. In 2016 werd de Belgische biercultuur door Unesco erkend als Immaterieel Cultureel Erfgoed van de Mensheid. Om te begrijpen wat bier voor de Belgen betekent, kun je een plaatselijk bierfestival bezoeken en verschillende soorten drank proberen. Het beste seizoen voor bierliefhebbers is de herfst, want dan zijn er genoeg evenementen om uit te kiezen. Maar als je er niet bij kunt zijn, kun je ook naar de supermarkt gaan en het merk kiezen dat je het lekkerst vindt. Bij Aldi, Lidl, Carrefour Express of Metro vind je een grote verscheidenheid aan merken en smaken om op jouw manier van het Oktoberfest te genieten. Het Oktoberfest in België is een waar paradijs voor bierliefhebbers. Hier raden we enkele festivals aan die je moet bezoeken.

Belgisch Bierweekend in Brussel

Het belangrijkste festival dat je kunt bijwonen is het Belgisch bierweekend dat begin september in Brussel wordt gehouden. Er zijn meer dan 70 brouwerijen, er worden talloze prijzen uitgereikt en het publiek wordt vermaakt met een parade van historische bierwagens. Het Belgisch Bierfestival in Brussel vindt elk eerste weekend van september plaats op de Grote Markt. Het wordt georganiseerd door de gilde "La Chevalerie du Fourquet des Brasseurs et les Brasseurs Belges", in samenwerking met de Stad Brussel en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De toegang tot het festival is gratis, maar om de bieren te drinken moet je tickets kopen (voor 10 € voor 5 Jeton) die je toegang geven tot de verschillende tenten.

Paparinga Bierfestival

Het andere festival dat je eind oktober moet bezoeken is het Bier- en Hopfestival in Poperinge. Een kleurrijk tentendorp met bierproeverijen, een Hop Koningin verkiezing, een internationale Hop wedstrijd en live muziek concerten.

Modeste Bierfestival in Antwerpen

Naast grootschalige evenementen waar bekende en herkenbare brouwerijen in de schijnwerpers staan, zijn er ook festivals die zich richten op kleine producenten. Om lokale bieren te leren kennen, kun je het Modeste Bierfestival in Antwerpen bezoeken. Het wordt eind september of begin oktober gehouden.

Brassigaume in Marbehan

Hetzelfde kan gezegd worden van Brassigaume, het internationale festival van kleine brouwerijen in het dorpje Marbehan in de Ardennen. Eind oktober komen kleine Belgische en buitenlandse brouwers naar het festival om bierliefhebbers uit te dagen en te verrassen met nieuwe smaken. Er is geen excuus om niet van een goed biertje te genieten in België. Net als Duitsland heeft het een grote biertraditie en de hoofdstad, Brussel, trekt veel inwoners en toeristen voor dit feest.

Kortings 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete winkels in België. Geniet van het Oktoberfest en als je niet genoeg geld hebt, kun je je favoriete bier in de supermarkt kopen. Geniet van het leven!

 

- 3 min

Share
Oktoberfest in België: een paradijs voor bierliefhebbers

Belgische wafels: een zoete en heerlijke traditie

Honing, boter, fruit en slagroom. Dit zijn de ideale toppings voor zoete wafels.

De meeste wafels komen oorspronkelijk uit België en zijn vernoemd naar Belgische steden. Terwijl de traditionele wafel zoet is, is de hartige optie een zeer goede keuze aan het worden voor ontbijt, brunch of lunch.

De wafel is een soort knapperige cake aan de buitenkant die wordt gebakken tussen hete bakplaten. De karakteristieke rastervorm komt precies van de traditionele bakplaten, die oorspronkelijk van gietijzer waren.

In België zijn er verschillende soorten wafels, die algemeen Belgische wafels en Luikse wafels worden genoemd. Als we willen weten welke de echte is, is het antwoord alle, elke wafel is authentiek in zijn streek van herkomst. De bekendste en zowel binnen als buiten de landsgrenzen op de markt gebrachte wafel is de Luikse wafel.

De wafel vindt zijn oorsprong in Europa, meer bepaald in België, waar hij populair werd vanaf de 12e eeuw. Het woord "wafel" komt van het Franse "walfre", wat honingraat betekent, aangezien de eerste wafels op dit soort honingraat leken. Je kunt deze zoete lekkernij in elk straatstalletje in België vinden.

Ingrediënten

  • 250 g. tarwebloem

  • 90 ml. volle melk

  • 25 g. verse bakkersgist

  • 2 middelgrote eieren

  • een snufje zout

  • ½ eetlepel vanille-essence

  • 125 g. boter op kamertemperatuur

  • 150 g. parelsuiker

Hoe de beste wafel bereiden

1- Verwarm de melk in een kopje en los er de verse gist en vanille-essence in op. Het is belangrijk om de melk niet te veel te verwarmen omdat de verse gist dan doodgaat. Als je korrelgist of gevriesdroogde gist gaat gebruiken, moet je die ook in deze stap toevoegen.

2- Voeg in een grote kom de bloem en het zout toe. Meng en maak een kuiltje in het midden waar we de melk met gist en eieren in doen. Met een vork beginnen we de ingrediënten te mengen tot we een min of meer homogeen deeg hebben.

3- Laat het deeg, afgedekt met transparant papier, 30 tot 40 minuten gisten op een warme plek. Een perfecte plek kan de oven zijn die van tevoren warm is gemaakt en uit is gezet. Voeg na deze tijd de boter in kleine stukjes toe en begin te kneden tot de boter in het deeg is opgenomen. Voeg de parelsuiker toe. Kneed nog een paar minuten zodat de suiker verdeeld is.

De beste tips

1- Een van de kenmerken van deze wafel is een zacht en zoet deeg. De aanwezigheid van suikerbolletjes in het deeg zorgt voor dat knapperige karamelpunt. Daarom is het essentieel om parelsuiker bij de ingrediënten te doen.

2- Als de parelsuiker vrij groot is, kan hij worden fijngestampt met een vijzel en stamper. Het is gemakkelijk te vinden in veel supermarkten en winkels in België. Je kunt parelsuiker ook thuis maken.

Kortings 365 brengt je alle kortingscatalogi om de nodige ingrediënten te kopen en de beste Belgische wafel te bakken. Durf deze heerlijke zoete lekkernij te bereiden!

 

- 3 min

Share
Belgische wafels: een zoete en heerlijke traditie

Je hond trainen in 10 eenvoudige stappen

Als je hond niet naar je luistert en je wilt hem trainen, laten we je zien hoe je dat doet in 10 eenvoudige stappen. Maar denk eraan dat je niet hoeft te schreeuwen of je huisdier hoeft te slaan.

Accessoires of speeltjes voor je hond zijn altijd een pluspunt. In sommige winkels in België, zoals Maxi Zoo of Tom & Co, vind je alles wat je nodig hebt voor je trainingsplan: van speeltjes en kluiven tot kleding en zijn eigen kennel.

Hoe uw hond correct trainen

1. Stel jezelf vragen over hoe je je huisdier wilt opvoeden

Je huisdier zal het niet begrijpen als je hem niet langer toestaat dingen te doen die hij al maanden zonder problemen doet. Wees duidelijk over de regels.

2. Het hele gezin moet de hond op dezelfde manier trainen.

Als u wilt dat de puppy in de keuken slaapt, maar uw zoon neemt hem 's nachts mee naar bed, schept u alleen maar verwarring. Ons huisdier zal niet begrijpen waarom bij de een wel en bij de ander niet.

3. Leer je hond zijn naam te herkennen

Een goede manier om deze training te beginnen is om hem te roepen wanneer je oogcontact hebt en altijd met de versterking van de beloning. Ga dan verder met de oefeningen wanneer hij je niet meer aankijkt.

4. Leer je hond om met anderen om te gaan

Als je weet hoe je een hond moet socialiseren, zal je huisdier op de juiste manier omgaan met andere honden en mensen. Als je hem de eerste maanden alleen thuis hebt, zal hij bang zijn als hij de straat op gaat.

5. Je moet je huisdier leren bijten

Onze hond gaat met ons communiceren via zijn mond. Ze spelen niet alleen alsof ze bijten, ze vangen ook voorwerpen met hun bek. Het is belangrijk dat ze hun manier van bijten leren beheersen voordat ze 4 of 5 maanden oud zijn.

6. Train je puppy positief

Het is bewezen dat het effectiever is om te trainen door positief gedrag te versterken. Waardeer wat hij goed doet.

7. Heb geen tegenstrijdige training

Sommige mensen veranderen van commando als ze daar zin in hebben. Je moet altijd dezelfde woorden gebruiken, anders maak je het je hond erg moeilijk om te leren.

8. Leer je hond alleen te blijven

Een van de oorzaken van grote angst en verdriet voor honden is het doorbrengen van veel tijd zonder ons. Het is heel belangrijk dat onze hond leert met zijn eenzaamheid om te gaan.

9. Korte trainingssessies op verschillende locaties

Het is aan te raden om korte trainingssessies van ongeveer 15 minuten te organiseren. Op deze manier zal geen van jullie zich vervelen of gefrustreerd raken.

10. Leer goed uitschelden

Soms gedraagt onze puppy zich ongepast. We raden altijd positieve versterking aan, omdat dit leuker is en uw hond beter en sneller zal leren.

Kortings 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete dierenwinkels in België. Mis deze kans niet!

 

- 3 min

Share
Je hond trainen in 10 eenvoudige stappen

Hoe je je kleedt naar jouw lichaamstype: de ultieme gids

Elk silhouet is uniek en onherhaalbaar. De meest typische indeling verdeelt het echter in vijf: driehoek, omgekeerde driehoek, ovaal, rechthoekig en zandloper, naast enkele andere variabelen.

En er zijn ook kledingstukken die beter passen bij het ene lichaamstype dan bij het andere. Hoe kleed je je naar jouw lichaamstype? Hier zijn enkele tips die je kunt gebruiken bij je volgende uitje.

Het mooie is dat er in België talloze modewinkels zijn waar je het kledingstuk kunt vinden dat het beste bij je past, bijvoorbeeld Bershka, Desigual, Zara en H&M.

Driehoek

Het is aan te raden om kleding te gebruiken die volume geeft aan het bovenste deel van je silhouet. Je kunt bijvoorbeeld blouses dragen met volumineuze stoffen die de illusie wekken dat je een grotere proportie hebt. Andere elementen zijn horizontale snitten die je schouders breder maken, zoals boothals. Als je je billen wilt verbergen, draag dan rokken en broeken die niet te fel of te licht van kleur zijn. Draag geen strakke leggings of te dunne stoffen die aan je lichaam plakken. Het is ook niet aan te raden om lange shirts te dragen die op de heupen eindigen.

Omgekeerde driehoek

Om dit lichaamstype in balans te brengen, is de strategie om het onderste deel van je lichaam voller te laten lijken en het bovenste deel smaller. Hiervoor is het aan te raden om wijde, kleurrijke en gedessineerde broeken te gebruiken, zodat dat deel van je lichaam de meeste aandacht trekt. Je kunt ook ballonrokken en plooirokken gebruiken.

Geef voor het bovenlichaam de voorkeur aan blouses die je torso stileren. Je kunt shirts met rechte lijnen en discrete kleuren gebruiken.

Ovaal

Het doel is om de taille te markeren en je silhouet te verlengen. De beste bondgenoten zijn jurken of spelen met plooien om de taille smaller te maken.

Het is ook belangrijk om blouses te kiezen waarvan de snit eindigt of het smalste deel van de romp accentueert. V-halslijnen zijn ook een must. Een andere manier om de taille smaller te maken is door de schouders te vergroten met opvallende mouwen. Je kunt de torso ook smaller maken door een open recht jasje te gebruiken om horizontale lijnen te vormen.

Rechthoek

Het rechthoekige silhouet moet ook de taille accentueren. Hiervoor is het een goed idee om een riem of stropdassen in dat gebied te gebruiken. Een andere uitstekende optie zijn A-lijn rokken en broeken met hoge taille.

Jassen met schoudervullingen maken de bovenkant optisch breder en het middengebied smaller, hoewel je dit effect ook kunt bereiken met poloshirts. Topjes met laagjes kunnen de buste meer volume geven. In het algemeen helpen alle gekruiste kledingstukken, jurken met silhouetverbeterende snitten en uitlopende topjes.

Zandloper

Je kunt profiteren van deze kwaliteit en opvallen met jurken die bij je figuur passen. We raden je ook aan om kokerrokken en heuplange jeans te dragen. Je ziet er geweldig uit in tunieken en loszittende shirts.

Kortings 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete kledingwinkels in België. Profiteer van promoties en uitverkoop. Laat je adviseren en draag de kleding die het beste bij jouw lichaamstype past.

 

- 3 min

Share
Hoe je je kleedt naar jouw lichaamstype: de ultieme gids

De minimalistische gids voor woningdecoratie

Je hoeft niet veel geld uit te geven om je huis er als nieuw uit te laten zien. Houd gewoon rekening met deze minimalistische gids om te weten dat je alles voor de beste prijs kunt kopen bij verschillende winkels in België. Met kleine veranderingen laat je je huis er jong en modern uitzien, zonder dat je groot werk hoeft te doen of een professional hoeft in te schakelen.

Verf de muren

Er zijn weinig veranderingen zo dankbaar en met zo'n goed resultaat als verven. Om niet overweldigd te worden, begin je met het veranderen van de kleur van de slaapkamer of woonkamer. Het eerste wat je moet doen is een kleur kiezen en die op een muur uitproberen. Let op het effect van licht en de combinatie met meubels en stoffen. Het is aan te raden om lichte kleuren te gebruiken om het gevoel van meer ruimte te geven, vooral als de kamers klein zijn. Bij Ikea vind je een grote verscheidenheid aan kleuren om je favoriete kamers dat speciale tintje te geven.

Ornamenten kopen

Wanneer de inrichting van je huis lange tijd hetzelfde is geweest, treedt er een zekere esthetische stagnatie op. Probeer elementen van verschillende stijlen te mixen of verplaats bepaalde stukken om ze een nieuwe functie te geven. Soms hoef je alleen maar het nachtkastje van de slaapkamer naar de woonkamer te verplaatsen en er een paar belangrijke ornamenten in te verwerken om alles er nieuw en anders uit te laten zien. Een ander goed idee is om regelmatig accessoires te vernieuwen, zoals kussens, beddengoed of gordijnen. Bij Zara Home kun je muurschilderingen, spiegels en allerlei decoratieve voorwerpen zoals vazen, borden en schalen krijgen om de gekozen omgeving dat speciale tintje te geven.

Verander de schakelaars

Ze zijn een van de elementen in huis die het meest te lijden hebben onder het verstrijken van de tijd. Het kan geen kwaad om die van jou te controleren en te vervangen. Tegenwoordig worden eenvoudige en minimalistische modellen gebruikt, die in de omgeving integreren en opgaan in de muur. Maar als je dat liever hebt, zijn er ook monturen in titanium en matzwart, die voor een vleugje stijl en kleur zorgen. Een van de beste opties van winkels om nieuwe lichtschakelaars te kopen is Budget Meubelen. Bepaal welk model je het mooist vindt en maak een keuze uit de aangeboden variëteit.

Plaats een nieuwe lambrisering

Een manier om je muren leven en stijl te geven is door ze te behangen met trendy behang of te gaan voor decoratieve panelen. Ze zijn eenvoudig aan te brengen met lijm en zeer betaalbaar, en ze veranderen de look van een kamer onmiddellijk. Bovendien absorberen ze geluid en zijn ze bestand tegen water en schokken. Weba is een van je beste alternatieven.

Vernieuw je apparaten

Het vervangen van oude apparaten zal je keuken nieuw leven inblazen. Het is ook een goed idee om energie te besparen, want je kunt kiezen voor apparaten met een laag elektriciteitsverbruik. Je kunt de oven, koelkast of magnetron vervangen.

Kortings 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete winkels in België. Profiteer van de producten in de uitverkoop en verbouw je huis zonder veel geld uit te geven. Grijp je kans om je ruimtes beetje bij beetje te renoveren.

 

- 3 min

Share
De minimalistische gids voor woningdecoratie
ADVERTENTIE

Zara of H&M? Welke winkel biedt de beste cadeaus?

Er is een breed scala aan modewinkels in België. Maar er zijn twee ketens die het populairst zijn in het land vanwege hun verscheidenheid aan producten, promoties en populariteit bij het lokale publiek: Zara en H&M. Ze hebben uitstekende prijzen, verleidelijke seizoensuitverkopen en veel geschenken. Sommige mensen geven de voorkeur aan Mango. Hoewel elke shopper een specifieke keten zal kiezen op basis van smaak of loyaliteit, welke biedt de beste geschenken? Het is erg belangrijk om aandachtig te zijn voor de dagelijkse en maandelijkse publicaties die ze maken om geen enkele kans te missen, prijzen te vergelijken en te profiteren van geschenken.

H&M

H&M verkoopt een breed scala aan mode en design artikelen voor vrouwen, mannen, tieners, kinderen en baby's. Je vindt er schoeisel, sportkleding, ondergoed, zwemkleding, accessoires zoals tassen en riemen, kostuums, huishoudelijke artikelen en nog veel meer. H&M is een van de modewinkels met het grootste assortiment. Deze keten biedt de mogelijkheid om geld te besparen door gebruik te maken van speciale promoties en kortingen op bepaalde producten. Daarnaast is er een loyaliteitsprogramma dat je toegang geeft tot interessante exclusieve voordelen als je lid wordt. Krijg bijvoorbeeld 50% korting op bepaalde collectieartikelen. Bij H&M krijg je niet alleen 25% korting op je verjaardag, maar ook, als je deel uitmaakt van hun ledenclub, krijg je kortingen die je bijna op adem laten komen. Van 25% voor je verjaardag tot 15% voor de zogenaamde Bonus Voucher of zelfs 20% op bloemen omdat het een externe samenwerking is. Als u een koopjesjager bent en ook op uw verjaardag vermaakt wilt worden, bent u bij hen aan het juiste adres. Profiteer van alle voordelen van H&M.

Zara

Zara biedt ook een breed scala aan producten voor vrouwen, mannen en kinderen, evenals artikelen voor in huis. Klanten kunnen jassen, jacks, vesten en truien, jurken en jumpsuits, shirts en tops, hoodies, beddengoed, kussenslopen, broeken, jeans, rokken, shorts, bikini's en badpakken, sportkleding, pyjama's en nachthemden, keukenaccessoires en nog veel meer vinden. Je kunt de huidige aanbiedingen en promoties in de fysieke of virtuele winkels van Zara bekijken en tot 70% besparen op geselecteerde artikelen. Daarnaast heeft deze keten een outlet sectie waar je items kunt vinden tegen de laagste prijs. Wat is er nieuw bij Zara? Als je naar Zara gaat om een kledingstuk of accessoire met een cadeaubon terug te brengen, is wat ze je bij de kassa geven een kaart met het bedrag van wat je hebt teruggebracht. Zo kun je het weer uitgeven aan wat je maar wilt en wanneer je maar wilt. Of misschien omdat niemand weet wat je moet kopen, is het beste cadeau een Zara-kaart waarmee je zelf kunt kiezen wat je wilt kopen.

Kortings 365 brengt u alle kortingscatalogi van de belangrijkste modewinkels in België. Maak van de gelegenheid gebruik om ze allemaal door te bladeren en op zoek te gaan naar de beste aanbiedingen en geschenken. Mis de kans niet!

 

- 3 min

Share
Zara of H&M? Welke winkel biedt de beste cadeaus?

5 originele cadeaus voor kinderen

Wanneer de verjaardag van onze kinderen nadert, beginnen we ons af te vragen wat we voor hen moeten kopen. We willen dat het een origineel cadeau is waar ze alleen of samen met vrienden van kunnen genieten. We denken dag en nacht na. We lopen langs speelgoedwinkels en zien duizend verschillende soorten speelgoed. Daar worden we moe van. Soms gaat het er niet om het speelgoed te kopen dat in de mode is, maar om uit te zoeken wat je kind echt leuk vindt. In België zijn er grote speelgoedwinkels zoals Lego, Playmobil, ToyChamp en Dreamland waar je kunt verdwalen tussen de vele gondels met knuffels, poppen, auto's, robots en educatieve spelletjes. Zodat je je niet hoeft te stressen tijdens het snuffelen, zijn hier vijf originele cadeaus voor kinderen.

Bouwpakketten

Constructiespellen zijn het meest succesvol bij jonge kinderen en begeleiden de spelactiviteit gedurende langere tijd. Het is een set stukken, van gelijke of verschillende vorm, waarmee meerdere combinaties kunnen worden gemaakt, waardoor verschillende structuren ontstaan. De meest klassieke is Lego, maar tegenwoordig is er veel speelgoed met deze eigenschappen dat grote voordelen heeft voor de ontwikkeling van kinderen.

Camera's voor kinderen

De meeste camera's voor kinderen zijn uitgerust met autofocus, 12 megapixels en 1080P HD-scherm. Ze zijn ook ideaal voor video-opnamen. Kinderen kunnen kiezen uit verschillende filters, hun fantasie stimuleren en plezier beleven. De apparaten zijn oplaadbaar voor twee tot drie uur en worden automatisch uitgeschakeld als ze niet worden gebruikt om de levensduur van de camera te behouden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig ABS plastic, niet giftig en recyclebaar, licht van gewicht en schokbestendig.

Walkie Talkie

De Walkie Talkie heeft een ergonomisch ontwerp. De eenvoudige bediening, want je hoeft maar op één knop te drukken om te praten, maakt dit speelgoed gemakkelijk te gebruiken voor kinderen van 3 tot 8 jaar. De meeste zijn uitgerust met toetsvergrendelingsfuncties. Wie heeft er nog nooit een Walkie Talkie gehad? Het is een apparaat dat verschillende generaties heeft overleefd en het nog steeds goed doet. Het is waar dat het in de loop der jaren veranderingen heeft ondergaan, maar het was een product van de technologische vooruitgang.

Kit voor het maken van juwelen

Kits voor het maken van juwelen worden geleverd met ten minste vier koorden (roze, blauw, paars, geel), verzilverde kettingen, ongeveer twintig metalen hangers, regenboogkralen, diamantvormige kralen en kleurrijke glazen kralen. Hiermee kan uw kind verschillende stijlen armbanden en kettingen maken. Het is ook een goede optie om de creativiteit van uw kinderen te stimuleren. Sommige kleintjes hebben meer lef en durven hun creaties zelfs te verkopen aan familie, vrienden of buren.

Fiets zonder pedalen

De fiets zonder pedalen helpt het kind gemakkelijk het evenwicht te verwerven dat nodig is om op twee wielen te rijden, wat de latere overgang naar een traditionele fiets vergemakkelijkt. Deze kinderfiets stimuleert het zelfvertrouwen en de onafhankelijkheid van kinderen, die hun evenwicht vinden en hun coördinatievermogen verbeteren. Het zadel is antislip en het stuur is van rubber.

Kortings 365 brengt u alle catalogi met aanbiedingen van speelgoedwinkels, zodat u het juiste cadeau kunt kiezen zonder te veel uit te geven.

 

- 3 min

Share
5 originele cadeaus voor kinderen

De beste goedkope accuboormachines in 2023

Laten we bij het begin beginnen: waar dient een boormachine voor? Het is een onmisbaar gereedschap voor het boren van gaten in muren. Als u bijvoorbeeld een schilderij in uw woonkamer wilt ophangen, hebt u een boormachine nodig. Veel mensen gebruiken een veel oudere, handmatige formule voor het boren van gaten: de hamer. Boormachines zijn echter niet duur en u kunt nu een kleine investering doen zodat u geen boormachine van uw buurman hoeft te lenen. In België zijn er grote bouwmarkten waar je een grote verscheidenheid aan boormachines kunt vinden, van alle prijzen, functies en kleuren. Dit zijn de beste 5 goedkope accuboormachines van 2023.

Boor en gereedschap set 48

Als u door de fysieke winkels of het virtuele kanaal van Brico gaat, vindt u een breed scala aan boormachines. Ideaal is om te overleggen met een verkoper die u weet te begeleiden in uw zoektocht. Wij hebben gekozen voor de MTPower 500W boorset en 48 stuks gereedschap. Kenmerken zijn: verstelbare handgreep, vergrendelknop, schakelaar voor vooruit en achteruit, 3-meter flexometer, verstelbare moersleutel, universele tang, bit- en dopsleutels. Hoeveel? 2743 Belgische frank.

DeWalt DWD024 710W boorhamer

DeWalt is een van 's werelds bekendste merken boormachines. Het biedt een grote verscheidenheid aan producten, met verschillende functies en prijzen. Onze keuze voor de prijs-kwaliteitverhouding was de DWD024 710W accuboormachine. Zijn kenmerken zijn: omkeerfunctie, 50Hz frequentie, schroevendraaierfunctie, hamerfunctie, maximale rotatiesnelheid van 2800rpm. Het is de ideale oplossing voor nauwkeurig, efficiënt en effectief boren. Hoeveel? 4400 Belgische frank. Het is een duurder toestel dan het vorige, maar met een paar extra functies.

Neiko 10529A elektrische boormachine

Een goede optie als je niet veel geld wilt uitgeven, is de winkels in Hubo afstruinen. Daar vind je veel mogelijkheden om je huis voor een spotprijsje in te richten en op te knappen. Bij de koopjes kwamen we de Neiko 10529A elektrische boormachine tegen, die slechts 1699 Belgische frank kost. Dit gereedschap biedt goede prestaties voor zijn waarde: het past in krappe ruimtes, heeft een gemakkelijke greep, variabele snelheid, en levert 500 W en 120 V boorkracht in een zeer kleine verpakking.

Milwaukee 705W PD-705 Klopboormachine

Bij BigMat, de professionele bouwwinkel, vindt u alles voor uw huis, dus ook een boormachine. Er is een grote verscheidenheid aan merken en apparatuur, maar de Milwaukee 705W PD-705 hamerboor is de boormachine bij uitstek. Hoeveel kost hij? 4500 Belgische frank. Het bevat een 1,5-13mm metalen automatische boorhouder zonder elektronische sleutel en een 0-3000rpm trigger regulator.

Daewoo DACD1800V2 accuboormachine

Een andere door ons gekozen boormachine is de Daewoo DACD1800V2, te vinden bij Dema. Hij beschikt over een omkeerfunctie en schroevendraaier, wordt geleverd met een draagkoffer, bereikt een maximumsnelheid van 1350 tpm, heeft koppelregeling en ledverlichting. Het is de ideale oplossing voor nauwkeurig, efficiënt en effectief boren. Hoeveel kost hij? 4787 Belgische frank.

Kortings 365 brengt je alle koopjescatalogi van de grootste ijzerwarenwinkels in België. Koop een goedkope en goede boormachine en ga aan de slag.

 

- 3 min

Share
De beste goedkope accuboormachines in 2023

De goedkoopste merken voor de perfecte look

Je kunt er leuk en modieus uitzien zonder honderden dollars uit te geven. Als je de meest gerenommeerde kledingwinkels in België bekijkt, zul je beseffen dat je geen groot budget nodig hebt om de perfecte look te bouwen. Deze warenhuizen bieden alles voor elke stijl: kleding, sieraden, parfums, schoenen, handtassen en portemonnees, en zelfs brillen. In plaats van onmogelijke combinaties en felle kleuren is een monochrome look een goede keuze in de winter. Zo maak je je look veel exclusiever dan hij in werkelijkheid is. Voeg kleur toe met de tas. Hier zijn onze favoriete merken om modieus te zijn en niet te veel uit te geven.

Bershka

Gespecialiseerd in snelle mode voor tieners en jonge volwassenen. Bij Bershka zijn de mogelijkheden eindeloos. Het is een winkel die bekend staat om zijn brede assortiment modeartikelen, waaronder jurken, schoenen, accessoires, broeken, vesten, truien, tops, jumpsuits, rokken, jeans, shorts, sokken en slaapkleding. Het wordt gekenmerkt als een snel modebedrijf met lage prijzen. Je kunt ook nog meer geld besparen door promoties op hun website te checken, online promo codes te gebruiken of je in te schrijven op hun nieuwsbrief voor de laatste kledinginkomsten.

C&A

Bij C&A vindt u een ruime keuze aan kleding voor vrouwen, mannen, kinderen en baby's: jassen, overhemden, jeans, hoodies, blouses, zwangerschapsjurken, badpakken, sportkleding, sokken, leggings, truien, slabbetjes, sjaals en zelfs zakelijke kleding. U kunt de aankoop van kantoorkleding in deze winkel oplossen. Het bedrijf heeft veel voordeelprogramma's. Ze bieden promoties op hun website en een persoonlijke account om toegang te krijgen tot de laatste verkopen en seizoen uitverkopen. Bezoek ook de verkoopsectie op hun website om de laatste aanbiedingen te vinden.

Zara

Zara is een bedrijf dat wereldwijd veel gewicht in de schaal legt. Het is een merk dat bekend staat om zijn lage prijzen en zijn bijzondere uitstraling waardoor mannen en vrouwen er altijd cool uitzien. Bij Zara vindt u jurken, jumpsuits, shirts, tops, korsetten, gebreide kleding, jeans, broeken, rokken, shorts, sweatshirts, jassen, jacks, pakken, schoenen, tassen, lingerie, sweatshirts, parfums, woninginrichting, keukengerei, beddengoed, producten voor persoonlijke hygiëne, diffusors, opbergoplossingen en nog veel meer.

Urban Outfitters

Het bedrijf biedt een grote verscheidenheid aan producten: onder andere schoeisel, accessoires, rugzakken, hoeden, vintage kleding, zwemkleding, sportkleding en uitrusting. Ze verkopen ook beddengoed, bekleding, tapijten, douchegordijnen en meubels, en muziek gerelateerde producten zoals vinylplaten, cassettes, draaitafels en tech-accessoires. Klanten kunnen geld besparen door de Urban Outfitters app te downloaden en lid te worden van UO Rewards om exclusieve aanbiedingen en de beste kortingen te krijgen.

Mango

Mango ontwerpt, produceert en verkoopt haar eigen kledinglijn. U kunt verschillende collecties naar uw smaak vinden, zoals de Comfy collectie, Badpakken, Performance, Beddengoed, Sportkleding en nog veel meer. Deze winkel biedt promoties en seizoen uitverkopen. U kunt zich ook abonneren op hun nieuwsbrief om exclusieve aanbiedingen en informatie over privéverkopen te ontvangen. Bezoek het verkoopgedeelte van hun website om geweldige prijzen en opties te vinden.

Kortings 365 brengt je de beste kortingscatalogi van je favoriete kledingwinkels in België. Profiteer van de aanbiedingen en stel je eigen look samen.

 

- 3 min

Share
De goedkoopste merken voor de perfecte look

Hoe kook je heerlijk betaalbare gezinsmaaltijden

Uit eten gaan in een leuk restaurant in België is voor veel gezinnen een privilege. Gerechten zijn duur en geld kan soms schaars zijn. Maar als u graag kookt, kan het bereiden van heerlijke maaltijden in het comfort van uw eigen huis uw financiën ten goede komen.

U kunt wekelijks maaltijden plannen en uw maaltijden bereiden rond gezonde voeding. Een bonus? Ga naar de supermarkt op dagen dat er speciale aanbiedingen en acties zijn. In grote ketens zoals Aldi, Makro, Lidl, Leader Price, Spart en Carrefour kunt u verse kwaliteitsproducten krijgen tegen een ongelooflijke prijs. In deze gids geven we u enkele tips om heerlijke recepten voor uw gezin te bereiden zonder te veel uit te geven.

Koop producten die bijna vervallen

In alle supermarktketens zijn er producten met gedifferentieerde prijzen omdat ze een vroege houdbaarheidsdatum hebben. Dat betekent niet dat ze in slechte staat zijn, maar de winkel moet de voorraad opmaken. U kunt profiteren van deze verkoop om alles te kopen wat u nodig hebt om uw eten de afgunst van de buurt te maken en geld te besparen.

Bereid zelfgemaakte pizza

Weinig mensen kunnen de verleiding weerstaan om pizza te eten. Het is een klassieker in bijna elk land ter wereld en België vormt daarop geen uitzondering. Hoe kun je besparen op pizza? Dat is gemakkelijk. Ga aan de slag en bereid het deeg zelf. Het zal minder vet en conserveringsmiddelen bevatten dan de pizza's die je koopt en dat draagt bij aan een gezonder dieet. Als u te lui bent om het deeg te kneden, kunt u meerdere broodjes maken en die in de vriezer bewaren. Het is dan een kwestie van het deeg uitrollen, ham en kaas erop doen en koken.

Vermijd dwangmatig winkelen

Een van de aanbevolen technieken om naar de supermarkt te gaan is het maken van een lijstje. Zo schrijft u alles op wat u nodig hebt op basis van de planning die u voor uw maaltijden hebt gemaakt en komt u niet in de verleiding om te kopen wat u niet nodig hebt. Probeer een evenwichtige voeding te handhaven, waarin essentiële ingrediënten zoals meel, suiker, pasta, peulvruchten, olie, zout en wat basisvoedsel in blik zoals tomatensaus of tonijn niet ontbreken. Aangezien het in België nu winter is, is het raadzaam om koffie, peulvruchten, chocolade, noten en bouillons aan de lijst toe te voegen.

Maak optimaal gebruik van restjes

Als je 's middags nog vlees en brood over hebt, kun je 's avonds een boterham maken. Probeer niets te verspillen, want je budget hangt er grotendeels van af. Veel mensen eten graag koude pizza en doen er een goede kop koffie bij als ontbijt. Het is een rare mix, maar even effectief als je de restjes niet wilt weggooien. Nog een tip: met gebak dat met melk en eieren is opgeklopt, kunt u een heerlijke pudding maken. De mogelijkheden zijn legio en hangen grotendeels af van uw vindingrijkheid.

Kortings 365 brengt u alle kortingscatalogi van de belangrijkste supermarkten in België. Als u uw gezin wilt trakteren op een goede maaltijd zonder te veel uit te geven, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

- 3 min

Share
Hoe kook je heerlijk betaalbare gezinsmaaltijden

5 betaalbare en originele Valentijnscadeaus

Valentijnsdag komt steeds dichterbij. Als je nadenkt over het ideale cadeau voor je partner, hebben we hier een lijst samengesteld met originele en goedkope producten. Er zijn veel opties en prijzen. Als je door een financiële crisis gaat, maak je dan geen zorgen. Lees onze gids van begin tot eind en kopieer ideeën om de persoon van wie je houdt te verrassen. Kleding, parfums, accessoires, handtassen, elektronica, ornamenten, kleine apparaten, horloges, en zelfs wat meubels om het huis er prachtig uit te laten zien. De lijst is uitgebreid en u kiest op basis van uw budget.

Parfums

Parfums zijn een klassiek cadeau voor Valentijnsdag. Je moet heel goed weten welk parfum je partner het lekkerst vindt, zodat hij of zij het niet hoeft terug te sturen. Een parfum is een zeer persoonlijk en bijzonder geschenk. U kunt kiezen voor dure parfums van bekende merken of experimenteren met parfums die net op de markt komen en weddenschappen aangaan met de grote merken. Bij ICI Paris XL vindt u sets parfums en crèmes tegen actieprijzen om 14 februari te vieren.

Fauteuils

Een fauteuil is een exotischer cadeau. Maar als uw partner zich graag ontspant bij de open haard met een goed boek, wat is er dan mooier om haar te verwennen met een comfortabele fauteuil? Ikea biedt een grote verscheidenheid aan fauteuils. Onze aanbeveling? De Strandmon fauteuil, comfortabel en van hoge kwaliteit. Hij is ideaal voor het hele gezin en bevat een wasbare, onderhoudsvriendelijke hoes. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Jassen

Kleding cadeau doen is altijd een goede optie. Met het winterseizoen in België is investeren in een goede jas, metaforisch gesproken, alsof je je partner elke dag omhelst, ook al woon je niet samen. Bij Bershka vindt u een ruime keuze aan jassen voor dames en heren. Deze winkel verkoopt kledingstukken van uitstekende kwaliteit tegen zeer goede prijzen. Je hoeft geen honderden euro's uit te geven om de ideale jas te kopen. Onze suggestie? Een trenchcoat, die ook in het voorjaar gedragen kan worden.

Make-up

Vrouwen van de nieuwe eeuw zijn erg koket. Ze dragen graag make-up naar hun werk of naar een feestje met vriendinnen. Het is altijd een uitstekend cadeau. Hoewel make-up niet langer het exclusieve terrein van vrouwen is, hebben ook mannen zich bij de trend aangesloten. In april vindt u een ruime keuze aan make-up producten: lippenstiften, lipglosses, schaduwen, gezichtspoeders en nog veel meer.

Mobiele telefoons

Er is geen persoon in België die geen mobiele telefoon heeft. Als die van je partner kapot of al oud is, is dit een goede cadeau-optie. Ze zijn er in verschillende prijzen en met verschillende functies. Vergeet niet een budget vast te stellen, zodat je niet te ver gaat en een toestel koopt waarvoor je je in de schulden steekt. Er zijn veel alternatieven bij Expert. U vindt er de nieuwste mobiele telefoons van de topbedrijven in de sector en meer bescheiden toestellen die perfect geschikt zijn om te bellen of berichten te versturen.

Kortings 365 brengt u alle kortingscatalogi van uw favoriete winkels in België. Maak van de gelegenheid gebruik om het ideale cadeau voor uw partner te kiezen.

 

- 3 min

Share
5 betaalbare en originele Valentijnscadeaus

Hoe kies je de perfecte tv zonder te veel uit te geven?

Nu het WK in Qatar voorbij is, moeten de grote apparatenketens in België overtollige tv-toestellen wegdoen en kunt u profiteren van de aanbiedingen om uw oude toestel voor een paar euro te vernieuwen. Als je geen noodfonds hebt, kan zo'n dure aankoop als die van een 8K-tv van vele inches de spaarplannen in de war sturen. Daarom delen we hier enkele tips zodat deze uitgave niet zo moeilijk te trotseren is.

Vraag jezelf af waar je het voor gaat gebruiken

Het is niet hetzelfde om een TV te kopen om een ruimte in de woonkamer op te vullen dan om hem te kopen voor de barbecue die u elk weekend met familie en vrienden zult delen. Evalueer het gebruik ervan om te weten welk type apparaat u moet kopen en altijd afhankelijk van de ruimte die u hebt. Hoeveel zal ik het gebruiken, hoeveel zal ik er uit halen, welke functies wil ik dat het heeft volgens mijn behoeften? Stel uzelf al deze vragen zodat u de beste TV voor u kunt kopen.

Bevestig wat de verkoper u vertelt

Wanneer u naar een keten zoals Mediamarkt, Eldi, Expert, Electrostock of Electro Depot gaat om een TV te kopen, is het de gewoonste zaak dat een verkoper u adviseert. Maar u moet ook kritisch zijn met deze informatie en deze beoordelen aan de hand van uw persoonlijke wensen. Het beste is om de aankoop niet meteen bij het eerste bezoek te doen. Als de informatie die de verkoper u geeft, u verrast en u gezichtspunten geeft die u niet kende, kan dat heel positief zijn, en zult u geneigd zijn te kopen.

Vergelijk prijzen in de winkel en online

Dezelfde TV kan in elke winkel een andere prijs hebben. Het is gemakkelijk om te denken dat het verschil een paar euro zal zijn, maar het kan verder gaan als er speciale aanbiedingen tussen zitten. Daarom is het belangrijk om de prijzen in verschillende fysieke winkels en ook in hun online versie te vergelijken. U zult zien dat de grote apparatuurketens vergelijkbare modellen hebben, maar met kleine variaties in prijs of functies. De beste manier om u voor te bereiden op de aankoop van een tv is door prijzen te vergelijken, eerst online en daarna in de winkel.

Vertrouw op tweede merken en huismerken

Een van de tips die u wellicht krijgt van winkeliers is om mee te gaan met de winkel waar u koopt. En dit hoeft geen slecht idee te zijn. Vaak hebben huismerken of tweede merken van bekende fabrikanten dezelfde prestaties en een grotere betrouwbaarheid dan duurdere modellen en dat tegen een veel scherpere prijs.

Laat u niet verblinden door een bepaald merk en laat u meeslepen door rationele argumenten zoals betrouwbaarheid, prestaties of prijs. Het heeft geen zin om een TV van een bepaald merk te hebben als deze qua prestaties half werk levert en niet biedt wat we zoeken.

Kortings 365 brengt u de beste kortingscatalogi van uw favoriete winkels, zodat u de tv kunt kopen die u wilt zonder te veel uit te geven. Profiteer van de aanbiedingen.

 

- 3 min

Share
Hoe kies je de perfecte tv zonder te veel uit te geven?

De beste sportschoenen voor minder dan € 100

Het zijn niet altijd de beste sneakers die het moeilijkst te vinden of het duurst zijn. Soms is teruggaan naar de basis de sleutel tot een goede look zonder te veel uit te geven. Gerenommeerde internationale artiesten zijn de ambassadeurs van goedkoop schoeisel en kiezen ervoor hun outfits aan te vullen met sneakers die minder dan 100 euro kosten. Er zijn honderden modellen om uit te kiezen, gekleurde, witte of de klassieke straatschoenen die in de loop der jaren opnieuw zijn uitgevonden. Hier is een selectie die we hebben gemaakt:

Adidas Delpala

Adidas Originals greep naar zijn archief voor inspiratie en presenteerde dit vrij onbekende model skateschoenen: Delpala. Low-cut, gemaakt van canvas, met een vulcanized rubberen zool voor grip op het board en OrthoLite inlegzolen die zorgen voor gedempt comfort aan de voeten. Hoeveel? 70 euro. Je kunt ze krijgen bij elke officiëleAdidas store in België op hun ecommerce kanaal. Voor 100 euro heb je het model Adidas Gazelle.

Nike Dunk Low Retro

De best uitziende Nike Dunk Low uit de hele catalogus zijn nu te koop. Na de koorts die deze skateschoenen tijdens de pandemie hebben opgewekt, is het niet verwonderlijk dat de voorraden met de snelheid van het licht zijn uitverkocht. Ze kosten 99,99 euro. Voor een lagere prijs kun je kiezen voor het model Nike Court Royale 2 Low. Als je op zoek bent naar een volledig witte, klassieke, retro-uitziende sneaker voor een goede prijs, dan zijn deze iets voor jou. Hoeveel? Koop ze voor 66,99 euro. Verkrijgbaar bij alle Nike stores.

Reebok Club C 85

Het decennium van de jaren '80 was een duidelijke referentie van de catwalks in de afgelopen seizoenen en deze inspiratie gaat ook door de voeten. De fit-koorts die we nu beleven is niets nieuws. Al die cultus van het lichaam leefden we al, precies in die tijd. Daardoor liepen sportscholen vol en reageerden sportmerken. Duizenden modellen sneakers voor die beginnende sporters werden gelanceerd om de strijd aan te gaan in de trainingszalen, zoals de Reebok Club C 85. Je krijgt ze bij Decathlon voor 80 euro.

Converse Pro Leather

De sneakers waarmee Doctor J. in de jaren '70 basketbalde, worden opnieuw uitgebracht met dezelfde look als waarmee ze geboren zijn: wit leer en sterretjeslogo. Een model dat de retro-esthetiek volgt van de "leuke sneakers" die dit seizoen triomferen. Je kunt de Converse Pro Leather krijgen in de fysieke winkels en via het digitale kanaal van Intersport voor 99,99 euro. Er is een veelvoud aan andere modellen van het merk voor een nog lagere prijs.

Vans Old Skool

Oorspronkelijk gedoopt als Style 36, werd Vans Old Skool geboren in 1977 als de eerste skateschoenen van de firma, en hoewel hun klassieke kleuren een zwarte basis zijn omlijst met witte strepen, heeft de nieuwe koorts voor "mooie sneakers" ervoor gezorgd dat het volledig witte model opnieuw bekendheid heeft gekregen. Hoeveel? 90 euro bij Sports Direct stores. Voor 75 euro heb je de Vans Slip-On.

Kortings 365 brengt u alle kortingscatalogi van uw favoriete schoenenwinkels. U hoeft niet te veel uit te geven om er modieus uit te zien in uw sneakers.

 

- 3 min

Share
De beste sportschoenen voor minder dan € 100

De beste supermarkten in België

Als het gaat om geld besparen, is het vinden van de juiste supermarkt een must. In 2022, met de stijgende inflatie, wordt het moeilijk om binnen het budget te blijven. Gelukkig bieden veel supermarkten aanbiedingen en kortingen om je te helpen het meeste voor je geld te krijgen. Heb je je huiswerk gedaan door thuis een lijstje te maken om veel geld te besparen op de dagelijkse boodschappen? Geweldig! Maar, voordat je een winkelwagentje pakt, zijn hier de beste supermarkten in België om boodschappen te doen en geld te besparen.

Lidl

Vers fruit, groenten en vlees worden elke dag aan hun depots geleverd. De meeste van hun groenten en fruit komen van Belgische telers, dus door hier te kopen, bespaar je niet alleen geld, maar help je ook de lokale economie. Doe mee aan hun wedstrijd en win de hele winter lang gratis boodschappen.

Carrefour

Het is een van de voordeligste supermarkten en biedt onverslaanbare prijzen. Ze houden de prijs van uw boodschappen hetzelfde tot het einde van het jaar. Elke dag bieden ze meer dan duizend producten voor minder dan een euro. De verscheidenheid aan goederen in hun afdelingen tegen zulke lage prijzen zal je verbazen. Extra krediet: Carrefour geeft een uur voor sluitingstijd 30% korting op zijn broodjes. Elke dag worden ze vers gemaakt.

MAKRO

Tot 31 december vind je er promoties en kortingen, maar ook verbazingwekkende manieren om geld te besparen, 2+1 aanbiedingen, en zelfs 3+1 aanbiedingen, met kortingen tot 30%. Elke dag hebben ze nieuwe folders en deals met tot 90% korting, en ze maken gebruik van hot deals en gratis producten. Hun producten zijn sterk afgeprijsd en kunnen vaak ook online worden gekocht.

Aldi

Deze supermarkt biedt geweldige aanbiedingen en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Producten van uitstekende kwaliteit zijn nu nog betaalbaarder! Ze publiceren elke week hun huidige promoties, zoals 1+1 gratis of de 2e voor de halve prijs. Als u dicht bij een Lidl woont, profiteer dan van het versgebakken brood, de beste vruchten en groenten, en verras uzelf met iets anders tijdens de themaweken!

Delhaize

Delhaize verlaagt de prijs van 500 essentiële artikelen uit zijn huismerklijn om de inflatie te bestrijden. Fruit en groenten, deegwaren, dranken, detergenten, hygiëneproducten en dierenvoeding zijn enkele van de 500 basisgoederen die het vaakst tegen een eerlijke prijs worden gekocht. Probeer de volgende keer dat u boodschappen doet hun verse en lekkere stokbrood en mis hun voorverpakte verpakte levensmiddelen en salades niet.

Als u boodschappen gaat doen, geeft u waarschijnlijk veel meer geld uit dan u had verwacht. Je kunt echter elk jaar geld besparen als je verstandig winkelt en je de benodigdheden goed organiseert. Je checkt Kortings 365 voordat je boodschappen gaat doen om de laagste prijzen en unieke kortingen van de beste supermarkten te vinden, en je vergeet prijsstijgingen en hoge inflatie. We hebben heel veel aanbiedingen die je niet wilt missen.

 

- 3 min

Share
De beste supermarkten in België

Modewinkels om je garderobe te vernieuwen voor 2023

Deze top 5 winkels maken het nog gemakkelijker om on-trend en betaalbare stukken voor het seizoen te vinden. Creëer ongelofelijke looks met de nieuwste damescollecties. U kunt speciale collecties doornemen of items bekijken die speciaal voor u en uw gezin zijn uitgezocht. U kunt ook deze kledingcatalogi verkennen voor inspiratie bij het plannen van uw volgende outfit met items die u al bezit.

Primark

Ontdek de nieuwste trends tegen onverslaanbare prijzen bij Primark. Primark is dé plek om te shoppen voor alle must-have items van dit seizoen. Met hun wintercollecties kun je het hele gezin aankleden en prachtige looks creëren. Je kunt duurzame katoenen kleding kopen naast de nieuwste modetrends en wreedheidsvrije Primark-schoonheidsproducten. Bezoek je plaatselijke Primark om unieke items te vinden tegen onverslaanbare prijzen.

ZARA

Vind de nieuwste accessoires om uw casual outfits compleet te maken. Ze maken elke dag mooier, van grote gouden oorbellen bij een wit T-shirt tot brede sjaals bij een pak. Mutsen, sjaals en handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen als aanvulling op bovenkleding, terwijl witte sokken, zonnebrillen en haaraccessoires de look compleet maken. Hun accessoirelijn omvat alles van armbanden tot portemonnees en riemen. Ontdek de nieuwe jurkencollectie van Zara, met een verscheidenheid aan stijlen, ontwerpen en kleuren. Kies voor elk evenement een geraffineerd of informeel kledingstuk.

H&M

H&M is de juiste winkel om stijlvolle jurken, jassen, broeken en jeans te vinden. Vind nieuwe dagelijkse essentials om te mixen en matchen met al je outfits. Blader door tal van nieuwe jurken en vind de laatste trends op het gebied van damesmode voor dit seizoen. Bekijk alle nieuwkomers in de collectie van H&M om een idee te krijgen van wat iedereen dit seizoen wil dragen. Met hun nieuwste dameskleding trends kun je je herfst- en wintergarderobe updaten.

C&A

Ontdek de nieuwste damesmode. De winkel biedt kwaliteitsmode tegen betaalbare prijzen voor het hele gezin. Ze hebben fantastische vrijetijdskleding voor alle maten. Als u op zoek bent naar nieuwe stijlen en deze zo snel en gemakkelijk mogelijk wilt vinden, bekijk dan de C&A-catalogus. Zij bieden alles wat uw hartje begeert, van heren- en dameskleding tot babyspullen, en altijd tegen redelijke prijzen. Gebruik de fotozoekfunctie om uw favoriete outfits te selecteren.

Bershka

Bij Bershka krijgt u waar voor uw geld. Hun kleding richt zich op mensen die van kleurrijke garderobes houden! Hun jeans zijn gemaakt van een mooiere, zachtere stof, en de cargo broeken zijn comfortabel en een geweldige budgetoptie. Al met al krijgt u veel waar voor de lage prijs, en wat meer is, de producten zijn zoals te zien in de catalogi.

Mis de Korting365 catalogi niet; je kunt er op elk moment van het jaar fantastische aanbiedingen vinden. Of u nu op zoek bent naar iets speciaals of gewoon wat nieuwe essentials aan uw garderobe wilt toevoegen, houd deze winkels in gedachten voor als de onvermijdelijke koopdrang komt.

 

- 3 min

Share
Modewinkels om je garderobe te vernieuwen voor 2023

5 tips voor het renoveren van uw huis met een budget

Verveelt uw huis u wel eens? We hebben de neiging om na verloop van tijd aan dingen te wennen of ze tot routine te maken. Het goede nieuws is dat het mogelijk is om je huis met een budget te upgraden en een enorme impact op je interieur te maken. Met een paar eenvoudige trucs kan het al genoeg zijn voor een vernieuwde look. Het is alleen een kwestie van analyseren welke punten je moet veranderen. Vandaag brengen we je 5 tips om je huis te renoveren zonder veel moeite en met een budget.

De begroting

De sleutel tot de renovatie van uw huis op een krap budget is het plannen van het hele proces effectief. Voordat u begint met winkelen, het instellen van een budget dat rekening houdt met slimme renovatie zal u helpen erachter te komen hoeveel je kunt veroorloven om te besteden en te voorkomen dat de schuld.

Kijk uit naar koopjes

Wat dacht je van wat nieuwe kussens? En een kleurrijk tapijt? Een fantastische manier om geweldige aanbiedingen te krijgen is op zoek te gaan naar artikelen in de uitverkoop. Met een paar nieuwe sierkussens krijgt de woonkamer en de slaapkamer meteen een nieuwe look. Leen Bakker biedt u een verscheidenheid aan sierkussens die uw huis compleet maken, en wat nog beter is, ze zijn te koop voor de helft van de prijs.

Voeg nieuw meubilair toe

Maak uw ingang interessanter. Wanneer u van plan bent om uw huis te vernieuwen, moet de ingang worden overwogen, en worden er inspanningen gedaan om het er mooi en georganiseerd uit te laten zien. Vind de beste waarde bij CASA; ze bieden 10% korting. Verwelkom je gasten met deze Wayan kast die de entree een stijlvolle uitstraling geeft. JYSK biedt geweldige aanbiedingen, en in hun outletsecties vindt u accessoires zoals dit prachtige rotan dienblad dat warmte en textuur aan de kamer geeft.

Opslag

Je kunt de chaos die stress veroorzaakt vermijden door je opbergruimte te organiseren en organisatorische elementen toe te voegen. Bij IKEA vind je geweldige opbergoplossingen voor thuis. Bekijk hun koffers om seizoenskleding of extra dekbedden en kussens veilig op te bergen tot je ze weer nodig hebt. Optimaliseer je kastruimte en houd je huis in topvorm met nieuwe opbergbakken, opbergkubussen, opbergladen, opbergkasten en meer.

Voeg wat groen toe

Groen is betaalbaar en ziet er fantastisch uit, plus het geeft elke ruimte diepte en een mooi aspect. Kies en plaats een paar plantenpotten of bloemen in uw huis. Manden voor kamerplanten voegen schoonheid toe aan elke kamer. Vind topwaarde bij WEBA door deze set manden te bekijken. Een mand gebruiken als opbergplaats voegt detail en karakter toe aan de omgeving.

Het is dus tijd om te beslissen wat we willen veranderen en daarop in te zetten. En houd in gedachten dat verbouwen niet veel werk vereist; met kleine aanpassingen kunnen geweldige resultaten worden bereikt. U kunt tot 80% besparen door de catalogi bij Kortings 365 te bekijken. Vergeet prijsstijgingen, inflatie en louche deals. Bezoek Korting 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

 

- 3 min

Share
5 tips voor het renoveren van uw huis met een budget

Waarom is België de beste plek om te eten?

België is een van de landen met de langste gastronomische traditie in Europa. Elk jaar winnen Belgische merken talloe prijzen op festivals en wedstrijden. Dat is de reden waarom zoveel mensen het land als vakantiebestemming kiezen om enkele van de lekkernijen te proeven die we te bieden hebben. Wat zijn de gerechten waar iedereen voor komt?

Wafels

Wie heeft deze geweldige zoete bereiding nog niet gegeten? De geschiedenis van wafels begint in de stad Luik. Wafels zijn traditioneel in België omdat ze makkelijk te maken zijn. Je kunt naar de dichtstbijzijnde supermarkt gaan en meel, eieren en gist halen en het vervolgens op het wafelijzer of een voorgeolied metalen oppervlak leggen om te bakken. Tegenwoordig zien we dat het erg populair is om wafels met toppings te maken. Toch is de meest Belgische manier om het te eten, gewoon met een beetje chocolade of jam.

Chocolade

België en chocolade is een echt liefde op het eerste gezicht verhaal en heeft een lange geschiedenis van traditie en succes. Er wordt gezegd dat de beste chocolaatjes ter wereld in het land geproefd kunnen worden. Zou je geloven dat dit verhaal gedeeltelijk begon in een apotheek? De familie Neuhaus verkocht medicijnen omhuld met chocolade om ze beter te laten smaken. Tot 1912, toen een van de zoons van de familie het medicijn verving door room en praline was geboren. Vandaag kan je door verschillende winkeltjes lopen met de beste chocolade zoals Godiva of Cote D’Or.

Het bier

Deze uit de kloosters meegebrachte elixers zijn extreem populair in België. Er wordt gezegd dat daar de beste bieren ter wereld worden gebrouwen, en dit is niet overdreven. De geschiedenis van Belgisch bier is gelinkt aan de kloosters, waar in de 16e en 17e eeuw het brouwen vermenigvuldigde. Iets waardoor Belgische monniken meer vrijheid hadden om te creëren, was de niet-naleving van de Zuiverheidswet die het Heilige Roomse Rijk regeerde. De industriële revolutie heeft deze traditie een boost gegeven zodat nu toeristen van over de hele wereld naar de winkels gaan om allerlei soorten bier te kopen.

Franse frietjes

Het laatste emblematische gerecht is Franse friet. Hoewel hun oorsprong nog steeds wordt betwist tussen België en Frankrijk, staat vast dat de beste van de wereld in dit land worden gegeten. De reden voor hun populariteit ligt in het feit dat ze een zeer bloemige aardappelsoort gebruiken die wordt gesneden en twee keer wordt gebakken, de tweede keer in olie die heter is dan de eerste. Je kan België niet verlaten zonder een frituur of restaurant te bezoeken en ze te proeven.

 

- 2 min

Share
Waarom is België de beste plek om te eten?

Wat je niet mag missen in je gereedschapskist

Begin je net in de wereld van het doe-het-zelven en ijzerwaren? Heb je die gereedschapskist gekocht maar weet je niet hoe je het moet vullen? Als je net begint in de wereld van het met je eigen handen bouwen en repareren van dingen in je huis, zijn we er om je te helpen. Bekijk deze lijst met items die je moet kopen, zodat je over de basistools beschikt om te pronken.

Schroevendraaiers

Je hele leven zul je duizenden keren schroeven en losschroeven. Daarom is het ideaal om schroevendraaiers te kopen bij een Belgische bouwmarkt. Een goed idee is om twee verschillende modellen te kopen. Flat en Phillips zijn twee goede modellen om mee te starten. Je kan ook een set schroevendraaiers krijgen waarmee je een enkele handgreep hebt met meerdere koppen voor elke gelegenheid.

Tang

Een ander belangrijk hulpmiddel bij het samenstellen van je kist is een tang. Net als bij het vorige geval, is het altijd een goed idee om twee type tangen te hebben zodat je geen problemen hebt en gedekt bent. Je kunt bij doe-het-zelfzaken in België een punttang kiezen die gemakkelijk te manoeuvreren is en helpt bij het knippen, buigen en klemmen van artikelen. Aan de andere kant kan je een papegaaienbektang kopen, wat handig is voor het aanpassen en terugdraaien van items.

Hamer

Het hart en ziel van elke gereedschapskist is de hamer. Er is geen huis die er geen heeft. Dit product is essentieel omdat je waarschijnlijk fotolijsten op moet hangen of een plank moet monteren. Elke basisactiviteit heeft een hamer als hoofdrolspeler. Je kan verschillende soorten hamers kopen op de Belgische markt, die variëren in grootte en materiaalsamenstelling. Een middelgrote zal voor jou passen.

Meetlint

Aan de ene kant is het essentieel om een meetlint toe te voegen aan je aankoop. Het is een erg onmisbaar element omdat in je huis je altijd ruimtes, meubels of muren moet opmeten of afmetingen moet nemen. Een andere handige tape is isolatietape. Je vindt dit product gemakkelijk in de Belgische supermarkten en het is erg belangrijk voor het afdichten en afdekken van draden, om zo kortsluiting te voorkomen.

Spijkers en schroeven

Zorg ervoor dat je de doe-het-zelfwinkel in België niet verlaat zonder een flink aantal spijkers en schroeven. Het zijn erg goedkope artikelen dus je kan een goede hoeveelheid kopen in verschillende maten en diktes. Je weet nooit welke je nodig hebt en het is beter om voorbereid te zijn.

Andere handige accessoires

Andere items die nooit mis zijn, zijn handschoenen, een kwast, lijm en een sleutel (bijvoorbeeld een moersleutel). Dit zijn accessoires die je gereedschapskist robuuster maken.

 

- 2 min

Share
Wat je niet mag missen in je gereedschapskist

De beste gadgets voor je auto

Je auto is je thuis. Het is je meest kostbare ding en waar je het meeste voor zorgt. Maar is het niet tijd om het uit te rusten met goede accessoires? In België kan je verschillende producten krijgen waardoor je auto een van de toekomst wordt of op zijn minst unieke details hebben die je anders maken. Hier zijn een paar opties voor jou om je auto te revitaliseren.

Virtuele assistenten

Je hebt vast gehoord van Alexa of Google Home. Deze apparaten, steeds populairder in België, worden gebruikt om verschillende virtuele acties uit te voeren die we nodig hebben, zoals telefoontjes, web zoekopdrachten, herinneringen en muziek. Wat als je dit allemaal in je auto plaatst? Er zijn verschillende modellen virtuele assistenten die erg handig zijn voor jou om taken uit te voeren zonder je handen van het stuur te hoeven halen.

Luchtpomp

Het moment waarop we een lekke band krijgen is een van de minst wenselijke momenten wanneer we rijden. Op dat moment hebben we niet altijd een tankstation of bandenwinkel in de buurt om onze band op te blazen. Het is daarom een goed idee om een draagbare luchtcompressor te kopen van een autowinkel in België. Tegenwoordig zijn ze er in verschillende maten en voor verschillende budgetten. Het is een redder in nood en gemakkelijk om op te bergen en onmogelijk om niet te kopen.

Bandenveiligheidsmonitor

Over banden gesproken, we vergeten vaak om de staat ervan te controleren. Dit kan leiden tot bandenschade en ongevallen. Voor de zekerheid kan je ervoor kiezen om een digitale bandenveiligheidsmonitor te kopen. Dit apparaat, beschikbaar in elektronicawinkels, wordt geleverd met sensoren die op het wiel worden geschroefd en signalen verzenden met informatie over de staat van je banden. Zo is het vanaf nu erg gemakkelijk om ze te controleren en altijd in optimale conditie te hebben.

Overal signaal

Ben jij een van die mensen die niet los kan komen van je mobiele telefoon? Dan zou je een signaal booster moeten kopen in een elektronicawinkel bij jou in de buurt. Vaak zijn we onderweg in België en verliezen we signaal of hebben we een heel laag signaal. Dit item laat jou het mobiele databereik van je mobiele telefoon vergroten, zodat je nooit zonder signaal zit. Er zijn verschillende boosters die in prijs variëren, afhankelijk van hun bereik.

Sleuteltracker

Hoe vaak ben je uit je auto gestapt maar kon je je sleutels niet vinden? Die hartverscheurende momenten zijn voorbij. Op de Belgische markt kan je keytrackers krijgen die in de vorm van een sleutelhanger worden geleverd en verbonden worden met je mobiele telefoon, zodat je een signaal kunt activeren als je je sleutels niet kunt vinden. Hetzelfde geldt als je je mobiele telefoon verliest en je de sleutels hebt. Met één klik kan je het alarm laten afgaan om het weer terug te vinden.

 

- 2 min

Share
De beste gadgets voor je auto

5 bordspellen die je thuis moet hebben

Bordspellen zijn een klassieker om elk gezelschap op te fleuren. In België houden we ervan om ermee te spelen met vrienden, familie of collega’s. Als je nog geen spellen hebt maar de basis wilt hebben om je opties te geven wanneer je samenkomt, is hier een lijst met 5 must-haves voor jouw thuis.

Monopoly

Laten we beginnen met een van de populairste spellen in België. Wist je dat toen het was bedacht, het doel was om mensen bewuster te laten worden van de gevaren van het kapitalisme? Elizabeth Maggie Phillips ontworp een spel genaamd The Landlord’s Game in 1904 met het idee om op een speelse manier de distributie van rijkdom te bespreken. Het monopolistische facet ervan drong echter uiteindelijk op en boeide iedereen. Je moet zoveel mogelijk eigendommen krijgen en iedereen failliet laten gaan.

Pictionary

Teken je graag of maak je graag grappen over hoe slecht je kan tekenen? Dit is het spel voor jou. In Pictionary moet je een woord tekenen dat je team moet raden. Omdat we niet allemaal Picasso zijn, is het erg leuk om te raden of het een leeuw of hond is. Dit spel, dat gemakkelijk verkrijgbaar is in speelgoedwinkels in België, kan je uren aan het lachen houden. Dit spel is gemaakt door een barman, Rob Angel, in de Verenigde Staten in de jaren 80.

Jenga

Dit spel brengt Ghana en Engeland samen. “Jenga” komt van “kujenga” wat “bouwen” betekent in het Swahili. Dit komt omdat de maker, Leslie Scott, in een Afrikaans land leefde toen ze dit blokkenspel uitvond en bedacht dit woord. Het is een spel dat je vaardigheden test met je handen en je hartslag. Je bouwt een toren met houten stukken die op elkaar worden geplaatst. Dan probeer je een stuk te verwijderen en erop te leggen enzovoort. De hoogste toren ooit was 40 verdiepingen hoog. Kan jij het verslaan?

UNO

Dit spel is een rage onder kinderen en gezinnen in België. Het wordt met genummerde kaarten in 4 verschillende kleuren plus jokers en extra acties gespeeld. Het uiteindelijke doel is om van alle kaarten af te komen en als je de laatste hebt, roep je “UNO”, zodat je geen 4 nieuwe kaarten hoeft te pakken. De oorsprong is Amerikaans en het werd gecreëerd door Merle Robbins, een kapper uit Ohio, in 1971.

Taboe

Een ander bestverkocht spel in Belgische speelgoedwinkels is dit spel, dat tot het doel heeft je woorden te laten beschrijven zonder een van de “verboden” woorden te gebruiken. Je moet je kennis van synoniemen en contextuele beschrijvingen op de proefstellen om je partner te laten raden. Denk je dat je het kunt?

 

- 2 min

Share
5 bordspellen die je thuis moet hebben

Organiseer je keuken beter met deze tips

Onze keuken is vaak een rommel. We hebben zoveel dingen waarvan we niet weten waar ze allemaal kwijt moeten. Soms weten we niet eens wat we in onze kast hebben staan of waar dat keukengerei is dat we zo hard nodig hebben om te koken. Elektrische apparaten, servies, bestek en vele andere items worden vaak ongeorganiseerd achtergelaten in Belgische huizen. Het is tijd om die ruimte op te ruimen met deze tips.

Ruim het aanrecht af

Het eerste wat je moet overwegen, is het visuele aspect. Niemand in België houdt ervan om aan te komen en te veel spullen op het aanrecht en vuile of onbeheerde items te zien. Het ideaal is om die ruimte zo vrij mogelijk te houden. Niet alleen omdat we daar gaan koken of ons eten klaarmaken, maar ook omdat op het aanrecht, ons keukengerei het meest vies wordt.

In potten is het beste

Glazen of plastic bakken helpen ons om ons eten netjes te houden. Je kan goede potten krijgen in elke bazaar in België voor verschillende prijzen. Door ons voedsel in geëtiketteerde containers te bewaren, kunnen we ze opruimen op een manier die gemakkelijk terug te vinden is en niet uit de kast valt.

Het geheim van de deuren

Denk je dat er niets meer in die kast of dat vak past? De oplossing ligt in de deuren. Je kan verschillende apparaten gebruiken die je in supermarkten of bazaarwinkels in België kunt vinden en waarmee je verschillende artikelen kunt ophangen of aanhaken. Zo kan je ze bijvoorbeeld gebruiken voor potdeksels of kruiden.

Vriendenmand

Een van de producten die je in de winkels in België moet gaan kopen, zijn leuke manden of dozen. Deze items zijn de sleutel tot het beter organiseren van je keuken zodat eten of items niet los blijven. Elk item in een mand zal zo uit het zicht zijn. Manden kunnen ook gebruikt worden om op planken te plaatsen of om kasten en lades te compartimenteren.

Ordening in de lades

Hoe vaak willen we niet een la openen omdat we weten dat wat erin zit een puinhoop is. Die lades moeten opgeruimd worden. Een goed idee is om ruimte vrij te maken voor bepaalde items. Je kan een lade voor keukengerei hebben, een andere voor tupperware en een andere voor tafelkleden. Zoals gezegd, kunnen we ook lades indelen zodat de spullen niet opgestapeld worden maar in dozen of specifieke plekken in de lade.

Het juiste en het noodzakelijke

Kortom, de algemene wet in de keuken is om te kopen wat we nodig hebben en niet alleen voor het geval dat. Als we een apparaat maar één keer per jaar gaan gebruiken, is het niet een goed idee om te kopen. Het is ook geen goed idee om te verzamelen om het verzamelen. Heb net genoeg zodat alles past en houd het netjes.

 

- 2 min

Share
Organiseer je keuken beter met deze tips
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.