logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDe beste gadgets voor je auto
ADVERTENTIE

De beste gadgets voor je auto

De beste gadgets voor je auto

Je auto is je thuis. Het is je meest kostbare ding en waar je het meeste voor zorgt. Maar is het niet tijd om het uit te rusten met goede accessoires? In België kan je verschillende producten krijgen waardoor je auto een van de toekomst wordt of op zijn minst unieke details hebben die je anders maken. Hier zijn een paar opties voor jou om je auto te revitaliseren.

Virtuele assistenten

Je hebt vast gehoord van Alexa of Google Home. Deze apparaten, steeds populairder in België, worden gebruikt om verschillende virtuele acties uit te voeren die we nodig hebben, zoals telefoontjes, web zoekopdrachten, herinneringen en muziek. Wat als je dit allemaal in je auto plaatst? Er zijn verschillende modellen virtuele assistenten die erg handig zijn voor jou om taken uit te voeren zonder je handen van het stuur te hoeven halen.

Luchtpomp

Het moment waarop we een lekke band krijgen is een van de minst wenselijke momenten wanneer we rijden. Op dat moment hebben we niet altijd een tankstation of bandenwinkel in de buurt om onze band op te blazen. Het is daarom een goed idee om een draagbare luchtcompressor te kopen van een autowinkel in België. Tegenwoordig zijn ze er in verschillende maten en voor verschillende budgetten. Het is een redder in nood en gemakkelijk om op te bergen en onmogelijk om niet te kopen.

Bandenveiligheidsmonitor

Over banden gesproken, we vergeten vaak om de staat ervan te controleren. Dit kan leiden tot bandenschade en ongevallen. Voor de zekerheid kan je ervoor kiezen om een digitale bandenveiligheidsmonitor te kopen. Dit apparaat, beschikbaar in elektronicawinkels, wordt geleverd met sensoren die op het wiel worden geschroefd en signalen verzenden met informatie over de staat van je banden. Zo is het vanaf nu erg gemakkelijk om ze te controleren en altijd in optimale conditie te hebben.

Overal signaal

Ben jij een van die mensen die niet los kan komen van je mobiele telefoon? Dan zou je een signaal booster moeten kopen in een elektronicawinkel bij jou in de buurt. Vaak zijn we onderweg in België en verliezen we signaal of hebben we een heel laag signaal. Dit item laat jou het mobiele databereik van je mobiele telefoon vergroten, zodat je nooit zonder signaal zit. Er zijn verschillende boosters die in prijs variëren, afhankelijk van hun bereik.

Sleuteltracker

Hoe vaak ben je uit je auto gestapt maar kon je je sleutels niet vinden? Die hartverscheurende momenten zijn voorbij. Op de Belgische markt kan je keytrackers krijgen die in de vorm van een sleutelhanger worden geleverd en verbonden worden met je mobiele telefoon, zodat je een signaal kunt activeren als je je sleutels niet kunt vinden. Hetzelfde geldt als je je mobiele telefoon verliest en je de sleutels hebt. Met één klik kan je het alarm laten afgaan om het weer terug te vinden.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.