logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDe slimme aankopen van Lidl: elke dag lage prijzen voor kwaliteitsvoeding
ADVERTENTIE

De slimme aankopen van Lidl: elke dag lage prijzen voor kwaliteitsvoeding

De slimme aankopen van Lidl: elke dag lage prijzen voor kwaliteitsvoeding

In België is de levensmiddelenmarkt sterk geconcentreerd in grote spelers zoals Lidl, Aldi of Leader Price. Deze discountsupermarkten bieden elke dag lage prijzen voor kwaliteitsvolle kruidenierswaren en een hogere rotatiegraad.

Als je nog nooit bij Lidl hebt gewinkeld, is dit je kans om slimme aankopen te doen. Er zijn veel goede redenen: het heeft geweldige prijzen, biedt een ruime keuze aan versmerkproducten en de winkels zijn ontworpen om je bezoekervaring uniek te maken.

Als je op hun website kijkt, vind je elke week ongelofelijke aanbiedingen, een ruimte waar ze recepten delen en de mogelijkheid om online boodschappen te doen zodat je je huis niet uit hoeft.

Bij Lidl zijn er een aantal speciale producten die de moeite waard zijn om te kopen als je deze supermarkt ook maar één keer bezoekt. Hier is onze aanbevolen lijst van vijf dingen die je bij Lidl koopt:

Nashi peer

nashi.jpg Lidl heeft een exotische groente- en fruitafdeling waar je producten kunt vinden die in België niet makkelijk verkrijgbaar zijn. Een voorbeeld is de nashi peer, die uit Japan komt. De vorm, kleur en smaak zijn anders dan die van de peer die we hier gewend zijn.

Je zult zeker geobsedeerd raken door deze vrucht en terug willen gaan naar Lidl om meer te kopen.

Patissez

persona-vista-frontal-sosteniendo-cupcakes-dulces_23-2148654071.jpg Als je naar de groente- en fruitafdeling gaat, kun je ook een patissez meenemen. Dit is een stervormige pompoen die afkomstig is van het Amerikaanse continent. Hij valt op door zijn vorm en je neemt er zeker een paar mee naar huis.

Lidl blijft je verbazen. Het receptenboekje wordt gevoed door al deze groenten en fruit. Als je de instructies volgt, kun je een geweldige kok worden.

Italiaanse olijfolie

primer-plano-aceite-oliva-organico-mesa_23-2148364452.jpg Het is niet makkelijk om goede olijfolie te vinden voor een hele goedkope prijs. Maar bij Lidl kan dat wel. De beste olijfolie ter wereld is Italiaans en bij deze supermarktketen vind je een ruim assortiment van de beste merken.

Als je graag je salades goed op smaak brengt, neem dan twee flessen mee en bewaar er een voor als het warm weer wordt en je meer groenten in je dagelijkse menu opneemt.

Gemengde noten en gedroogd fruit

surtido-frutos-secos-envase-plastico-anacardo-avellanas-nueces-pistacho-nueces-pinones-mani-pasas-vista-superior_114579-4985.jpg Noten zijn heerlijk om deze tijd van het jaar te eten. Als je het zoete brood met Kerstmis mist, is het tijd om de southern grove trail mix te kopen die bij Lidl wordt verkocht. Volg de stap-voor-stap instructies in het recept dat Lidl op zijn website heeft gezet en krijg weer het gevoel van december toen je je verheugde op Kerstmis. Onze favoriete granenmix bevat southern grove pistachenoten, amandelen, walnoten en rozijnen.

Kabeljauwfilets

composicion-pescado-crudo-cocinar_23-2148950190.jpg Kabeljauwfilet is een ander duur product. Vaak vermijd je het om vis te kopen om niet te veel uit te geven en je aan je budget te houden. Maar bij Lidl kun je jezelf trakteren op diepgevroren kabeljauwfilet als je daar trek in hebt.

Let er wel op dat er altijd op het etiket staat dat het product gecertificeerd is voor de kwaliteitsnormen.

Kortings 365 brengt je alle kortingscatalogi van de grootste supermarkten in België. Slim boodschappen doen bij Lidl!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.