logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDreamland: de beste plek om het perfecte cadeau voor je kind te vinden
ADVERTENTIE

Dreamland: de beste plek om het perfecte cadeau voor je kind te vinden

Dreamland: de beste plek om het perfecte cadeau voor je kind te vinden

Als de verjaardag van onze kinderen nadert, beginnen we ons af te vragen wat we voor hen moeten kopen. We willen dat het een origineel cadeau is waar ze alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes van kunnen genieten. We denken dag en nacht na. We lopen langs speelgoedwinkels en zien duizend verschillende soorten speelgoed. Daar worden we uiteindelijk moe van. Soms gaat het er niet om het speelgoed te kopen dat in de mode is, maar om uit te zoeken wat je kind echt leuk vindt. In België zijn er enorme speelgoedwinkels, maar er is er één die het verschil maakt: Dreamland, waar je kunt verdwalen tussen de vele gondels met knuffels, poppen, auto's, robots en educatieve spelletjes. Eigenlijk de beste plek om het perfecte cadeau voor je kind te vinden. Hier vind je bijvoorbeeld deze vijf prachtige speelgoedartikelen:

Bouwpakketten

2.jpg

Bouwspellen zijn het meest succesvol bij jonge kinderen en begeleiden de speelactiviteit voor langere tijd. Het is een set van stukjes, van gelijke of verschillende vormen, waarmee meerdere combinaties kunnen worden gemaakt, waardoor verschillende structuren ontstaan. De meest klassieke is Lego, maar tegenwoordig is er veel speelgoed met deze eigenschappen dat grote voordelen heeft voor de ontwikkeling van kinderen.

Kindercamera's

3.jpg

De meeste camera's voor kinderen zijn uitgerust met autofocus, 12 megapixels en 1080P HD-scherm. Ze zijn ook ideaal voor video-opnames. Kinderen kunnen kiezen uit verschillende filters, hun fantasie stimuleren en plezier beleven. De apparaten zijn twee tot drie uur oplaadbaar en schakelen automatisch uit als ze niet worden gebruikt, zodat de camera lang meegaat. Ze zijn gemaakt van ABS-kunststof van hoge kwaliteit, niet-giftig en recyclebaar, licht van gewicht en schokbestendig.

Walkie Talkie

4.jpg

De Walkie Talkie heeft een ergonomisch ontwerp. De eenvoudige bediening, je hoeft maar op één knop te drukken om te praten, maakt dit speelgoed makkelijk te gebruiken voor kinderen van 3 tot 8 jaar. De meeste zijn uitgerust met toetsvergrendelingsfuncties. Wie heeft er nog nooit een Walkie Talkie gehad? Het is een apparaat dat verschillende generaties heeft overleefd en nog steeds sterk is. Het is waar dat het in de loop der jaren veranderingen heeft ondergaan, maar het was een product van technologische vooruitgang.

Sets sieraden maken

5.jpg

Sets om sieraden te maken bevatten minstens vier koorden (roze, blauw, paars, geel), verzilverde kettingen, ongeveer twintig metalen hangers, regenboogkralen, diamantvormige kralen en kleurrijke glaskralen. Hiermee kan je kind verschillende stijlen armbanden en kettingen maken. Het is ook een goede optie om de creativiteit van je kinderen te stimuleren. Sommige kleintjes hebben meer lef en durven hun creaties zelfs te verkopen aan familie, vrienden of buren.

Fiets zonder pedalen

6.jpg

De fiets zonder pedalen helpt het kind om gemakkelijk het evenwicht te verwerven dat nodig is om op twee wielen te rijden, wat de latere overgang naar een traditionele fiets vergemakkelijkt. Deze kinderfiets stimuleert het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid van kinderen. Het zadel is antislip en het stuur is van rubber.

Kortings 365 brengt je de catalogi van de beste speelgoedwinkels in België.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.