logo
  1. Blog
  2. Hoe je je droomkantoor kunt inrichten voor de beste prijs
ADVERTENTIE

Hoe je je droomkantoor kunt inrichten voor de beste prijs

Hoe je je droomkantoor kunt inrichten voor de beste prijs

De Covid-pandemie bracht het kantoor naar huis en de overgrote meerderheid van de Belgen nam die dynamiek over. Hoe krijg je je droomkantoor voor de beste prijs? Er is één sleutel die nooit faalt: kijk bij Office Deals voor de beste kortingen en aanbiedingen.

Er zijn verschillende tips om in gedachten te houden, naast het kopen van het juiste meubilair dat bij je persoonlijke smaak past:

Kies de juiste werkruimte

arreglo-escritorio-angulo-alto-laptop_23-2149013955.avif Je productiviteit hangt rechtstreeks samen met het ontwerp, het comfort en de organisatie van je werkruimte. Kleinere ruimtes zonder veel opbergmogelijkheden zijn nadelig voor het plaatsen van je materiaal en vooral voor het vinden ervan.

Kies zo ergonomisch mogelijk meubilair om op de lange termijn spierproblemen te voorkomen en met voldoende opslagcapaciteit om altijd onder controle te hebben wat je in die laatste lade van je bureau hebt geplaatst. Dit zal je tempel zijn, dus als je kinderen thuis hebt, zijn planken met deuren en afsluitbare laden het beste.

Je werkruimte vrijmaken en opruimen

persona-que-encarga-limpieza-oficinas_23-2149374414.jpg We weten dat je bureau vol zal liggen met apparaten, kabels en werkdocumenten, maar het is belangrijk dat je je ordelijk organiseert.

In het geval van kabels is het belangrijk om ze allemaal op dezelfde plek te leggen, zodat ze gecamoufleerd kunnen worden. Probeer je werkplek schoon te houden, niet alleen om voor de hand liggende gezondheidsredenen, maar ook omdat een schone en opgeruimde ruimte je concentratie bevordert en een betere indruk van jezelf geeft.

Elimineer afleidingen

trieng-adulto-lograr-trabajo-vida-personal_23-2149590985.jpg Je werkdag kan onvoorziene gebeurtenissen hebben, maar laten we die proberen te beperken, want je kunt niet afgeleid en productief zijn op hetzelfde moment. Leer om je persoonlijke leven te scheiden van je professionele leven en je concentratie komt vanzelf.

Een van de voordelen van thuiswerken is dat het rooster flexibel is. Het wordt wereldwijd zelfs steeds gebruikelijker. Maar neem flexibiliteit niet te letterlijk. Als je er te lang over doet om te doen wat je hebt gepland, doe je misschien uiteindelijk niets.  Leer je tijd te beheren, stel jezelf een planning op en werk hard om je eraan te houden.

Geef licht aan je ideeën

hombre-guapo-joven-moderno-traje-casual-sentado-mesa-trabajando-computadora-portatil-autonomo-casa_285396-1840.jpg De dag doorbrengen in een grijze ruimte zonder daglicht is deprimerend, hoeveel je ook van je werk houdt. Helaas leven we niet in een eeuwige zomer, dus doe de lichten aan en houd je geest actief. Decoratie, kleuren en harmonie zijn ook belangrijk om je ideeën de vrije loop te laten.

Waarom hang je geen motiverende zin op je muur om je elke dag te inspireren?  Als je het gevoel hebt dat je wilt opgeven, herinner je dan waarom je bent begonnen. Een comfortabele en goed georganiseerde werkplek creëren is gemakkelijker dan je dacht. En het wordt nog makkelijker als je het juiste licht hebt. Denk eraan dat warme lampen geweldige bondgenoten zijn.

Kortings 365 brengt je de kortingscatalogi van je favoriete winkels in België. Koop het kantoor van je dromen voor de beste prijs. Je hoeft niet te veel uit te geven!

ADVERTENTIE

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.