logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorHoe versier je je huis voor kerst met een budget?
ADVERTENTIE

Hoe versier je je huis voor kerst met een budget?

Hoe versier je je huis voor kerst met een budget?

Je huis versieren voor Kerstmis met een budget is mogelijk. Je hoeft alleen maar je ideeën in dienst te stellen van het feest. Je hoeft niet veel geld uit te geven om van je huis de jaloezie van de buurt te maken. Hoewel er in België honderden winkels zijn die kerstversiering verkopen, kun jij je onderscheiden met je doe-het-zelf-vaardigheden.

Natuurlijke kransen

2.jpg

Profiteer van een wandeling op het platteland om wat groene struiken te plukken en je eigen kerstkrans te maken. Je zult genieten van de wandeling, het knutselen en je hebt een unieke en persoonlijke krans. Als je hem af en toe besproeit met water, kan hij wel een maand mooi blijven.

Ornamenten voor de boom

3.jpg

Ornamenten voor in de boom zijn een must-have, maar er is een versie waarvoor je niets hoeft uit te geven: maak je eigen ornamenten voor in de boom met elementen uit de natuur. Denk voordat je ornamenten koopt aan de wonderen der natuur en het plezier dat je beleeft aan het knutselen. De kleintjes in het gezin zullen erg trots zijn op hun creaties. Nog een tip: gebakken schijfjes sinaasappel of andere gedroogde citrusvruchten zoals citroen. Snijd ze in dunne plakjes en bak ze drie of vier uur op laag vuur tot ze droog zijn. Laat ze vervolgens een paar dagen drogen.

Centerpieces

4.jpg

Kaarsen zijn altijd een hit. Een klassieker die nooit sterft en die we bovendien zelf kunnen maken. Door bijvoorbeeld een paar takjes kaneel te gebruiken en er een witte kaars omheen te wikkelen, krijg je een veel decoratiever geheel. Voor grotere tafels kunnen we een houten kist gebruiken met een natuurlijk bed van groene takken en wat kaarsen erop. De elementen die je kunt gebruiken om dit soort decoraties te maken zijn: kopjes, grote borden en wat kaarsen. Je kunt elementen toevoegen zoals kerstbloemen, lichtjes, glitter, kaneelstokjes of elk ander element dat je mooi vindt en waarvan je denkt dat het je decoratie kan verfraaien.

Popcornslingers

5.jpg

Een popcornslinger kan sneeuwvlokken simuleren. Stel je eens voor hoe mooi die boom er thuis uit zou zien. Bovendien is het een eenvoudig knutselwerkje dat je met de kinderen kunt doen. Daarbij kun je ook nog eten: ze zijn heerlijk! Als je geïnspireerd bent en van kleuren houdt, kun je de slinger in groen en rood verven, de typische kerstkleuren.

Cadeauverpakking

6.jpg

Net zoals het recyclen van materiaal een goede optie is voor het maken van kerstversiering, is het inpakken van cadeaus dat ook. Het is zo simpel als gerecycled karton pakken om ze in te pakken. Elke winkel of kantoorboekhandel bij jou in de buurt kan je voorzien van karton om cadeaus in te pakken. Maak elk pakje dat je inpakt af met een rood lint of een dik rood katoenen koord en maak er een strik omheen. Ze zullen er prachtig en zeer duurzaam uitzien.

Kortings 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete winkels in België. Als je niet te veel wilt uitgeven, kun je je eigen kerstversiering maken. Aan de slag!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.