logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorHome sweet home: een oase creëren met de benodigdheden van Pets Place
ADVERTENTIE

Home sweet home: een oase creëren met de benodigdheden van Pets Place

Home sweet home: een oase creëren met de benodigdheden van Pets Place

Het hebben van huisdieren betekent dat je veel tijd aan ze besteedt. Ze hebben aandacht en zorg nodig. Het is een grote verantwoordelijkheid en we moeten ons huis zo aanpassen dat ze zich zo geliefd voelen dat ze voor altijd bij ons willen blijven. Hoe creëer je een thuis voor je huisdier? Pet Place heeft alles wat je nodig hebt en nog veel meer. Het belangrijkste is de voeding en natuurlijk het creëren van een speelse omgeving voor je huisdier. Met speelgoed ontladen ze hun spanningen en aan het einde van de dag zullen ze uitgeput zijn en rustig slapen. In België nemen huisdieren een heel belangrijke plaats in. Koop ze het beste speelgoed en ze zullen je er dankbaar voor zijn!

Rubberen bal

2.jpg

Een van de favoriete speeltjes van katten en honden zijn ballen. Ons advies is om een rubberen bal te kopen om te voorkomen dat hij breekt als je huisdier erop kauwt. Het is een bron van stress voor het dier. Ze zijn stevig en duurzaam en je kunt ze in verschillende kleuren en maten krijgen. Ideaal is een rubberen bal met een diameter van 55 centimeter om te voorkomen dat je meerdere ballen moet kopen tijdens het leven van je huisdier. Voor 6 euro heb je een mooie rubberen bal voor je puppy. De ballen worden ook gebruikt om een puppy te trainen zodat hij, nadat hij de bal naar een bepaalde plek heeft gegooid, de bal apporteert en weer terugbrengt.

Lederen botten

3.jpg

Leren botten zijn nog zo'n klassieker. Ze vermaken onze hond niet alleen, maar helpen ook om hun tanden en tandvlees gezond te houden. Naast het verbeteren van de tandhygiëne, verzadigen deze botten het aangeboren instinct van honden om te bijten en te kauwen, waardoor ze een uitstekend hulpmiddel worden om stress te verlichten. Artsen raden aan om dit soort traktaties te kopen, omdat ze honden helpen hun angst te verlichten en zo voorkomen dat ze dit ten koste van je meubels of schoenen doen. Het enige probleem? Het bot kan vast komen te zitten in de keel of het spijsverteringskanaal. Als deze verstopping niet meteen wordt opgelost, is een operatie nodig. Voor 7,70 euro kun je een pakje met drie leren botten krijgen voor het geval de eerste breekt.

Kong

4.jpg

Als je erover denkt om een Kong te kopen, maar je weet niet hoe het werkt, dan ben je hier aan het juiste adres. Het is een voedseldispenser, maar het werkt ook als een intelligentiespeeltje. In principe moet je het gat vullen met het gekozen voer en het ter beschikking stellen. De hond zal moeite moeten doen om het voer uit de binnenkant te halen vanwege de stijve structuur, ofwel door het te manipuleren met zijn poten om het eruit te krijgen, ofwel door het stevig vast te houden zodat hij de binnenkant kan aflikken. Dit hele proces stimuleert zijn geest en lichaam.

Kortings 365 brengt je de beste kortingscatalogi van dierenwinkels. Je vindt er alle promoties en kortingen op dierenvoeding, kleding en speelgoed voor je huisdieren.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.