logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorKlaar voor avontuur: Plutosports outdoorbenodigdheden
ADVERTENTIE

Klaar voor avontuur: Plutosports outdoorbenodigdheden

Klaar voor avontuur: Plutosports outdoorbenodigdheden

België is een country gemaakt voor avontuur. Er zijn tal van plaatsen om naartoe te gaan en het is speciaal om te kamperen of om eender welke buitenactiviteit te doen. Als je van kamperen houdt of gewoon graag veel beweegt, moet je een aantal essentiële elementen meenemen voor je veiligheid en gezondheid. Er gaat niets boven de natuur om los te komen van de werkstress en om nieuwe energie op te doen. Er zijn veel winkels zoals Plutosport die innovatieve kleding verkopen tegen zeer goede prijzen. Je kunt deze keten bezoeken of gewoon op hun website rondkijken als je niet veel tijd hebt. Dit is het moment om je eigen avontuur te beleven en alles te kopen wat je nodig hebt. Hier is een lijst van Plutosport's outdoorbenodigdheden:

Flessen of thermosflessen

2.jpg

Je hebt oneindig veel modellen, afhankelijk van het soort activiteit waaraan je je wilt wijden. Er is zelfs een "Groene" versie met biologisch plastic gemaakt van suikerriet. Deze bidon op biologische basis is slechts een van de vele projecten die de topmerken zijn gestart om de productiecycli van hun assortiment fietsproducten duurzamer te maken. Bovendien zijn alle andere modellen van het merk biologisch afbreekbare bidons. Verkrijgbaar in vier maten, dus geschikt voor al je hydratatiebehoeften op de fiets.

Zaklamp of lantaarn

3.jpg

Licht is onmisbaar tijdens de nacht en nog meer in bossen zo dik als die in België. Maar ze zijn ook goed als je gaat fietsen of als je wandelt. Zo kun je alles in de gaten houden. Er zijn een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden: een helder licht, bestand tegen stoten en vallen en batterijen die lang meegaan. De zaklamp is zelfs veilig als je 's nachts gaat fietsen. Er zijn exclusieve modellen verkrijgbaar die passen bij jouw fiets.

Reisrugzak

4.jpg

Als je gaat wandelen heb je veel bagage bij je en een koffer is nutteloos. We moeten een wandelrugzak kopen die bij onze activiteit past en waarmee we alles in dezelfde tas kunnen meenemen. In winkels zoals Plutosport vind je rugzakken van hoge kwaliteit en met een goede weerstand. Deze rugzakken hebben een totale inhoud van 18 liter en veel ritsvakken om alles wat je nodig hebt mee te nemen. Ze zijn ideaal voor een driedaagse trektocht.

GPS Horloge

5.jpg

De dagen van kaart en kompas zijn voorbij en veel wandelaars dragen liever een GPS sporthorloge. Het is een heel belangrijk apparaat om te weten waar we zijn en geen last te hebben als we op de terugweg zijn. Er zijn verschillende GPS-horloges te koop bij Plutosport. De variatie in prijs is afhankelijk van de functies die in elk apparaat zijn verwerkt. Het is een essentieel item voor deze tijd en een van de modernste.

Kortings 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete sportwinkels in België om op avontuur te gaan. Blijf niet in het comfort van je huis en begin met het verkennen van de natuur. Geniet van de natuurlijke geneugten van het leven!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.