logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorWat je niet mag missen in je gereedschapskist
ADVERTENTIE

Wat je niet mag missen in je gereedschapskist

Wat je niet mag missen in je gereedschapskist

Begin je net in de wereld van het doe-het-zelven en ijzerwaren? Heb je die gereedschapskist gekocht maar weet je niet hoe je het moet vullen? Als je net begint in de wereld van het met je eigen handen bouwen en repareren van dingen in je huis, zijn we er om je te helpen. Bekijk deze lijst met items die je moet kopen, zodat je over de basistools beschikt om te pronken.

Schroevendraaiers

Je hele leven zul je duizenden keren schroeven en losschroeven. Daarom is het ideaal om schroevendraaiers te kopen bij een Belgische bouwmarkt. Een goed idee is om twee verschillende modellen te kopen. Flat en Phillips zijn twee goede modellen om mee te starten. Je kan ook een set schroevendraaiers krijgen waarmee je een enkele handgreep hebt met meerdere koppen voor elke gelegenheid.

Tang

Een ander belangrijk hulpmiddel bij het samenstellen van je kist is een tang. Net als bij het vorige geval, is het altijd een goed idee om twee type tangen te hebben zodat je geen problemen hebt en gedekt bent. Je kunt bij doe-het-zelfzaken in België een punttang kiezen die gemakkelijk te manoeuvreren is en helpt bij het knippen, buigen en klemmen van artikelen. Aan de andere kant kan je een papegaaienbektang kopen, wat handig is voor het aanpassen en terugdraaien van items.

Hamer

Het hart en ziel van elke gereedschapskist is de hamer. Er is geen huis die er geen heeft. Dit product is essentieel omdat je waarschijnlijk fotolijsten op moet hangen of een plank moet monteren. Elke basisactiviteit heeft een hamer als hoofdrolspeler. Je kan verschillende soorten hamers kopen op de Belgische markt, die variëren in grootte en materiaalsamenstelling. Een middelgrote zal voor jou passen.

Meetlint

Aan de ene kant is het essentieel om een meetlint toe te voegen aan je aankoop. Het is een erg onmisbaar element omdat in je huis je altijd ruimtes, meubels of muren moet opmeten of afmetingen moet nemen. Een andere handige tape is isolatietape. Je vindt dit product gemakkelijk in de Belgische supermarkten en het is erg belangrijk voor het afdichten en afdekken van draden, om zo kortsluiting te voorkomen.

Spijkers en schroeven

Zorg ervoor dat je de doe-het-zelfwinkel in België niet verlaat zonder een flink aantal spijkers en schroeven. Het zijn erg goedkope artikelen dus je kan een goede hoeveelheid kopen in verschillende maten en diktes. Je weet nooit welke je nodig hebt en het is beter om voorbereid te zijn.

Andere handige accessoires

Andere items die nooit mis zijn, zijn handschoenen, een kwast, lijm en een sleutel (bijvoorbeeld een moersleutel). Dit zijn accessoires die je gereedschapskist robuuster maken.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.