logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDe beste sportschoenen voor minder dan € 100
ADVERTENTIE

De beste sportschoenen voor minder dan € 100

De beste sportschoenen voor minder dan € 100

Het zijn niet altijd de beste sneakers die het moeilijkst te vinden of het duurst zijn. Soms is teruggaan naar de basis de sleutel tot een goede look zonder te veel uit te geven. Gerenommeerde internationale artiesten zijn de ambassadeurs van goedkoop schoeisel en kiezen ervoor hun outfits aan te vullen met sneakers die minder dan 100 euro kosten. Er zijn honderden modellen om uit te kiezen, gekleurde, witte of de klassieke straatschoenen die in de loop der jaren opnieuw zijn uitgevonden. Hier is een selectie die we hebben gemaakt:

Adidas Delpala

2.jpg

Adidas Originals greep naar zijn archief voor inspiratie en presenteerde dit vrij onbekende model skateschoenen: Delpala. Low-cut, gemaakt van canvas, met een vulcanized rubberen zool voor grip op het board en OrthoLite inlegzolen die zorgen voor gedempt comfort aan de voeten. Hoeveel? 70 euro. Je kunt ze krijgen bij elke officiëleAdidas store in België op hun ecommerce kanaal. Voor 100 euro heb je het model Adidas Gazelle.

Nike Dunk Low Retro

3.jpg

De best uitziende Nike Dunk Low uit de hele catalogus zijn nu te koop. Na de koorts die deze skateschoenen tijdens de pandemie hebben opgewekt, is het niet verwonderlijk dat de voorraden met de snelheid van het licht zijn uitverkocht. Ze kosten 99,99 euro. Voor een lagere prijs kun je kiezen voor het model Nike Court Royale 2 Low. Als je op zoek bent naar een volledig witte, klassieke, retro-uitziende sneaker voor een goede prijs, dan zijn deze iets voor jou. Hoeveel? Koop ze voor 66,99 euro. Verkrijgbaar bij alle Nike stores.

Reebok Club C 85

4.jpg

Het decennium van de jaren '80 was een duidelijke referentie van de catwalks in de afgelopen seizoenen en deze inspiratie gaat ook door de voeten. De fit-koorts die we nu beleven is niets nieuws. Al die cultus van het lichaam leefden we al, precies in die tijd. Daardoor liepen sportscholen vol en reageerden sportmerken. Duizenden modellen sneakers voor die beginnende sporters werden gelanceerd om de strijd aan te gaan in de trainingszalen, zoals de Reebok Club C 85. Je krijgt ze bij Decathlon voor 80 euro.

Converse Pro Leather

5.jpg

De sneakers waarmee Doctor J. in de jaren '70 basketbalde, worden opnieuw uitgebracht met dezelfde look als waarmee ze geboren zijn: wit leer en sterretjeslogo. Een model dat de retro-esthetiek volgt van de "leuke sneakers" die dit seizoen triomferen. Je kunt de Converse Pro Leather krijgen in de fysieke winkels en via het digitale kanaal van Intersport voor 99,99 euro. Er is een veelvoud aan andere modellen van het merk voor een nog lagere prijs.

Vans Old Skool

6.jpg

Oorspronkelijk gedoopt als Style 36, werd Vans Old Skool geboren in 1977 als de eerste skateschoenen van de firma, en hoewel hun klassieke kleuren een zwarte basis zijn omlijst met witte strepen, heeft de nieuwe koorts voor "mooie sneakers" ervoor gezorgd dat het volledig witte model opnieuw bekendheid heeft gekregen. Hoeveel? 90 euro bij Sports Direct stores. Voor 75 euro heb je de Vans Slip-On.

Kortings 365 brengt u alle kortingscatalogi van uw favoriete schoenenwinkels. U hoeft niet te veel uit te geven om er modieus uit te zien in uw sneakers.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.