logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorINTERSPORT
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van INTERSPORT

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in INTERSPORT

De Intersport Group is het grootste sportdetailhandelsbedrijf ter wereld, met meer dan 6200 winkels in meer dan 58 landen. Dankzij hun wereldwijde aanwezigheid kunnen zij sportartikelen van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen aanbieden.

Veelgestelde vragen over INTERSPORT

De geschiedenis van INTERSPORT: Wat is?
close

Intersport werd opgericht in 1968 toen 10 onafhankelijke detailhandelaren fuseerden tot één onderneming. Hun belangrijkste doel was de krachten te bundelen om te concurreren met internationale merken voor de Zwitserse markt. In 1974 was het bedrijf al een internationaal succes geworden.

Vandaag heeft het bedrijf meer dan 6.000 winkels in 58 landen, waaronder Canada, Chili, Noorwegen, Spanje, IJsland, Italië, Duitsland, België, China, Egypte en Frankrijk.

In België wordt Intersport beschouwd als de grootste sportdetailhandelaar, met 6 winkels in grote steden en buitenwijken, en een online marktplaats die in het hele land levert.

Welke merken kan ik vinden bij INTERSPORT?
close

Intersport biedt een breed assortiment merken aan. Onder hen vind u Adidas, Alpina, Columbia, Atomic, KTM, Wilson, Nike, New Balance, Merrell, Head, en vele andere wereldberoemde sportmerken, afhankelijk van het land waar u winkelt.

Hoe kan ik geld besparen op INTERSPORT?
close

Intersport biedt betaalbare prijzen en promoties. U kan zich abonneren op hun nieuwsbrief om kortingen te krijgen op online aankopen of aankopen in de winkel. Maak een account aan om alle informatie te krijgen die u nodig hebt om uw uitrusting te upgraden.

Zal INTERSPORT aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Intersport biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Ontmoet de concurrenten van INTERSPORT
close

Intersport concurreert met lokale en internationale merken. Hun belangrijkste concurrenten in België zijn Decathlon, Sports Direct, Lion´s Sport, The North Face, ASICS, Montex, A.S Adventure, en Champs Sports Store.

Exclusieve voordelen van INTERSPORT
close

U kan zich abonneren op de nieuwsbrief van Intersport om kortingen te krijgen op zowel online aankopen als aankopen in de winkel of u kan een account aanmaken om toegang te krijgen tot hun snelle verzending en gratis bezorgservice. Abonneer u op hun klantenkaarten en profiteer vandaag nog van de geweldige voordelen!

Kortingen aangeboden door INTERSPORT
close

Kortings 365 brengt u de beste Intersport kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Intersport winkel in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Of u nu nieuwe sportartikelen voor uzelf of uw familie wilt, Intersport heeft het. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer van alle promoties die deze winkel voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://intersport.be/nl-be/

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.