logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDe minimalistische gids voor woningdecoratie
ADVERTENTIE

De minimalistische gids voor woningdecoratie

De minimalistische gids voor woningdecoratie

Je hoeft niet veel geld uit te geven om je huis er als nieuw uit te laten zien. Houd gewoon rekening met deze minimalistische gids om te weten dat je alles voor de beste prijs kunt kopen bij verschillende winkels in België. Met kleine veranderingen laat je je huis er jong en modern uitzien, zonder dat je groot werk hoeft te doen of een professional hoeft in te schakelen.

Verf de muren

2.jpg

Er zijn weinig veranderingen zo dankbaar en met zo'n goed resultaat als verven. Om niet overweldigd te worden, begin je met het veranderen van de kleur van de slaapkamer of woonkamer. Het eerste wat je moet doen is een kleur kiezen en die op een muur uitproberen. Let op het effect van licht en de combinatie met meubels en stoffen. Het is aan te raden om lichte kleuren te gebruiken om het gevoel van meer ruimte te geven, vooral als de kamers klein zijn. Bij Ikea vind je een grote verscheidenheid aan kleuren om je favoriete kamers dat speciale tintje te geven.

Ornamenten kopen

3.jpg

Wanneer de inrichting van je huis lange tijd hetzelfde is geweest, treedt er een zekere esthetische stagnatie op. Probeer elementen van verschillende stijlen te mixen of verplaats bepaalde stukken om ze een nieuwe functie te geven. Soms hoef je alleen maar het nachtkastje van de slaapkamer naar de woonkamer te verplaatsen en er een paar belangrijke ornamenten in te verwerken om alles er nieuw en anders uit te laten zien. Een ander goed idee is om regelmatig accessoires te vernieuwen, zoals kussens, beddengoed of gordijnen. Bij Zara Home kun je muurschilderingen, spiegels en allerlei decoratieve voorwerpen zoals vazen, borden en schalen krijgen om de gekozen omgeving dat speciale tintje te geven.

Verander de schakelaars

4.jpg

Ze zijn een van de elementen in huis die het meest te lijden hebben onder het verstrijken van de tijd. Het kan geen kwaad om die van jou te controleren en te vervangen. Tegenwoordig worden eenvoudige en minimalistische modellen gebruikt, die in de omgeving integreren en opgaan in de muur. Maar als je dat liever hebt, zijn er ook monturen in titanium en matzwart, die voor een vleugje stijl en kleur zorgen. Een van de beste opties van winkels om nieuwe lichtschakelaars te kopen is Budget Meubelen. Bepaal welk model je het mooist vindt en maak een keuze uit de aangeboden variëteit.

Plaats een nieuwe lambrisering

5.jpg

Een manier om je muren leven en stijl te geven is door ze te behangen met trendy behang of te gaan voor decoratieve panelen. Ze zijn eenvoudig aan te brengen met lijm en zeer betaalbaar, en ze veranderen de look van een kamer onmiddellijk. Bovendien absorberen ze geluid en zijn ze bestand tegen water en schokken. Weba is een van je beste alternatieven.

Vernieuw je apparaten

6.jpg

Het vervangen van oude apparaten zal je keuken nieuw leven inblazen. Het is ook een goed idee om energie te besparen, want je kunt kiezen voor apparaten met een laag elektriciteitsverbruik. Je kunt de oven, koelkast of magnetron vervangen.

Kortings 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete winkels in België. Profiteer van de producten in de uitverkoop en verbouw je huis zonder veel geld uit te geven. Grijp je kans om je ruimtes beetje bij beetje te renoveren.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.