logo
ADVERTENTIE

Laatste promoties in WEBA folders

Promoties in reclamefolders WEBA

WEBA is een Belgische meubelzaak met vier vestigingen in Mons, Gent, Deinze en Bergen. Het bedrijf is eigendom van de familie Dewitte.

Veelgestelde vragen over WEBA

Hoe kan ik geld besparen op WEBA?

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen bij WEBA. Bekijk hun huidige aanbiedingen en promoties om hun laagst geprijsde artikelen en producten in de uitverkoop te vinden.

Kortingen aangeboden door WEBA

Vind WEBA's nieuwste aanbiedingen en promoties alleen met Kortings 365 en ontdek waarom zo veel mensen voor hen blijven kiezen. Laat u inspireren door WEBA's producten en vind wat u nodig heeft voor uw huis. Geniet van de beste producten tegen de beste prijzen. Altijd ten dienste van hun klanten, WEBA heeft alles waar u naar op zoek bent. Wacht niet langer en profiteer van de laatste kortingen en sale deals van WEBA met Kortings 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.weba.be/nl/

De geschiedenis van WEBA: Wat is?

De winkelketen werd opgericht door Raf Dewitte, een vlasboer uit Ooigem in Oost-Vlaanderen. Raf was ondernemend en startte een handel in kleiplaten en later in spaanplaten op basis van vlasvezels. Deze handel ging failliet in de jaren 1980 maar Dewitte bleef actief in vlas en investeerde ook in de opstart van Unilin. In 1982 nam Dewitte met zijn zonen een meubelzaak over in Deinze en drie jaar later "de Weba", een winkelcomplex in een oud fabrieksgebouw ("Vereenigde spinnerijen en weverijen") gelegen aan de rand van Gent. Beide werden ondergebracht onder de naam "Weba". In de daaropvolgende jaren kon WEBA in deze regio's verder groeien, tot op vandaag in het land actief zijn en elk jaar meerdere klanten aantrekken.

Welke merken kan ik vinden bij WEBA?

WEBA verkoopt en verdeelt producten onder eigen merknamen.

Zal WEBA aanbiedingen hebben op Black Friday?

WEBA biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Ontmoet de concurrenten van WEBA

WEBA concurreert vooral met andere lokale woon- en meubelwinkels die ook in het land actief zijn, zoals Depot Design, IKEA, Au Bon Repos en Domo.

Exclusieve voordelen van WEBA

WEBA's klanten kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Schrijf u in voor de Interio-nieuwsbrief en ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en aanbiedingen in uw inbox. Daarnaast kunnen klanten ook hun eigen account aanmaken op hun online site om uw favoriete artikelen aan uw winkelwagen toe te voegen en uw favoriete producten te selecteren.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.