logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorHaardis: De haarproducten die u moet kennen
ADVERTENTIE

Haardis: De haarproducten die u moet kennen

Haardis: De haarproducten die u moet kennen

Heb je genoeg van pluizig, futloos of weerbarstig haar? Word je overweldigd door de eindeloze zee van haarproducten in je plaatselijke winkel? Zoek dan niet verder! Hairdis is er om uw lokken te redden en u te helpen het prachtige, handelbare haar te krijgen waar u altijd al van gedroomd hebt. In dit artikel bespreken we enkele onmisbare Hairdis producten die een revolutie teweeg kunnen brengen in jouw haarverzorgingsroutine.

Elements Kalmerende Shampoo 1000ml

2.jpg

Gezond haar begint met de juiste reinigingsroutine. De Elements Calming Shampoo is een game-changer. Deze zachte shampoo bevat natuurlijke oppervlakteactieve stoffen zoals plantaardige glycerine die je haar en hoofdhuid op milde wijze reinigen, waardoor hij perfect is voor alle haartypes.

92% van de ingrediënten zijn natuurlijk en bij het maken van deze geweldige shampoo zijn geen dieren gedood, want hij is 100% veganistisch.

Zeg maar dag tegen droog, breekbaar haar en hallo tegen zijdezachte, gehydrateerde lokken.

Krul Expressie Hydraterend Masker 250 ml

3.jpg

We hebben allemaal wel eens wat extra liefde nodig, en je haar is geen uitzondering. Het Curl Expression Moisturizing Mask is een uitkomst voor beschadigd, pluizig of overmatig bewerkt haar.

Dit hydraterende masker voor krullend tot pluizig haar is verrijkt met Glycerine van plantaardige oorsprong, Urea H en Hibiscuszaadextract. Glycerine is een bevochtigingsmiddel dat water aantrekt en vasthoudt voor langdurige hydratatie, zelfs op het droogste haar. Urea H werkt zowel op hydratatie als op het versterken van de hydrolipide barrière en het hibiscuszaad, geëxtraheerd uit het hart van de bloem, is een krachtig natuurlijk actief ingrediënt dat bekend staat als rijk aan hoogwaardige aminozuren en vitaminen.

Deze diepe conditioning doet wonderen in slechts een paar minuten, waardoor je haar zachter, gladder en handelbaarder aanvoelt. Het is als een dagje spa voor je haar!

GHD Thermoprotective Spray - 50 ml

4.jpg

Stylingapparaten zoals stijltangen, krultangen en haardrogers kunnen hard zijn voor je haar. Dat is waar de GHD Thermoprotective Spray te hulp schiet.

De GHD Thermoprotective Spray is ontworpen door GHD kappers en wetenschappers die gespecialiseerd zijn in hittemanagement en heeft een uniek "Heat Protection System" dat een licht en onzichtbaar schild creëert tussen het haar en de hitte om te voorkomen dat de haarschubben omhoog gaan voor extra zachtheid van het haar. Dit product is een must-have als je je haar regelmatig in model brengt.

Luxe Krulcrème-Gel 148 ml

5.jpg

Voor iedereen met natuurlijke krullen of golven is de Luxury Curl Cream-Gel je nieuwe beste vriend. Zeg maar dag tegen kroes en hallo tegen prachtig gedefinieerde krullen. Dit product is lichtgewicht, plakt niet en versterkt de natuurlijke textuur van je haar, waardoor het perfect is voor een moeiteloze look zonder poespas. De voedende zwarte zaadolie versterkt, herstelt en geeft extra glans voor de ultieme finish.

Hairdis biedt een assortiment uitzonderlijke haarverzorgingsproducten die inspelen op verschillende behoeften en haartypes. Van shampoos en conditioners tot stylingproducten en behandelingen, hun producten zijn ontworpen om van jouw haarreis een makkie te maken. Zeg vaarwel tegen bad hair days en hallo tegen het mooie, gezonde haar dat je verdient. Vergeet niet alle kortingen en sales te checken op Kortings365.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.