homeIcon
  1. separatorParfumerie
  2. separatorHAIRDIS
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van HAIRDIS

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van HAIRDIS

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in HAIRDIS

Hairdis is een Belgische winkelketen die zich richt op de verkoop van schoonheids- en haarverzorgingsproducten. Hairdis heeft een lange geschiedenis op de markt en heeft zijn hoofdkantoor in Waterloo, België.

Wat voor producten kan ik vinden bij HAIRDIS?

Hairdis verkoopt een breed scala aan producten zoals shampoo, conditioner, maskers, oliën serums, brazilian straightening, pigmenten, botox, haarbehandeling, crème, gel, spray, haardroger, diffuser, stijltang, krultang, föhns, baardverzorging, accessoires, en nog veel meer.

Zal HAIRDIS aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over HAIRDIS

De geschiedenis van HAIRDIS: Wat is?
Open

Hairdis werd in 2010 in België opgericht door professionele kappers die een ruimte wilden creëren die volledig gewijd was aan de verkoop van haarverzorgingsproducten. Sinds het begin heeft Hairdis als doel om haar klanten producten van de toonaangevende merken op de markt aan te bieden met een focus op hoge kwaliteit.

In de daaropvolgende jaren onderging Hairdis een sterke bedrijfsuitbreiding met de toevoeging van een groot aantal producten en de opening van winkels, niet alleen in België maar ook in andere landen zoals Nederland en Luxemburg.

Welke merken kan ik vinden bij HAIRDIS?
Open

Hairdis verkoopt producten van bekende merken zoals Alterna, Asters, Artistic, Bifull, Biosil, CHI, Doll, Equave, Feather, Fanola, Imbue, Joico, Jaguar, OPI, Orofluido, Tigi, Tondeo, Star Look, Sinesia, Sthauer, Ultron, Uniq One, Wella Professionals, Quickepil, Olivia Garden, Olaplex, Melda, GHD, Hercules, Karagold, naast vele anderen.

Hoe kan ik geld besparen op HAIRDIS?
Open

Geld besparen bij Hairdis is heel eenvoudig door gebruik te maken van de aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd. Op MyDeals365 vind je ook alle deals en promoties bij Hairdis. Tegelijkertijd lanceert Hairdis vaak seizoensgebonden promoties en aanbiedingen.

Ontmoet de concurrenten van HAIRDIS
Open

Hairdis concurreert in België met andere winkelketens zoals Byodee, Di, Kapers Shop en Pro Duo.

Is HAIRDIS momenteel open?
Open

Hairdis-winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 20.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel HAIRDIS winkels zijn er in het hele land?
Open

Hairdis is in België actief via meer dan 20 winkels in onder meer Brussel, Hasselt, Antwerpen, Wijnegem, Gent en Genk.

Hoe HAIRDIS producten online te kopen
Open

Hairdis heeft ook een exclusieve online winkel. In de Hairdis online winkel kunnen klanten een grote selectie van producten vinden met korting.

Exclusieve voordelen van HAIRDIS
Open

Klanten kunnen genieten van grote voordelen bij Hairdis door te winkelen in de online winkel en hun producten thuis te ontvangen. In geval van enig ongemak met een van haar producten, staat Hairdis retourneren en ruilen toe. Hairdis heeft een team van deskundige kappersverkopers klaarstaan om haar klanten te adviseren. Op de officiële Hairdis website is er een blog, waar klanten schoonheids- en haarverzorgingstips kunnen vinden.

Kortingen aangeboden door HAIRDIS
Open

Kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

Kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek Kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE