logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorJe hond trainen in 10 eenvoudige stappen
ADVERTENTIE

Je hond trainen in 10 eenvoudige stappen

Je hond trainen in 10 eenvoudige stappen

Als je hond niet naar je luistert en je wilt hem trainen, laten we je zien hoe je dat doet in 10 eenvoudige stappen. Maar denk eraan dat je niet hoeft te schreeuwen of je huisdier hoeft te slaan.

Accessoires of speeltjes voor je hond zijn altijd een pluspunt. In sommige winkels in België, zoals Maxi Zoo of Tom & Co, vind je alles wat je nodig hebt voor je trainingsplan: van speeltjes en kluiven tot kleding en zijn eigen kennel.

Hoe uw hond correct trainen

1. Stel jezelf vragen over hoe je je huisdier wilt opvoeden

2.jpg

Je huisdier zal het niet begrijpen als je hem niet langer toestaat dingen te doen die hij al maanden zonder problemen doet. Wees duidelijk over de regels.

2. Het hele gezin moet de hond op dezelfde manier trainen.

3.jpg

Als u wilt dat de puppy in de keuken slaapt, maar uw zoon neemt hem 's nachts mee naar bed, schept u alleen maar verwarring. Ons huisdier zal niet begrijpen waarom bij de een wel en bij de ander niet.

3. Leer je hond zijn naam te herkennen

4.jpg

Een goede manier om deze training te beginnen is om hem te roepen wanneer je oogcontact hebt en altijd met de versterking van de beloning. Ga dan verder met de oefeningen wanneer hij je niet meer aankijkt.

4. Leer je hond om met anderen om te gaan

5.jpg

Als je weet hoe je een hond moet socialiseren, zal je huisdier op de juiste manier omgaan met andere honden en mensen. Als je hem de eerste maanden alleen thuis hebt, zal hij bang zijn als hij de straat op gaat.

5. Je moet je huisdier leren bijten

6.jpg

Onze hond gaat met ons communiceren via zijn mond. Ze spelen niet alleen alsof ze bijten, ze vangen ook voorwerpen met hun bek. Het is belangrijk dat ze hun manier van bijten leren beheersen voordat ze 4 of 5 maanden oud zijn.

6. Train je puppy positief

7.jpg

Het is bewezen dat het effectiever is om te trainen door positief gedrag te versterken. Waardeer wat hij goed doet.

7. Heb geen tegenstrijdige training

8.jpg

Sommige mensen veranderen van commando als ze daar zin in hebben. Je moet altijd dezelfde woorden gebruiken, anders maak je het je hond erg moeilijk om te leren.

8. Leer je hond alleen te blijven

9.jpg

Een van de oorzaken van grote angst en verdriet voor honden is het doorbrengen van veel tijd zonder ons. Het is heel belangrijk dat onze hond leert met zijn eenzaamheid om te gaan.

9. Korte trainingssessies op verschillende locaties

10.jpg

Het is aan te raden om korte trainingssessies van ongeveer 15 minuten te organiseren. Op deze manier zal geen van jullie zich vervelen of gefrustreerd raken.

10. Leer goed uitschelden

11.jpg

Soms gedraagt onze puppy zich ongepast. We raden altijd positieve versterking aan, omdat dit leuker is en uw hond beter en sneller zal leren.

Kortings 365 brengt je alle kortingscatalogi van je favoriete dierenwinkels in België. Mis deze kans niet!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.