ADVERTENTIE

MAXI ZOO's wekelijkse aanbiedingen

MAXI ZOO's laatste aanbiedingen
MAXI ZOO's laatste aanbiedingen

Laatste aanbiedingen van MAXI ZOO

MAXI ZOO logo
MAXI ZOO aanbiedingen

MAXI ZOO aanbiedingen

Verloopt vandaag!
Open Brochure
MAXI ZOO logo
MAXI ZOO aanbiedingen

MAXI ZOO aanbiedingen

Geldig tot 1 nov.
Open Brochure
MAXI ZOO logo
Catalogus MAXI ZOO

Catalogus MAXI ZOO

Catalogus 2022
Open Brochure
MAXI ZOO logo
Catalogus MAXI ZOO

Catalogus MAXI ZOO

Catalogus 2022
Open Brochure
ADVERTENTIE

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in MAXI ZOO

Maxi Zoo is een Duitse dierenwinkel met hoofdkantoor in Krefeld. Het bedrijf maakt deel uit van de Fressnapf Group, een van Europa's grootste en meest erkende detailhandelaars in producten voor huisdieren. Zij bezitten en besturen meer dan 1400 winkels en hebben meer dan 8000 mensen in dienst over het hele continent.

Veelgestelde vragen over MAXI ZOO

De geschiedenis van MAXI ZOO: Wat is?
Open

Maxi Zoo werd opgericht in 1990 door de jonge ondernemer Torsen Tollen, die op 24-jarige leeftijd besloot zijn eigen dierenwinkel in Erkelenz op te richten. Zijn winkel liet zich inspireren door Amerikaanse superstores, iets wat hem meteen een voorsprong gaf op de concurrentie.

Na verloop van tijd groeide wat begon als een bescheiden onderneming uit tot een groot bedrijf met vestigingen over het hele land. Al snel opende Maxi Zoo nieuwe winkels in Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Frankrijk, Hongarije, Denemarken, Ierland, Polen, België, Luxemburg, en andere regio's.

In België heeft Maxi Zoo meer dan 20 winkels en een online marktplaats waar klanten kunnen shoppen en een bezoek aan hun plaatselijke dierenarts kunnen plannen.

Wat voor producten kan ik vinden bij MAXI ZOO?
Open

Maxi Zoo heeft een breed assortiment aan producten. U vindt er hondenvoer, kattenvoer, visvoer, konijnenvoer, kussens, bedden, dekens, dierenspeelgoed, puppytrainingssets, eet- en drinkkommen, vitaminen, supplementen, aquaria, terraria, vijvers, vishengels, dierensnoepjes, en vele andere artikelen.

Welke merken kan ik vinden bij MAXI ZOO?
Open

Maxi Zoo heeft veel merken te bieden. U vindt er 4 Cats, Beyond, Animonda, AniOne, Canada Pooch, Catlabs, Bosch, Dogs Best, Dentalife, Dogs Sports, Exo Terra, Garden Life, Happy Cat, Hunter, Interpet, Marina, Nutro, Pro Plan, Puppy, Premiere, Purina One, Rosis, Sera, Whiskas, en nog vele andere merken.

Hoe kan ik geld besparen op MAXI ZOO?
Open

Er zijn veel manieren om te besparen bij Maxi Zoo. U kan zich abonneren op hun nieuwsbrief om al hun laatste aanbiedingen en promoties rechtstreeks op uw e-mailaccount te ontvangen.

Ontmoet de concurrenten van MAXI ZOO
Open

Maxi Zoo concurreert met veel lokale en internationale merken. Sommige daarvan zijn Happy Puppy, Tom & Co, Aniway, Une Vie de Chien, Au Zoo de Jette, Aqua Home, Mascota, en andere plaatselijke dierenwinkels.

Exclusieve voordelen van MAXI ZOO
Open

Maxi Zoo heeft veel voordeelprogramma's. U kan een account aanmaken op hun website, de sectie Aanbiedingen bezoeken om afgeprijsde artikelen te vinden, of hun gratis leveringsoptie gebruiken om vanuit het comfort van uw huis te winkelen.

Kortingen aangeboden door MAXI ZOO
Open

kortings 365 brengt u de beste Maxi Zoo kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Maxi Zoo winkel in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Of u nu het beste voor uw huisdier wilt, bij Maxi Zoo bent u aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.maxizoo.be/nl/

ADVERTENTIE