logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorPro-duo's top haarkleuren om te stralen dit seizoen
ADVERTENTIE

Pro-duo's top haarkleuren om te stralen dit seizoen

Pro-duo's top haarkleuren om te stralen dit seizoen

De zomer zorgt ervoor dat we vaker naar de kapper gaan omdat we verliefd zijn geworden op de haarkleuren die trending zijn. De experts zijn heel duidelijk over welke haarkleuren, tinten en highlights dit seizoen helemaal in zijn in België.

En er gaat niets boven Pro-duo om te profiteren van de aanbiedingen en kortingen op haarkleuring. Noteer deze haarkleuren die je deze zomer zullen doen schitteren:

Nordic platinablond

retrato-mujer-belleza-calle-retrato-al-aire-libre-modelo-moda_1296-881.jpg Het coolste, meest Scandinavische en gewaagde blond is een klassieker die terug is van weggeweest. Je kunt altijd blonder gaan, maar het vereist wortelonderhoud (afhankelijk van hoe lang je het wilt dragen) en veel hydratatie om het gezond te houden.

Platinablond geeft veel glans en staat goed bij ovale, hoekige gezichten met een lichte huid. Een truc om het te verzorgen als je wilt dat het gaat glanzen: maak geen misbruik van algemene shampoos en kies voor shampoos, conditioners en maskers die bedoeld zijn voor gekleurd haar. Zo wordt je platinablonde haar niet mat en kun je het glanzend houden voor mu.

Baby blond

cuidado-piel-belleza-hermosa-chica-rubia-mirando-camara-sonriendo-coqueta-pie-vestido-contra-fondo-blanco_176420-50401.jpg Babyblond is een andere blonde kleur, zij het natuurlijker en ideaal voor wie al blond is en zijn kindertinten wil terugvinden.

Zeer lichte blondines met babyblondeffecten geven de look veel glans. Ze zien er vooral goed uit op een lichte huid met lichte ogen en het haar lijdt er niet onder als je begint met een lichte basis. Onderhoud wordt moeilijker als de basis donker is omdat het haar veel te lijden heeft onder de hoge bleekniveaus die nodig zijn om een babyblond te krijgen.

Zandblond

mujer-moda-camiseta-blanca-mangas_197531-21002.jpg We willen allemaal een mooie, zomerse blonde kleur, maar dan wel eentje die makkelijk te onderhouden is. Want als de vakantiemaanden zijn we niet altijd in de buurt van onze vertrouwde kapper en eerlijk gezegd hebben we het te druk met rusten. Daarom triomferen zandkleurige blondines met het mooie weer. Ze zijn natuurlijker en gemakkelijker te verzorgen.

Warm bruin

mujer-atractiva-alegre-sonriendo-hablando-telefono_176420-19419.jpg Wanneer de temperaturen stijgen, stijgen ook de kleuren van ons haar. En natuurlijk worden ze warmer. Omdat we een onbedwingbaar verlangen voelen om blonder te zijn, maar als dat niet lukt, nemen we genoegen met een prachtige warme kastanje.

We hebben ook de natuurlijke kastanjes die al in de herfst sterk naar voren kwamen, maar nog steeds aan de top staan. Warme bruintinten, met gouden en koperkleurige tinten, zijn het populairst.

Aardbeiblonde

retrato-joven-rubio-mujer_273609-10461.jpg Deze aardbeiblonde tint veroverde 2017 stormenderhand en is zeven jaar later opnieuw populair bij blondines die willen durven met koperachtige tinten.

Dit is de ideale rode haarkleur voor blondines omdat het noch blond noch rood haar is. Het is een mix van beide en geeft je die leuke pasteltint. Het ideale is om kopergouden shimmers aan te brengen om het haar veel glans te geven. Deze tint is het meest geschikt voor meisjes met een roze ondertoon in hun huid.

Kortings 365 brengt je de kortingscatalogi van je favoriete winkels in België. Verander de kleur van je haar!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.