homeIcon
  1. separatorParfumerie
  2. separatorPRO-DUO
ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van PRO-DUO

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van PRO-DUO

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in PRO-DUO

Pro-Duo is Europa's grootste groothandel in professionele haar- en schoonheidsproducten. Het heeft meer dan 190 winkels in Frankrijk, België, Nederland, Duitsland en Spanje.

Wat voor producten kan ik vinden bij PRO-DUO?

Pro-Duo biedt meer dan 5.000 producten voor haar, huid en nagels van hoogwaardige merken zoals L'Oréal, Schwarzkopf, Wella en Tigi. Het biedt ook een uitgebreide selectie van exclusieve merken zoals Phytodess, Osmo, Jean Marin, XP100, Proxelli en Wunderbar.

Zal PRO-DUO aanbiedingen hebben op Black Friday?

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over PRO-DUO

De geschiedenis van PRO-DUO: Wat is?
Open

Pro-Duo werd opgericht in 1999 toen de eerste Pro-Duo Hair and Beauty winkel werd geopend. Tegen 2000 had Pro-Duo 11 winkels. Het concept bleek een enorm succes en in het tweede jaar van het bestaan van Pro-Duo werden 11 nieuwe winkels geopend.

In 2012 heeft Pro-Duo zijn doel bereikt: de grootste en meest gekwalificeerde distributeur worden van professionele producten voor kappers en schoonheidsspecialisten op het Europese vasteland.

Welke merken kan ik vinden bij PRO-DUO?
Open

Wella, L'oréal, Proxelli, Wella, Wunderbar, Kemon, Opi, Olaplex, XP en Redken zijn enkele van de hoogwaardige merken die u op de website van Pro-Duo vindt.

Hoe kan ik geld besparen op PRO-DUO?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Pro-Duo. U kunt bijvoorbeeld de sectie Verkoop op haar website doorbladeren om kortingen op allerlei producten te vinden. Vergeet ook niet om kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Pro-Duo catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Ontmoet de concurrenten van PRO-DUO
Open

Ici Paris XL , Douglas, Planet Parfum, Brandfield en Mylene zijn enkele concurrenten van Pro-Duo.

Is PRO-DUO momenteel open?
Open

Pro-Duo opent zijn deuren van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Hoeveel PRO-DUO winkels zijn er in het hele land?
Open

Pro-Duo heeft meer dan 190 winkels in Frankrijk, België, Nederland, Duitsland en Spanje.

Hoe PRO-DUO producten online te kopen
Open

Op de website van Pro-Duo vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief en ontvangt u 10% korting. Op de website vindt u naast leveringsinformatie ook nieuws en promotiecodes.

Exclusieve voordelen van PRO-DUO
Open

Als je exclusieve voordelen wilt bij Pro-Duo, moet je je inschrijven op de website. Op die manier ontvangt u gratis inhoud en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er vele manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht, zoals betaalkaarten en creditcards.

Je kunt Pro-Duo ook volgen op Instagram, Pinterest, YouTube en Facebook voor de laatste informatie, kortingen en coupons.

Kortingen aangeboden door PRO-DUO
Open

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE