logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorZara of H&M? Welke winkel biedt de beste cadeaus?
ADVERTENTIE

Zara of H&M? Welke winkel biedt de beste cadeaus?

Zara of H&M? Welke winkel biedt de beste cadeaus?

Er is een breed scala aan modewinkels in België. Maar er zijn twee ketens die het populairst zijn in het land vanwege hun verscheidenheid aan producten, promoties en populariteit bij het lokale publiek: Zara en H&M. Ze hebben uitstekende prijzen, verleidelijke seizoensuitverkopen en veel geschenken. Sommige mensen geven de voorkeur aan Mango. Hoewel elke shopper een specifieke keten zal kiezen op basis van smaak of loyaliteit, welke biedt de beste geschenken? Het is erg belangrijk om aandachtig te zijn voor de dagelijkse en maandelijkse publicaties die ze maken om geen enkele kans te missen, prijzen te vergelijken en te profiteren van geschenken.

H&M

2.jpg

H&M verkoopt een breed scala aan mode en design artikelen voor vrouwen, mannen, tieners, kinderen en baby's. Je vindt er schoeisel, sportkleding, ondergoed, zwemkleding, accessoires zoals tassen en riemen, kostuums, huishoudelijke artikelen en nog veel meer. H&M is een van de modewinkels met het grootste assortiment. Deze keten biedt de mogelijkheid om geld te besparen door gebruik te maken van speciale promoties en kortingen op bepaalde producten. Daarnaast is er een loyaliteitsprogramma dat je toegang geeft tot interessante exclusieve voordelen als je lid wordt. Krijg bijvoorbeeld 50% korting op bepaalde collectieartikelen. Bij H&M krijg je niet alleen 25% korting op je verjaardag, maar ook, als je deel uitmaakt van hun ledenclub, krijg je kortingen die je bijna op adem laten komen. Van 25% voor je verjaardag tot 15% voor de zogenaamde Bonus Voucher of zelfs 20% op bloemen omdat het een externe samenwerking is. Als u een koopjesjager bent en ook op uw verjaardag vermaakt wilt worden, bent u bij hen aan het juiste adres. Profiteer van alle voordelen van H&M.

Zara

3.jpg

Zara biedt ook een breed scala aan producten voor vrouwen, mannen en kinderen, evenals artikelen voor in huis. Klanten kunnen jassen, jacks, vesten en truien, jurken en jumpsuits, shirts en tops, hoodies, beddengoed, kussenslopen, broeken, jeans, rokken, shorts, bikini's en badpakken, sportkleding, pyjama's en nachthemden, keukenaccessoires en nog veel meer vinden. Je kunt de huidige aanbiedingen en promoties in de fysieke of virtuele winkels van Zara bekijken en tot 70% besparen op geselecteerde artikelen. Daarnaast heeft deze keten een outlet sectie waar je items kunt vinden tegen de laagste prijs. Wat is er nieuw bij Zara? Als je naar Zara gaat om een kledingstuk of accessoire met een cadeaubon terug te brengen, is wat ze je bij de kassa geven een kaart met het bedrag van wat je hebt teruggebracht. Zo kun je het weer uitgeven aan wat je maar wilt en wanneer je maar wilt. Of misschien omdat niemand weet wat je moet kopen, is het beste cadeau een Zara-kaart waarmee je zelf kunt kiezen wat je wilt kopen.

Kortings 365 brengt u alle kortingscatalogi van de belangrijkste modewinkels in België. Maak van de gelegenheid gebruik om ze allemaal door te bladeren en op zoek te gaan naar de beste aanbiedingen en geschenken. Mis de kans niet!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.