logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorZARA

ZARA folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders ZARA

Zara is een Spaanse detailhandelsketen voor snelle mode. Zij maakt deel uit van het modegroep Inditex, samen met Bershka, Stradivarius en andere toonaangevende merken.

Veelgestelde vragen over ZARA

Hoe kan ik geld besparen op ZARA?

Ga naar de webwinkel van Zara voor de nieuwste aanwinsten en tijdelijke aanbiedingen. Krijg de beste mode items met grote kortingen op hun speciale prijzen secties.

Kortingen aangeboden door ZARA

Kortings 365 brengt je de beste Zara kortingen en boekjes. Ontdek de actuele aanbiedingen die deze winkel voor je heeft en ontdek de beste kortingen in een Zara-vestiging bij jou in de buurt. Krijg de beste sportkleding en alledaagse mode met korting bij Zara en Kortings 365.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.zara.com/be/

De geschiedenis van ZARA: Wat is?

Amancio Ortega opende de eerste Zara-winkel in 1975 in La Coruña. Het bedrijf groeide snel dankzij een bedrijfsmodel dat de klant in het middelpunt van alle besluitvorming plaatste en had tegen 1983 al 9 winkels in de meest prestigieuze commerciële gebieden van Spanje. Begin jaren '80 verbeterde Ortega Zara's ontwerp-, productie- en distributieprocessen, zodat er wekelijks nieuwe collecties konden worden getoond. In 1988 begon Zara internationaal uit te breiden met de opening van hun eerste winkel in Portugal. Zara kwam in 1994 op de Belgische markt, en vestigde haar hoofdkantoor in de Steenstraat, een van de drukste straten van Brussel. Zara heeft een vastberaden engagement om hun impact op het milieu te verminderen, met doelstellingen om tegen 2022 minstens 50% van hun producten te laten produceren volgens de normen van Join Life, tegen 2023 al het afval dat in hun hoofdkwartier wordt geproduceerd te hergebruiken of recycleren en tegen 2040 klimaatneutraliteit te bereiken.

Welke merken kan ik vinden bij ZARA?

Alle producten van Zara worden door het bedrijf zelf ontworpen en geproduceerd. Enkele van de bekendste collecties zijn de make-upcollecties Statement en Skin Love, de AZ-collectie, gecreëerd in samenwerking met het Zuid-Koreaanse modemerk Ader Error en de Studio-collectie.

Zal ZARA aanbiedingen hebben op Black Friday?

ZARA biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Ontmoet de concurrenten van ZARA

De belangrijkste concurrenten van Zara zijn andere toonaangevende fast fashion bedrijven, zoals H&M, Uniqlo, Fast Retailing, Forever 21, Gucci, Nike, Adidas en Sephora.

Exclusieve voordelen van ZARA

Abonneer je op de nieuwsbrief van Zara om op de hoogte te blijven van de laatste modetrends.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij ZARA

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij ZARA

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 95 Mode winkels in Belgium inclusief ZARA en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.