logo
homeIcon
  1. separatorKrëfel folders
  2. separatorAanbiedingen
  3. separatorCatalogus van Krëfel - 2023
ADVERTENTIE

Catalogus van Krëfel - 2023

doubleCaretBack
12...56
doubleCaretForward
ADVERTENTIE
Krëfel folder / publicité - 0
next
doubleCaretBack
12...56
doubleCaretForward
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

De nieuwste Krëfel folder staat hier!

De nieuwe Krëfel folder is geldig van 28 februari 2023 tot 31 december 2023.

Met meer dan 5 pagina’s met aanbiedingen, promoties en kortingen, vindt u verbazingwekkende manieren om geld te besparen op Elektronik producten.

Krëfel biedt een breed assortiment kwaliteitsproducten aan. U vindt er mixers, blenders, broodroosters, friteuses, yoghurtmakers, magnetrons, smartphones, tablets, laptops, hoesjes, inbouwapparaten, ovens, elektrische verwarmingstoestellen, airconditioners, vaatwassers, drankautomaten, koffiezetapparaten, moederborden, geheugens, pc-schermen, toetsenborden, en nog veel meer.


Vindt een Krëfel bij u in de buurt en profiteer van elk extraatje om de beste waarde voor uw geld te krijgen. Vergeet stijgende prijzen en hoge inflatie. Kortings 365 brengt u goedkope prijzen en unieke kortingen bij Krëfel en vele andere Elektronik winkels in het hele land.

Wij hebben elke dag nieuwe folders, dus kom snel terug voor nog meer Krëfel aanbiedingen!
Bezoek Kortings 365 om vandaag nog te beginnen met besparen.

ADVERTENTIE
Krëfel
Verlopen
Elektronik

Krëfel weekadvertentie van 28 februari 2023 tot 31 december 2023

Dit is de laatste wekelijkse advertentie van Krëfel. Kom snel terug voor meer aanbiedingen en promoties!

Krëfel Folders
ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.