logo
homeIcon
  1. separatorElektronik
  2. separatorKRËFEL
ADVERTENTIE

Laatste promoties in KRËFEL folders

Promoties in reclamefolders KRËFEL

Krëfel is een Belgische groothandel die gespecialiseerd is in huishoudelijke apparaten en audiovisuele apparatuur. Het bedrijf bezit en bestuurt meer dan 75 vestigingen, evenals een online marktplaats waar klanten vanuit het comfort van hun eigen thuis kunnen winkelen.

Veelgestelde vragen over KRËFEL

De geschiedenis van KRËFEL: Wat is?
close

Krëfel werd opgericht in 1958 door een Belgische ondernemer genaamd Auguste Marcel Poulet, die een klein bedrijf opende dat zwart-wit tv's verkocht via postorder. In het begin verkocht het bedrijf slechts een paar modellen en werkte het uitsluitend vanuit één locatie.

In de loop der jaren breidde Krëfel haar catalogus uit met geluidssystemen, nieuwe TV's, VHS-spelers, CD-spelers, DVD-spelers en huishoudelijke apparaten. De zaak bleek een groot succes en al snel opende Krëfel nieuwe vestigingen in het hele land.

In 2019 nam het Franse bedrijf Boulanger Krëfel over en behield het zijn 74 winkels in België en nog eens 11 in Luxemburg.

Welke merken kan ik vinden bij KRËFEL?
close

Krëfel heeft honderden verschillende merken. Daaronder vindt u Alcatel, AMD, Apple, AVG, Natural Air, Lady, Devolo, Doro, Dotz, DPI, Dyson, Hoover, Huawei, Herma, JBL, Joy, Jobi, JVC, Pepsico, Pioneer, Panasonic, Pyrex, Polti, Phillips, en vele andere merken.

Hoe kan ik geld besparen op KRËFEL?
close

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Krëfel. U kan hun wekelijkse advertenties bekijken, u kan zich abonneren op hun nieuwsbrief om informatie te krijgen over speciale kortingen voor producten en diensten.

Zal KRËFEL aanbiedingen hebben op Black Friday?
close

Krëfel biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Ontmoet de concurrenten van KRËFEL
close

Krëfel concurreert met lokale en internationale merken. Hun belangrijkste concurrenten in België zijn Electro Promo, Home of Cooking, Electro St Michael, Steylemans, Stockline, Eldi, Handyman, DCM Electro, Vanden Borre, JO Onclinx, en Elec-TR.

Exclusieve voordelen van KRËFEL
close

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Krëfel is door u in te schrijven voor hun wekelijkse advertentie. Bezoek de Aanbiedingen sectie op hun website om geweldige aanbiedingen en mogelijkheden te ontdekken om vandaag nog te besparen op huishoudelijke apparaten!

Kortingen aangeboden door KRËFEL
close

Kortings 365 brengt u de beste Krëfel kortingen en boekjes. Ontdek de actuele aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in Krëfel winkels in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar uw volgende huishoudelijke apparaat, bent u bij Krëfel aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.krefel.be/

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.