logo
homeIcon
  1. separatorKinderen
  2. separatorBABY-DUMP
ADVERTENTIE

Laatste promoties in BABY-DUMP folders

Promoties in reclamefolders BABY-DUMP

Baby-Dump is een Belgische babywinkel met hoofdkantoor in Sint-Oedenrode, een stad in Nederland. Het bedrijf exploiteert zes locaties, waaronder twee winkels in België. Ze verkopen alles van kleding tot kinderwagens, autostoelen, speelgoed en meubels via hun vestigingen en online winkel.

Veelgestelde vragen over BABY-DUMP

De geschiedenis van BABY-DUMP: Wat is?
close

Baby-Dump is opgericht in 1980. De naam van het bedrijf staat voor het begin: het begon als een dumpbedrijf in tweedehands babyspullen. Vandaag biedt Baby-Dump gloednieuwe producten aan in heel België en Nederland. In België vindt u vestigingen in Mechelen en Gent.

Welke merken kan ik vinden bij BABY-DUMP?
close

Baby-Dump verzamelt een breed scala aan kwaliteitsmerken onder één dak. Enkele merken die je bij Baby-Dump kunt vinden zijn Bambolino, Dooky, Baby patent, Cybex Gold, Interstat, Lionelo, La Petite Couronne, Eddie Toys, Deltas, Beaba, Fred's Swim Academy, HappyBear, Baby matex, Koeka, Espiro, Haza, en Little Dutch.

Hoe kan ik geld besparen op BABY-DUMP?
close

Je kunt altijd geld besparen bij Baby-Dump omdat ze de laagste prijzen op de markt hebben. Het bedrijf biedt een prijsgarantie, wat betekent dat als je elders een identiek product goedkoper ziet, zij je het verschil terugbetalen. Bovendien kun je supervoordelige aanbiedingen vinden in de outlet-sectie van hun website.

Ontmoet de concurrenten van BABY-DUMP
close

Baby-Dump concurreert met andere babywinkels in België, waaronder Baby & Tiener, De Babykraam, Babypark, Baby's Treasure en Prénatal.

Is BABY-DUMP momenteel open?
close

Beide Baby-Dump winkels in België openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag. Ze zijn open van 10:00 tot 18:00 uur op weekdagen en van 9:30 tot 18:00 uur op zaterdag. De werkuren kunnen veranderen op feestdagen of speciale data zoals Black Friday.

Hoeveel BABY-DUMP winkels zijn er in het hele land?
close

Er zijn twee Baby-Dump winkels in België. Eén ervan bevindt zich in Mechelen en de andere in Gent. Ga voor een routebeschrijving en meer nuttige informatie naar https://www.**Baby-Dump**.be/vestigingen/.

Hoe BABY-DUMP producten online te kopen
close

U kunt Baby-Dump producten rechtstreeks op hun website kopen en genieten van gratis verzending op geselecteerde bestellingen, click & collect opties en exclusieve aanbiedingen.

Exclusieve voordelen van BABY-DUMP
close

Baby-Dump biedt speciale kortingen aan tweelingen en klanten die een geboortelijst maken of zich inschrijven voor hun nieuwsbrief. Je kunt alle aanbiedingen vinden in de PromoPromo app.

Kortingen aangeboden door BABY-DUMP
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.