logo
homeIcon
  1. separatorKinderen
  2. separatorKRUIDVAT

Laatste promoties in KRUIDVAT folders

Er zijn momenteel geen aanbiedingen van KRUIDVAT

Promoties in reclamefolders KRUIDVAT

Kruidvat is een Nederlandse winkel-, apothekers- en drogisterijketen, met het hoofdkantoor in Renswoude, Nederland, gespecialiseerd in het op de markt brengen van gezondheids- en schoonheidsproducten. Het bedrijf is echter ook commercieel actief in andere landen, zoals België, waar het ook filialen en een online winkel heeft.

Veelgestelde vragen over KRUIDVAT

Hoe kan ik geld besparen op KRUIDVAT?

Bij Kruidvat kun je geld besparen door te profiteren van alle wekelijkse promoties en aanbiedingen. Daarnaast biedt het gratis cadeaus en exclusieve voordelen met de kaart van het merk. Daarnaast biedt het gratis bezorging bij aankopen boven een bepaald bedrag en raadt het je aan om je in te schrijven voor de nieuwsbrief om speciale voordelen te krijgen.

Kortingen aangeboden door KRUIDVAT

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van KRUIDVAT: Wat is?

De geschiedenis van Kruidvat gaat terug tot 1975, toen het merk werd opgericht door de familie Rijcke en de eerste schoonheids- en gezondheidswinkel in Nederland opende. In de loop der jaren werd het merk uitgebreid en wist het zich te positioneren in Nederland en België. Tegenwoordig maakt Kruidvat deel uit van AS Watson Group, de grootste internationale retailer van gezondheids- en schoonheidsproducten. Daarnaast ontwikkelt Kruidvat haar commerciële activiteiten via meer dan 1250 winkels, waarvan meer dan 290 in België.

Is KRUIDVAT momenteel open?

De Kruidvat winkels openen hun deuren op vergelijkbare tijden. Over het algemeen doen ze dat van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Er zijn er echter ook die later beginnen en sluiten.

Hoe KRUIDVAT producten online te kopen

Bij Kruidvat is het mogelijk om direct bij de online winkel te kopen en geld te besparen door gebruik te maken van alle kortingen, aanbiedingen en promoties. Kruidvat biedt ook gratis bezorgdiensten aan volgens de basissen en de optie om gratis op te halen in de dichtstbijzijnde winkel.

Welke merken kan ik vinden bij KRUIDVAT?

Kruidvat commercialiseert een uitgebreide lijst van merken waaronder haar eigen en andere zoals Paco Rabanne, Biodermal, Gieten, Zadig & Voltaire, Oral B, Gillette, Australian Gold, Nivea, Dove, Pampers, Zwitsal, Waterwipes, Nestle, Overig, LEGO, Clementoni, Goliath en meer.

Ontmoet de concurrenten van KRUIDVAT

Enkele van Kruidvat´s belangrijkste concurrenten in België zijn Medi-Market, Holland & Barrett, Yves Rocher en anderen.

Hoeveel KRUIDVAT winkels zijn er in het hele land?

Kruidvat heeft veel winkels in België. Ga naar https://www.**Kruidvat**.be/fr/recherchemagasin om de dichtstbijzijnde te vinden.

Exclusieve voordelen van KRUIDVAT

De beste manier om geld te besparen bij Kruidvat is door een account aan te maken in de online winkel. Als je de kaart van het merk hebt en je inschrijft voor de nieuwsbrief, kun je exclusieve voordelen krijgen. Ook kun je via social media op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij KRUIDVAT

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij KRUIDVAT

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Kinderen winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 32 Kinderen winkels in Belgium inclusief KRUIDVAT en nog veel meer.

arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.