logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator5 betaalbare en originele Valentijnscadeaus
ADVERTENTIE

5 betaalbare en originele Valentijnscadeaus

5 betaalbare en originele Valentijnscadeaus

Valentijnsdag komt steeds dichterbij. Als je nadenkt over het ideale cadeau voor je partner, hebben we hier een lijst samengesteld met originele en goedkope producten. Er zijn veel opties en prijzen. Als je door een financiële crisis gaat, maak je dan geen zorgen. Lees onze gids van begin tot eind en kopieer ideeën om de persoon van wie je houdt te verrassen. Kleding, parfums, accessoires, handtassen, elektronica, ornamenten, kleine apparaten, horloges, en zelfs wat meubels om het huis er prachtig uit te laten zien. De lijst is uitgebreid en u kiest op basis van uw budget.

Parfums

2.jpg

Parfums zijn een klassiek cadeau voor Valentijnsdag. Je moet heel goed weten welk parfum je partner het lekkerst vindt, zodat hij of zij het niet hoeft terug te sturen. Een parfum is een zeer persoonlijk en bijzonder geschenk. U kunt kiezen voor dure parfums van bekende merken of experimenteren met parfums die net op de markt komen en weddenschappen aangaan met de grote merken. Bij ICI Paris XL vindt u sets parfums en crèmes tegen actieprijzen om 14 februari te vieren.

Fauteuils

3.jpg

Een fauteuil is een exotischer cadeau. Maar als uw partner zich graag ontspant bij de open haard met een goed boek, wat is er dan mooier om haar te verwennen met een comfortabele fauteuil? Ikea biedt een grote verscheidenheid aan fauteuils. Onze aanbeveling? De Strandmon fauteuil, comfortabel en van hoge kwaliteit. Hij is ideaal voor het hele gezin en bevat een wasbare, onderhoudsvriendelijke hoes. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Jassen

4.jpg

Kleding cadeau doen is altijd een goede optie. Met het winterseizoen in België is investeren in een goede jas, metaforisch gesproken, alsof je je partner elke dag omhelst, ook al woon je niet samen. Bij Bershka vindt u een ruime keuze aan jassen voor dames en heren. Deze winkel verkoopt kledingstukken van uitstekende kwaliteit tegen zeer goede prijzen. Je hoeft geen honderden euro's uit te geven om de ideale jas te kopen. Onze suggestie? Een trenchcoat, die ook in het voorjaar gedragen kan worden.

Make-up

5.jpg

Vrouwen van de nieuwe eeuw zijn erg koket. Ze dragen graag make-up naar hun werk of naar een feestje met vriendinnen. Het is altijd een uitstekend cadeau. Hoewel make-up niet langer het exclusieve terrein van vrouwen is, hebben ook mannen zich bij de trend aangesloten. In april vindt u een ruime keuze aan make-up producten: lippenstiften, lipglosses, schaduwen, gezichtspoeders en nog veel meer.

Mobiele telefoons

6.jpg

Er is geen persoon in België die geen mobiele telefoon heeft. Als die van je partner kapot of al oud is, is dit een goede cadeau-optie. Ze zijn er in verschillende prijzen en met verschillende functies. Vergeet niet een budget vast te stellen, zodat je niet te ver gaat en een toestel koopt waarvoor je je in de schulden steekt. Er zijn veel alternatieven bij Expert. U vindt er de nieuwste mobiele telefoons van de topbedrijven in de sector en meer bescheiden toestellen die perfect geschikt zijn om te bellen of berichten te versturen.

Kortings 365 brengt u alle kortingscatalogi van uw favoriete winkels in België. Maak van de gelegenheid gebruik om het ideale cadeau voor uw partner te kiezen.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.