logo
ADVERTENTIE

Laatste promoties in EXPERT folders

Promoties in reclamefolders EXPERT

Expert is een Zwitserse detailhandelaar in elektronica met hoofdkantoor in Zug, Zwitserland. Het bedrijf heeft meer dan 5000 aangesloten winkels in 22 landen. Hun catalogus omvat een breed scala aan consumentenelektronica en enkele van de beste merken ter wereld.

Veelgestelde vragen over EXPERT

Hoe kan ik geld besparen op EXPERT?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Expert. U kunt surfen op hun website, abonneer u op hun nieuwsbrief om hun laatste aanbiedingen, promoties, nieuws, en aankomende apparaten rechtstreeks in uw mail te krijgen.

Kortingen aangeboden door EXPERT

Kortings 365 brengt u de beste Expert kortingen en boekjes. Ontdek de actuele aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Expert-vestiging bij u in de buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar de beste huishoudelijke apparaten op de markt, bent u bij Expert aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer van alle promoties die deze winkelketen voor u in petto heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.expert.be/nl

De geschiedenis van EXPERT: Wat is?

Expert werd in 1967 opgericht door een lokale ondernemer genaamd Gunnar Nygren, die tegen die tijd Samex vertegenwoordigde, een Zweedse radio- en tv-detailhandelaar. In 1971 werd het bedrijf omgedoopt tot Expert, een beslissing die de aanzet gaf tot een expansie die er uiteindelijk toe zal leiden dat Expert een van Europa's meest erkende detailhandelaars in apparatuur wordt.

Vandaag heeft Expert meer dan 5000 aangesloten winkels in 22 landen waaronder Oostenrijk, België, Kroatië, de Tsjechische Republiek, Denemarken, Griekenland, Hongarije, Zuid-Afrika, Spanje, Noorwegen, Polen en Frankrijk. In België heeft het bedrijf meer dan 50 winkels en biedt het een brede waaier van professionele diensten aan.

Welke merken kan ik vinden bij EXPERT?

Expert biedt vele topmerken aan. Onder hen, kunt u AEG, Bosch, LG, Beko, Miele, Siemens, Whirlpool, Sharp, Zanussi, Indesit, Electrolux, Apple, Huawei, Nokia, Microsoft, Lenovo, Denver, Cross Call, Canon, Panasonic, Sony, en vele andere wereldberoemde merken vinden.

Zal EXPERT aanbiedingen hebben op Black Friday?

Expert biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Ontmoet de concurrenten van EXPERT

Expert concurreert met vele lokale en internationale winkels. Sommige van hen zijn Electro Promo, Home of Cooking, Electro St Michael, Electro Depot, Steylemans, Stockline, Krëfel, Handyman, DCM Electro, Vanden Borre, JO Onclinx, en Elec-TR.

Exclusieve voordelen van EXPERT

Expert heeft vele voordeelprogramma's. U kunt geld besparen door gebruik te maken van hun financieringsmogelijkheden, door hun dagelijkse promoties te bekijken, of door u aan te melden voor een van hun uitgebreide garantiepakketten. Bekijk de Voorraadopruiming sectie op hun website om nieuwe mogelijkheden om te besparen te ontdekken.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.