logo
homeIcon
  1. separatorMode
  2. separatorBERSHKA

BERSHKA folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders BERSHKA

Bershka is een Spaans kledingbedrijf dat is opgericht door de Inditex Group. Ze zijn gespecialiseerd in fast fashion voor tieners en jongvolwassenen. Ze willen een referentiepunt zijn voor nieuwe trends en promoten een avontuurlijk gevoel door middel van muziek, technologie en progressieve opvattingen over geslacht en inclusie.

Veelgestelde vragen over BERSHKA

Hoe kan ik geld besparen op BERSHKA?

Bershka is een fast-fashion retailbedrijf met lage prijzen. Hoewel hun prijzen bewust laag zijn, kan u geld besparen door de promoties op hun website te bezoeken, online promocodes te gebruiken en u te abonneren op hun nieuwsbrief voor hun laatste uitverkopen.

Kortingen aangeboden door BERSHKA

Kortings 365 brengt u de beste Bershka kortingen en boekjes. Ontdek de actuele aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een Bershka vestiging in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Of u nu nieuwe kleding wilt voor uzelf of voor uw tienerkinderen, Bershka heeft het voor u. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer meteen van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.bershka.com/be/en/

De geschiedenis van BERSHKA: Wat is?

Bershka werd opgericht in 1998 door de Inditex Group (eigenaars van Zara, Massimo, Dutti, Oysho, enz.) met een frisse nieuwe look voor jongvolwassenen en tieners. In 2011 is Bershka begonnen met de verkoop via hun online marktplaats in Frankrijk, Duitsland, België, Griekenland, Polen, Hongarije, Ierland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, en andere delen van Europa.

Het bedrijf heeft wereldwijd een opvallende uitbreiding gekend en bestuurt momenteel meer dan 1000 winkels in 71 landen. Bershka vertegenwoordigt 10% van de totale inkomsten van de Inditex Group en speelt een cruciale rol in haar e-commerce-strategie.

De onderneming bestuurt momenteel 10 winkels in België. De meeste daarvan zijn gevestigd in of in de buurt van Brussel. Ze hebben ook een online marktplaats waar klanten promoties, uitverkopen en zelfs jobaanbiedingen kunnen vinden.

Welke merken kan ik vinden bij BERSHKA?

Bershka verkoopt en verdeelt haar eigen merk, zoals veel van de bedrijven die eigendom zijn van de Inditex Group. Zij hebben een selectie modecollecties die zijn gemaakt in samenwerking met bekende ontwerpers uit de hele wereld.

Zal BERSHKA aanbiedingen hebben op Black Friday?

Bershka biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

Ontmoet de concurrenten van BERSHKA

De belangrijkste concurrenten van Bershka in België zijn Ma-Ke, Tropas, Studio Ama, Marjan Storme, Go as U.R, Mr. Manchette, Fashion Revolution, Papaya, H&M, en Forever 21.

Exclusieve voordelen van BERSHKA

Bershka heeft veel voordeelprogramma's. U kan geld besparen door u aan te melden bij hun nieuwsbrief, naar de promotiesectie op hun website te gaan of het merk te volgen op Twitter, Instagram en Tik Tok om exclusieve promocodes te vinden.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij BERSHKA

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij BERSHKA

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Mode winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 95 Mode winkels in Belgium inclusief BERSHKA en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.