logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator5 originele cadeaus voor kinderen
ADVERTENTIE

5 originele cadeaus voor kinderen

5 originele cadeaus voor kinderen

Wanneer de verjaardag van onze kinderen nadert, beginnen we ons af te vragen wat we voor hen moeten kopen. We willen dat het een origineel cadeau is waar ze alleen of samen met vrienden van kunnen genieten. We denken dag en nacht na. We lopen langs speelgoedwinkels en zien duizend verschillende soorten speelgoed. Daar worden we moe van. Soms gaat het er niet om het speelgoed te kopen dat in de mode is, maar om uit te zoeken wat je kind echt leuk vindt. In België zijn er grote speelgoedwinkels zoals Lego, Playmobil, ToyChamp en Dreamland waar je kunt verdwalen tussen de vele gondels met knuffels, poppen, auto's, robots en educatieve spelletjes. Zodat je je niet hoeft te stressen tijdens het snuffelen, zijn hier vijf originele cadeaus voor kinderen.

Bouwpakketten

2.jpg

Constructiespellen zijn het meest succesvol bij jonge kinderen en begeleiden de spelactiviteit gedurende langere tijd. Het is een set stukken, van gelijke of verschillende vorm, waarmee meerdere combinaties kunnen worden gemaakt, waardoor verschillende structuren ontstaan. De meest klassieke is Lego, maar tegenwoordig is er veel speelgoed met deze eigenschappen dat grote voordelen heeft voor de ontwikkeling van kinderen.

Camera's voor kinderen

3.jpg

De meeste camera's voor kinderen zijn uitgerust met autofocus, 12 megapixels en 1080P HD-scherm. Ze zijn ook ideaal voor video-opnamen. Kinderen kunnen kiezen uit verschillende filters, hun fantasie stimuleren en plezier beleven. De apparaten zijn oplaadbaar voor twee tot drie uur en worden automatisch uitgeschakeld als ze niet worden gebruikt om de levensduur van de camera te behouden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig ABS plastic, niet giftig en recyclebaar, licht van gewicht en schokbestendig.

Walkie Talkie

4.jpg

De Walkie Talkie heeft een ergonomisch ontwerp. De eenvoudige bediening, want je hoeft maar op één knop te drukken om te praten, maakt dit speelgoed gemakkelijk te gebruiken voor kinderen van 3 tot 8 jaar. De meeste zijn uitgerust met toetsvergrendelingsfuncties. Wie heeft er nog nooit een Walkie Talkie gehad? Het is een apparaat dat verschillende generaties heeft overleefd en het nog steeds goed doet. Het is waar dat het in de loop der jaren veranderingen heeft ondergaan, maar het was een product van de technologische vooruitgang.

Kit voor het maken van juwelen

5.jpg

Kits voor het maken van juwelen worden geleverd met ten minste vier koorden (roze, blauw, paars, geel), verzilverde kettingen, ongeveer twintig metalen hangers, regenboogkralen, diamantvormige kralen en kleurrijke glazen kralen. Hiermee kan uw kind verschillende stijlen armbanden en kettingen maken. Het is ook een goede optie om de creativiteit van uw kinderen te stimuleren. Sommige kleintjes hebben meer lef en durven hun creaties zelfs te verkopen aan familie, vrienden of buren.

Fiets zonder pedalen

6.jpg

De fiets zonder pedalen helpt het kind gemakkelijk het evenwicht te verwerven dat nodig is om op twee wielen te rijden, wat de latere overgang naar een traditionele fiets vergemakkelijkt. Deze kinderfiets stimuleert het zelfvertrouwen en de onafhankelijkheid van kinderen, die hun evenwicht vinden en hun coördinatievermogen verbeteren. Het zadel is antislip en het stuur is van rubber.

Kortings 365 brengt u alle catalogi met aanbiedingen van speelgoedwinkels, zodat u het juiste cadeau kunt kiezen zonder te veel uit te geven.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.