logo
homeIcon
  1. separatorKinderen
  2. separatorPLAYMOBIL
ADVERTENTIE

Laatste promoties in PLAYMOBIL folders

Promoties in reclamefolders PLAYMOBIL

Playmobil is een Duitse speelgoedlijn die wordt geproduceerd door de Brandstätter Group met hoofdkantoor in Zirndorf, Duitsland.

Het kenmerkende Playmobil speelgoed is een menselijke figuur van 7,5 cm met een lachend gezicht. Een breed scala aan accessoires, gebouwen en voertuigen en dieren, maken ook deel uit van de Playmobil lijn.

Veelgestelde vragen over PLAYMOBIL

Hoe kan ik geld besparen op PLAYMOBIL?

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Playmobil. Je kunt bijvoorbeeld de sectie Aanbiedingen op de website bekijken om kortingen op allerlei producten te vinden. Vergeet ook niet om Kortings 365 te bezoeken om de nieuwste Playmobil catalogi te vinden en te genieten van de beste promoties om te besparen op alles wat je nodig hebt.

Kortingen aangeboden door PLAYMOBIL

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van PLAYMOBIL: Wat is?

Playmobil werd uitgevonden in 1974 door Hans Beck, die werd beschouwd als de "Vader van Playmobil". Beck besteedde drie jaar aan de ontwikkeling van wat Playmobil werd. Het speelgoed dat hij bedacht paste in een kinderhand en het gezichtsontwerp was gebaseerd op kindertekeningen: een groot hoofd, een grote glimlach en geen neus.

In 1974 stelde het bedrijf de eerste sets van ridders, indianen en bouwvakkers tentoon in zijn tentoonstellingsruimten.

Is PLAYMOBIL momenteel open?

Playmobil opent zijn deuren van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 19.00 uur.

Hoe PLAYMOBIL producten online te kopen

Op de website van Playmobil vindt u niet alleen exclusieve aanbiedingen en kortingen, maar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Op de website staat informatie over leveringen, nieuws en productpakketten.

Welke merken kan ik vinden bij PLAYMOBIL?

Playmobil ontwerpt, produceert en verkoopt zijn merk producten. Elk product dat ze maken is gemaakt met behulp van de hoogste normen en kwaliteitsmaterialen.

Ontmoet de concurrenten van PLAYMOBIL

Lego, Nopies, Eurotoys, Dreamland, Fun, Orchestra, Toy Champ, Happy Land en Coolcat zijn enkele concurrenten van Playmobil.

Hoeveel PLAYMOBIL winkels zijn er in het hele land?

Playmobil heeft meer dan 21 winkels in heel België.

Exclusieve voordelen van PLAYMOBIL

Als je exclusieve voordelen wilt bij Playmobil, moet je je inschrijven op de website. Dan ontvang je gratis content en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er veel manieren om te betalen voor wat je hebt gekocht, zoals debet kaarten en creditcards.

Je kunt Playmobil ook volgen op Instagram, Facebook, Twitter en YouTube voor de laatste informatie, kortingen en coupo

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.