logo
ADVERTENTIE

Laatste promoties in LEGO folders

Promoties in reclamefolders LEGO

LEGO is een Deens bedrijf dat zich richt op de productie van speelgoed. Met een lange geschiedenis op de markt is LEGO sterk vertegenwoordigd in België en in vele andere landen over de hele wereld. Het hoofdkantoor van LEGO is gevestigd in Billund, Denemarken.

Veelgestelde vragen over LEGO

De geschiedenis van LEGO: Wat is?
close

LEGO werd in 1932 in Denemarken opgericht door Ole Kirk Christiansen. In het begin was het bedrijf een kleine meubelzaak, maar na de Grote Depressie, in 1934, besloot de oprichter speelgoed te gaan produceren. In korte tijd werd LEGO erg populair, omdat het geproduceerde houten speelgoed betaalbaarder was dan het geïmporteerde metalen speelgoed.

In België landde LEGO in 1958 en is sindsdien een zeer populair merk geworden op de Belgische markt.

Welke merken kan ik vinden bij LEGO?
close

LEGO is een wereldberoemde fabrikant van speelgoed en spelletjes, en verkoopt daarom zijn eigen merkproducten.

Hoe kan ik geld besparen op LEGO?
close

Geld besparen op LEGO is heel eenvoudig door te profiteren van de Aanbiedingen en promoties die op hun officiële website worden gepubliceerd.

Op Kortings365 vindt u ook alle deals en promoties bij LEGO. Door u te abonneren op de nieuwsbrief of LEGO te volgen op sociale netwerken is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste deals.

Ontmoet de concurrenten van LEGO
close

LEGO concurreert in België met andere merken zoals onder andere Hasbro, Mattel en Bandai.

Is LEGO momenteel open?
close

LEGO winkels in België zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur. Sommige winkels kunnen hun openings- en sluitingstijden wijzigen afhankelijk van hun locatie.

Hoeveel LEGO winkels zijn er in het hele land?
close

LEGO is in België actief via twee winkels in Brussel en Wijnegem. Op zijn beurt verkoopt LEGO zijn producten via een uitgebreid netwerk van onafhankelijke wederverkopers.

Hoe LEGO producten online te kopen
close

LEGO heeft een exclusieve online winkel. Op de LEGO online winkel kunnen klanten een grote selectie producten vinden tegen discountprijzen.

Exclusieve voordelen van LEGO
close

Klanten kunnen bij LEGO profiteren van grote voordelen door in de online winkel te winkelen en hun producten thuis te laten bezorgen. In geval van ongemak met een van de producten staat LEGO retourzendingen en omruilingen toe. Door LEGO partner te worden, kunnen klanten promotieartikelen en exclusieve geschenken ontvangen, en ook deelnemen aan het LEGO VIP-programma, waarmee ze punten kunnen verdienen bij elke aankoop.

Kortingen aangeboden door LEGO
close

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.