logo
homeIcon
  1. separatorKinderen
  2. separatorKROKODIL

KROKODIL folders - Promoties juli 2024

Promoties in reclamefolders KROKODIL

Krokodil is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in de marketing van een grote verscheidenheid aan kinderproducten, van speelgoed tot boeken. Het merk zorgt ervoor dat klanten blijven spelen en zich nooit vervelen. Het opereert commercieel met zijn fysieke winkel in Brugge, België en via de online winkel.

Veelgestelde vragen over KROKODIL

Hoe kan ik geld besparen op KROKODIL?

Bij Krokodil kun je geld besparen door te profiteren van alle promoties, aanbiedingen en kortingen op geselecteerde producten. Daarnaast kun je veilig winkelen in de online winkel. Daarnaast biedt het gratis levering op aankopen boven een bepaalde prijs.

Kortingen aangeboden door KROKODIL

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van KROKODIL: Wat is?

Krokodil heeft een grote staat van dienst sinds 1990 in Brugge, België waar het zijn winkel heeft. Vanaf het begin is het bedrijf een referentie geweest in de speelgoedwereld, door de beste opties van verschillende soorten speelgoed aan te bieden. Tegenwoordig ontwikkelt Krokodil zijn commerciële activiteiten vanuit de fysieke winkel en via de online winkel die je een grote verscheidenheid biedt onder de beste merken.

Is KROKODIL momenteel open?

De Krokodil-winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 18.00 uur. Tijdens de schoolvakanties en in november en december is de winkel echter alleen op maandag op hetzelfde uur geopend.

Hoe KROKODIL producten online te kopen

Bij Krokodil is het mogelijk om direct in de online winkel te kopen met verschillende betaalmethodes zoals creditcard en geld te besparen door gebruik te maken van alle kortingen en aanbiedingen. Het biedt ook gratis bezorging volgens de bases en voorwaarden en de optie van click and collect in de fysieke winkel.

Welke merken kan ik vinden bij KROKODIL?

Krokodil verkoopt een groot aantal merken, waaronder zijn eigen merken en andere merken zoals 999 Games, Acrobat, Ducksday, Ah!ha Games, Fat Brain Toys, Aladine, Corolle, Alpino, Ambi Toys, Didak, Aqua Play, Aquabeads, Asmodee Benelux, Djeco, Avenue Mandarine, Egmont Toys, Eureka, Flow en meer.

Ontmoet de concurrenten van KROKODIL

Enkele van Krokodil's belangrijkste concurrenten in België zijn Jouéclub, Bugaboo, The Grasshopper en anderen.

Hoeveel KROKODIL winkels zijn er in het hele land?

Krokodil heeft één winkel in Brugge, België. Ga voor meer informatie over het contact en de locatie naar https://www.**Krokodil**.be/nl/contact

Exclusieve voordelen van KROKODIL

De beste manier om geld te besparen bij Krokodil is door een account aan te maken in de online winkel. Daarnaast kun je door naar de fysieke winkel te gaan en door de website en online winkel te bladeren op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Krijg de beste aanbiedingen om veel te besparen bij KROKODIL

Profiteer van de beste aanbiedingen om te besparen bij KROKODIL

Op zoek naar manieren om geld te besparen bij jouw plaatselijke Kinderen winkel? Dan ben je hier op de juiste plek!

Kortings 365 geeft je toegang tot meer dan 32 Kinderen winkels in Belgium inclusief KROKODIL en nog veel meer.

Aanbiedingen zoeken
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.