logo
homeIcon
  1. separatorKinderen
  2. separatorTAPE À L'OEIL
ADVERTENTIE

Laatste promoties in TAPE À L'OEIL folders

Promoties in reclamefolders TAPE À L'OEIL

Tape à L'oeil is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in kinder- en babybenodigdheden. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 15 filialen.

Veelgestelde vragen over TAPE À L'OEIL

Hoe kan ik geld besparen op TAPE À L'OEIL?

Er zijn meerdere manieren voor klanten om geld te besparen met Tape à L'oeil. Tape à L'oeil zorgt er voortdurend voor dat klanten tevreden zijn met hun promoties. Je kunt de huidige wekelijkse aanbiedingen van Tape à L'oeil bekijken die op hun website beschikbaar zijn om hun beste prijzen en sale deals voor je te vinden. Daarnaast kun je ook besparen tot 50% korting op geselecteerde artikelen.

Kortingen aangeboden door TAPE À L'OEIL

kortings 365 brengt je de beste catalogi, kortingen en promoties van al je favoriete winkels.

Ontdek ongelooflijke manieren om geld te besparen op boodschappen, elektronica, meubels, kleding, gereedschap, tuinartikelen, cosmetica, sportkleding, speelgoed en vele andere producten.

Wij hebben een van de grootste collecties catalogi van de beste winkels en merken in België.

kortings 365 helpt je de beste beschikbare promoties te vinden om tijd en geld te besparen. Vind de laatste kortingen en mogelijkheden in winkels bij jou in de buurt.

Bezoek kortings 365 vandaag nog en ontdek nieuwe manieren om van je winkelervaring te genieten!

De geschiedenis van TAPE À L'OEIL: Wat is?

Het bedrijf bestaat sinds 1993, toen het voor het eerst werd opgericht. Kort daarna kon het bedrijf met groot succes groeien en opende het een online winkel alsmede meerdere verkooppunten in de hele regio.

Is TAPE À L'OEIL momenteel open?

Sommige verkooppunten van Tape à L'oeil openen hun deuren van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 19 uur, met uitzondering van de zondag, wanneer het gesloten blijft.

Hoe TAPE À L'OEIL producten online te kopen

Blader door de website van Tape à L'oeil en maak je eigen account aan op hun online winkel. Met je account kun je je registreren en beginnen met het toevoegen van artikelen aan je winkelwagentje of je verlanglijstje. Daarnaast kun je ook de mobiele app van TAO downloaden en overal toegang krijgen tot je account.

Welke merken kan ik vinden bij TAPE À L'OEIL?

Het bedrijf verkoopt en distribueert een grote selectie lokale en internationale merkproducten, waaronder New Balance, Kickers, Victoria en Geox.

Ontmoet de concurrenten van TAPE À L'OEIL

Tape à L'oeil concurreert meestal met andere soortgelijke winkels en merken die ook in België actief zijn. Enkele bedrijven waarmee Tape à L'oeil concurreert zijn Maxi Toys, The Grasshopper, Oli Wood Toys, Serneels, Super Dragon Toys en Volte Face.

Hoeveel TAPE À L'OEIL winkels zijn er in het hele land?

In België heeft Tape à L'oeil momenteel 26 verkooppunten in onder meer Anderlecht, Aarlen, Awans, Boortmeerbeek, Brussel, Charleroi, Chatelineau, Herstal, Namen en Nijvel.

Exclusieve voordelen van TAPE À L'OEIL

Tape à L'oeil klanten kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen bij de winkel. Schrijf je in op de mailinglijst van Tape à L'oeil en mis niets van hun geweldige aanbiedingen en hun laatste nieuws. Wees de eerste die de nieuwste aanbiedingen van Tape à L'oeil rechtstreeks in je inbox ontvangt.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.