logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDe beste goedkope accuboormachines in 2023
ADVERTENTIE

De beste goedkope accuboormachines in 2023

De beste goedkope accuboormachines in 2023

Laten we bij het begin beginnen: waar dient een boormachine voor? Het is een onmisbaar gereedschap voor het boren van gaten in muren. Als u bijvoorbeeld een schilderij in uw woonkamer wilt ophangen, hebt u een boormachine nodig. Veel mensen gebruiken een veel oudere, handmatige formule voor het boren van gaten: de hamer. Boormachines zijn echter niet duur en u kunt nu een kleine investering doen zodat u geen boormachine van uw buurman hoeft te lenen. In België zijn er grote bouwmarkten waar je een grote verscheidenheid aan boormachines kunt vinden, van alle prijzen, functies en kleuren. Dit zijn de beste 5 goedkope accuboormachines van 2023.

Boor en gereedschap set 48

2.jpg

Als u door de fysieke winkels of het virtuele kanaal van Brico gaat, vindt u een breed scala aan boormachines. Ideaal is om te overleggen met een verkoper die u weet te begeleiden in uw zoektocht. Wij hebben gekozen voor de MTPower 500W boorset en 48 stuks gereedschap. Kenmerken zijn: verstelbare handgreep, vergrendelknop, schakelaar voor vooruit en achteruit, 3-meter flexometer, verstelbare moersleutel, universele tang, bit- en dopsleutels. Hoeveel? 2743 Belgische frank.

DeWalt DWD024 710W boorhamer

3.jpg

DeWalt is een van 's werelds bekendste merken boormachines. Het biedt een grote verscheidenheid aan producten, met verschillende functies en prijzen. Onze keuze voor de prijs-kwaliteitverhouding was de DWD024 710W accuboormachine. Zijn kenmerken zijn: omkeerfunctie, 50Hz frequentie, schroevendraaierfunctie, hamerfunctie, maximale rotatiesnelheid van 2800rpm. Het is de ideale oplossing voor nauwkeurig, efficiënt en effectief boren. Hoeveel? 4400 Belgische frank. Het is een duurder toestel dan het vorige, maar met een paar extra functies.

Neiko 10529A elektrische boormachine

4.jpg

Een goede optie als je niet veel geld wilt uitgeven, is de winkels in Hubo afstruinen. Daar vind je veel mogelijkheden om je huis voor een spotprijsje in te richten en op te knappen. Bij de koopjes kwamen we de Neiko 10529A elektrische boormachine tegen, die slechts 1699 Belgische frank kost. Dit gereedschap biedt goede prestaties voor zijn waarde: het past in krappe ruimtes, heeft een gemakkelijke greep, variabele snelheid, en levert 500 W en 120 V boorkracht in een zeer kleine verpakking.

Milwaukee 705W PD-705 Klopboormachine

5.jpg

Bij BigMat, de professionele bouwwinkel, vindt u alles voor uw huis, dus ook een boormachine. Er is een grote verscheidenheid aan merken en apparatuur, maar de Milwaukee 705W PD-705 hamerboor is de boormachine bij uitstek. Hoeveel kost hij? 4500 Belgische frank. Het bevat een 1,5-13mm metalen automatische boorhouder zonder elektronische sleutel en een 0-3000rpm trigger regulator.

Daewoo DACD1800V2 accuboormachine

6.jpg

Een andere door ons gekozen boormachine is de Daewoo DACD1800V2, te vinden bij Dema. Hij beschikt over een omkeerfunctie en schroevendraaier, wordt geleverd met een draagkoffer, bereikt een maximumsnelheid van 1350 tpm, heeft koppelregeling en ledverlichting. Het is de ideale oplossing voor nauwkeurig, efficiënt en effectief boren. Hoeveel kost hij? 4787 Belgische frank.

Kortings 365 brengt je alle koopjescatalogi van de grootste ijzerwarenwinkels in België. Koop een goedkope en goede boormachine en ga aan de slag.

ADVERTENTIE
arrowDown

Copyright © 2024 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.