ADVERTENTIE

BRICO's wekelijkse aanbiedingen

BRICO's laatste aanbiedingen
BRICO's laatste aanbiedingen

Laatste aanbiedingen van BRICO

ADVERTENTIE

Andere aanbiedingen van Hobby, doe-het-zelf en huishoudelijke artikelen

HUBO logo
HUBO aanbiedingen

HUBO aanbiedingen

Geldig tot 18 feb.
Folder Openen
AVEVE logo
AVEVE aanbiedingen

AVEVE aanbiedingen

Geldig tot 16 feb.
Folder Openen
DEMA logo
DEMA aanbiedingen

DEMA aanbiedingen

2 dagen over
Folder Openen
HANDYHOME logo
HANDYHOME aanbiedingen

HANDYHOME aanbiedingen

Geldig tot 26 feb.
Folder Openen
CEVO logo
CEVO aanbiedingen

CEVO aanbiedingen

Geldig tot 8 feb.
Folder Openen
AUTO5 logo
AUTO5 aanbiedingen

AUTO5 aanbiedingen

Geldig tot 7 mrt.
Folder Openen
AVA logo
AVA aanbiedingen

AVA aanbiedingen

Geldig tot 31 jul.
Folder Openen

Andere merken van Hobby, doe-het-zelf en huishoudelijke artikelen

HUBO
HUBO
AVEVE
AVEVE
DEMA
DEMA
HANDYHOME
HANDYHOME
METABO
METABO
CEVO
CEVO
OH'GREEN
OH'GREEN
MR. BRICOLAGE
MR. BRICOLAGE
DEWALT
DEWALT
BIGMAT
BIGMAT
AUTO5
AUTO5
GAMMA
GAMMA
HUBO
HUBO
AVEVE
AVEVE
DEMA
DEMA
HANDYHOME
HANDYHOME
METABO
METABO
CEVO
CEVO
OH'GREEN
OH'GREEN
MR. BRICOLAGE
MR. BRICOLAGE
DEWALT
DEWALT
BIGMAT
BIGMAT
AUTO5
AUTO5
GAMMA
GAMMA

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in BRICO

Brico is een Belgische ijzerwarenwinkelketen met 140 vestigingen in het hele land. Ze zijn gespecialiseerd in doe-het-zelfbenodigdheden, tuingereedschap, tuinmeubilair en kwaliteitsverf voor alle soorten projecten. Brico heeft een netwerk van eigen winkels en franchisevestigingen in grote steden.

Wat voor producten kan ik vinden bij BRICO?

Brico biedt een breed assortiment kwaliteitsproducten aan. U vindt er laminaatvloeren, trappen, tegels, deuren, verf, plaaster, verfverwijderaar, schuurpapier, behangpapier, gordijnen, plafondlampen, stopcontacten, bakken, bladen, bureaus, planken, dozen, kisten, tuinstoelen, zetels, boormachines, cirkelzagen, schuurmachines, decoupeerzagen, bladblazers, kranen, douchekoppen, toiletten, spiegels, en vele andere artikelen.

ADVERTENTIE

Veelgestelde vragen over BRICO

De geschiedenis van BRICO: Wat is?
Open

Brico werd opgericht in 1973. Hun eerste winkel was een bescheiden locatie in Schoten die een variatie aan doe-het-zelfbenodigdheden verkocht voor kleine en middelgrote projecten. Na verloop van tijd groeide het bedrijf en breidde uiteindelijk uit naar andere steden, waar ze hun eigen franchisemodel opstartten om een beter en sterker netwerk van winkels te creëren.

Hun naam komt van het Franse woord "Bricoler" dat doe-het-zelf projecten betekent. Hoewel ze oorspronkelijk deel uitmaakten van de GIB Group, werd het bedrijf in 2002 overgenomen door de Maxeda Group. Door deze overname kon het bedrijf zijn catalogus uitbreiden en zijn online marktplaats moderniseren om tegemoet te komen aan de behoeften van een nieuwe generatie hobby doe-het-zelvers.

Welke merken kan ik vinden bij BRICO?
Open

Brico heeft honderden verschillende merken. Onder hen vindt u Kärcher, Bosch, Stanley, Nilfisk, Worx, Ferm, Black & Decker, Wesco, Xceed, Perfection, Dulux, Sigma, DecoMode, Sencys, V33, Top Depot, Cabinet maker, Philips, Osram, Perfax, Franke, Baseline, Welco, Wolfcraft, en vele andere merken.

Hoe kan ik geld besparen op BRICO?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen bij Brico. U kan hun wekelijkse advertenties bekijken, u kan zich abonneren op hun nieuwsbrief om informatie te krijgen over speciale kortingen voor producten en diensten.

Ontmoet de concurrenten van BRICO
Open

Brico concurreert met lokale en internationale merken. Hun belangrijkste concurrenten in België zijn Clabots Tools, Serina, Gamma, Nys Décor, KIS Hobby Center, Colas, Paint Trade Center, Eco Multi, en Lecot.

Exclusieve voordelen van BRICO
Open

De beste manier om exclusieve voordelen te krijgen bij Brico is door u in te schrijven voor hun wekelijkse advertentie. Abonneer u op hun klantenkaart loyaliteitsprogramma om toegang te krijgen tot geweldige deals, speciale aanbiedingen, en betere financieringsopties.

Kortingen aangeboden door BRICO
Open

Kortings 365 brengt u de beste Brico kortingen en boekjes. Ontdek de huidige aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in Brico winkels in uw buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen op dit moment met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar een plek om uw doe-het-zelf project te beginnen, dan is Brico de plek om naartoe te gaan. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer meteen van alle promoties die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.brico.be/

Zal BRICO aanbiedingen hebben op Black Friday?
Open

Brico biedt geweldige Black Friday deals en kortingen om je te helpen geld te besparen op alles wat je nodig hebt. Ontdek de beste koopjes van het seizoen en word een expert in waarde shoppen!

Kortings 365 heeft de nieuwste Black Friday catalogus, flyers en brochures op de markt. Ontdek exclusieve voordelen om het meeste waar voor uw geld te krijgen bij uw favoriete winkels.

Black Friday begint op 25 november. Hoewel het technisch gezien 24 uur duurt, zullen **de meeste winkels minstens een week lang deals en grote kortingen aanbieden. In sommige gevallen zijn er vroege Black Friday-kortingen dagen voordat Black Friday zelfs maar begint, dus kijk uit naar aanbiedingen en kansen voor vroege vogels.

Ontgrendel deals van de meest betrouwbare merken in het land en voordelen die daadwerkelijk de moeite waard zijn. Wij verzamelen, sorteren en organiseren duizenden folders uit verschillende categorieën en locaties, zodat u geld kunt besparen tijdens Black Friday, Cyber Monday en andere relevante kortingsseizoenen.

Of u nu op zoek bent naar huishoudelijke apparaten die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven, of naar nieuwe meubels voor uw huis, wij garanderen dat u op onze website vindt wat u zoekt.

Met Kortings 365 kunt u tot 80% korting krijgen op geselecteerde artikelen. Vergeet inflatie, stijgende prijzen en dubieuze deals. Bezoek Kortings 365 vandaag nog en sluit u aan bij de rest van de slimme shoppers!

ADVERTENTIE