ADVERTENTIE

Laatste aanbiedingen van DEMA

Aanbiedingen, kortingen, promoties, brochures en catalogi in DEMA

DEMA is een Belgische doe-het-zelf-, tuin- en decoratiewinkel met hoofdzetel in Marche en Famenne. Het bedrijf heeft meer dan 20 winkels en een online marktplaats waar klanten alle artikelen uit hun catalogus kunnen vinden.

Veelgestelde vragen over DEMA

De geschiedenis van DEMA: Wat is?
Open

DEMA werd opgericht door een Waalse familie om een lokaal alternatief te bieden voor klanten die wilden winkelen voor doe-het-zelf-, tuin- en decoratieproducten in de buurt van hun huis. Vanaf het begin wilde DEMA de beste klantenservice bieden die beschikbaar was, door deskundig advies te geven over stijlen, tuinonderhoud en hoe het juiste gereedschap voor de juiste klus te gebruiken.

In de loop der jaren is de winkel gegroeid en uitgebreid naar andere grote steden in België. Vandaag zijn ze een van de meest succesvolle doe-het-zelfwinkels van het land, met 20 winkels, hun online marktplaats en honderden lokale werknemers in hun kantoren, distributiecentra en locaties.

Welke merken kan ik vinden bij DEMA?
Open

DEMA heeft veel topmerken om uit te kiezen. Onder hen, kunt u Abus, Bosch, Stanley, Black & Decker, Power Plus, Energizer, Kärcher, Profile, Dremel, Rigid, Kreator, Easy Sun, Lafuma, Harmonica, Campingaz, Intex, Globe, Gardena, Tristar, Xyladecor, De Keyn, V33, Finess, Fabel, Combi Color en vele andere merken vinden.

Hoe kan ik geld besparen op DEMA?
Open

Er zijn veel manieren om geld te besparen op DEMA. U kunt bladeren door de uitverkoop sectie op hun website, een account aanmaken om hun laatste advertenties en promoties te krijgen, of afgeprijsde artikelen vinden in hun winkels.

Ontmoet de concurrenten van DEMA
Open

DEMA concurreert met veel lokale en internationale merken. Sommige van hen zijn Brico, Clabots Tools, Serina, Gamma, Nys Décor, KIS Hobby Center, Colas, Paint Trade Center, Eco Multi, en Lecot.

Exclusieve voordelen van DEMA
Open

DEMA heeft vele voordeelprogramma's. U kunt geld besparen door een account aan te maken op hun website, gebruik te maken van hun financieringsmogelijkheden, of de DEMA klantenkaart aan te schaffen om toegang te krijgen tot exclusieve cadeaus, aanbiedingen en promoties.

Kortingen aangeboden door DEMA
Open

Kortings 365 brengt u de beste DEMA kortingen en boekjes. Ontdek de actuele aanbiedingen die deze winkel voor u heeft en ontdek de beste kortingen in een DEMA-vestiging bij u in de buurt. Ontvang de allerbeste aanbiedingen nu met Kortings 365 en ontdek wat deze populaire organisatie u kan bieden. Als u op zoek bent naar gereedschap, decoratie of tuingereedschap, dan bent u bij DEMA aan het juiste adres. Vergelijk prijzen tussen verschillende winkels en profiteer direct van alle aanbiedingen die deze winkelketen voor u heeft.

De brochures en catalogi bevatten de beste wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse promoties, met aanbiedingen en kortingen die vandaag in de winkels verkrijgbaar zijn. Om de bijgewerkte prijzen te controleren kunt u ook de officiële website online bezoeken: https://www.dema.be/

ADVERTENTIE

Copyright © 2023 Kortings 365. Alle rechten voorbehouden. Het is verboden om de teksten te kopiëren of te reproduceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Productfoto's, afbeeldingen en brochures zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Afgeprijsde prijzen zijn afkomstig van officiële distributeurs die op deze site vermeld staan. Aanbiedingen zijn geldig vanaf en tot de vervaldatum of zolang de voorraad strekt. Het doel van deze site is informatief en kan niet worden gebruikt om de producten te claimen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de locatie.